Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Mayıs 2010, 01:10
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 15 gündür forumu ve özellikle bu konuyo ısrarla takip ediyorum en sonunda dayanamadım bende katıldım aranıza...
Adım Tolga, Bodrumda yaşıyorum, 4 senelik scooter kullanıcısıyım :D mondial 151rs var şuan onu satıp yada satmadan bende artık bir cbr125 kullanıcısı olmak istiyorum. Netten araştırıyorum ve sizinde dediğin gibi fiyatlar banada biraz fazla geldi, yani sıfırı 6 milyar iken 5 yaşındaki 30bin km motora 3.500tl istiyorlar :\ neyse diyeceğim şu ki ; Bodrumdayım maksimum 3500tl ye sorun çıkarmayacak 3-4 sene daha zevkle kullanabileceğim bir cbr 125 arıyorum... yardımcı olabilcek yada motor tavsiye edebilcek varsa çok sevinirim.. tek istemediğim şu sarı mavi yeşil kırmızı renk cümbüşü olan üzerinde repsol yazanlar ( sanırım sizinde repsol dediğiniz o oluyo, biraz acemiyim motor konusunda afoola şimdiden)
İlk mesajım biraz uzun tuttum, hepinize bol cbr li günler diliyorum
Reklamlar
-
06 Mayıs 2010, 01:16
Arkadaşlar yetkili servis Karbüratör temizliğini kaça yapıyor?
-
06 Mayıs 2010, 01:44
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
parayı yedim aslında ama dur bakalım olursa birrşeyler söylerim sana
nasip kısmet hayırlısı olsun
Rotten adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 15 gündür forumu ve özellikle bu konuyo ısrarla takip ediyorum en sonunda dayanamadım bende katıldım aranıza...
Adım Tolga, Bodrumda yaşıyorum, 4 senelik scooter kullanıcısıyım :D mondial 151rs var şuan onu satıp yada satmadan bende artık bir cbr125 kullanıcısı olmak istiyorum. Netten araştırıyorum ve sizinde dediğin gibi fiyatlar banada biraz fazla geldi, yani sıfırı 6 milyar iken 5 yaşındaki 30bin km motora 3.500tl istiyorlar :\ neyse diyeceğim şu ki ; Bodrumdayım maksimum 3500tl ye sorun çıkarmayacak 3-4 sene daha zevkle kullanabileceğim bir cbr 125 arıyorum... yardımcı olabilcek yada motor tavsiye edebilcek varsa çok sevinirim.. tek istemediğim şu sarı mavi yeşil kırmızı renk cümbüşü olan üzerinde repsol yazanlar ( sanırım sizinde repsol dediğiniz o oluyo, biraz acemiyim motor konusunda afoola şimdiden)
hoşgeldin usta
o kadar parayı kalite için veriyorsun bana kalırsa o para değer yani
o tarif ettiğin motor evet repsol ama yeşil renk yoktu herhalde
-
06 Mayıs 2010, 02:10
mertka adlı üyeden alıntı
aynen katılıyorum
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
06 Mayıs 2010, 04:45
seannnnn adlı üyeden alıntı
benim de bir sorum olacak. bizim motorlar için buji tırnak aralığı 0.7-0.8mm diyor kitapçık. atıyorum 1mm oldu. bunun ne gibi bir zararı olabilir?
Tırnak aralığı orijinal değerden arttıkça ateşleme performansı düşecektir. Bunun sonucunda ise motor sıkıştırma odasındaki tüm karışımı yakamayacağı için çekişten düşecektir ve çiğ benzin atarak yakıt tüketimini artıracaktır.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
06 Mayıs 2010, 12:38
mertka adlı üyeden alıntı
nasip kısmet hayırlısı olsun
hoşgeldin usta
o tarif ettiğin motor evet repsol ama yeşil renk yoktu herhalde
teşekkür ederim,
pekii kalite için veriyoruz o kadar parayı diyorsun, ozman bana bi kaç tane supersport görüntüsünde olup (havalı ,artist =) ucuz marka model tavsiye edebilirmisin? baktık cbr kısmet olmuyor başka modellere yönelirim
-
06 Mayıs 2010, 13:48
AydoganX adlı üyeden alıntı
Tırnak aralığı orijinal değerden arttıkça ateşleme performansı düşecektir. Bunun sonucunda ise motor sıkıştırma odasındaki tüm karışımı yakamayacağı için çekişten düşecektir ve çiğ benzin atarak yakıt tüketimini artıracaktır.
sağolasın teşekkürler. sentil çakısı bulamadım, direk taksam mı diye düşündüm bujiyi. ondan sordum. Ankara'da bulabilceğim bir yer biliyo musun?
-
06 Mayıs 2010, 13:54
sağolasın teşekkürler. sentil çakısı bulamadım, direk taksam mı diye düşündüm bujiyi. ondan sordum. Ankara'da bulabilceğim bir yer biliyo musun?
Rica ederim.
Vakti zamanında bende çok aramıştım. Tekzen mağazasında bulmuştum en sonunda. Hâla ellerinde varmıdır bilmiyorum.
Mağaza görevlisine gidip "sentil çakısı" varmı diye sorduğumda garip garip bakıyorlar genelde Ne işe yaradığını bilen satış görevli sayısı gerçekten az.
Eğer mağazalarda bulamazsan ve etlik yada çankaya taraflarındaysan işini halledene kadar bendeki sentil çakısını ödünç verebilirim. Takım çantamda öylece duruyor ve şimdilik işime yaramıyor. Sen işini halledince tekrar verirsin bana.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
06 Mayıs 2010, 14:01
djsalih adlı üyeden alıntı
washburn24 motorun kırmızı siyahmı yanı tam istediğim renk o kırmızı gri felan kurtarmıor kırmızı siyah baska renk olmıcak
onu bi öğreneyım dedım tşkler
motor kırmızı siyah ta işte alt sakal gri. eğer tek sıkıntı oysa reklamcıda rahatça o kısmı da siyah yaptırabilirsin
-
06 Mayıs 2010, 14:44
teşekkür ederim,
pekii kalite için veriyoruz o kadar parayı diyorsun, ozman bana bi kaç tane supersport görüntüsünde olup (havalı ,artist =) ucuz marka model tavsiye edebilirmisin? baktık cbr kısmet olmuyor başka modellere yönelirim
tabi olmaz olurmu ama taklitler aslını yaşatır
skyjet f5 diye bir motor var havalı ucuz artsitlik tam istediğingibi ama 50.000 kmde cbr al bunları alma derim.
-
06 Mayıs 2010, 14:47
Çok basit bir yöntemi var. 0,7 kalem ucuyla ölçebilirsin
-
06 Mayıs 2010, 16:05
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. cbr 125 almayı düşünüyorum sizlerinde tavsiyesi doğrultusunda.. aceba sürekli olarak bıkmadan kullananlarınız var mı ? yoksa başlangıç veya geçiş motoru olarak mı kullanıyorsunuz.. ben fazla hız yapmayı düşünmüyorum yeterli gibi geliyor ama gerektiğinde de bastın mı gitmelisin diye düşünüyorum. Aceba zxr 250 mi alsam cbr 125 mi karar veremiyorum..
İyi forumlar..
-
06 Mayıs 2010, 16:59
Bana İnanma motosiklet.net siz kalma
Onur01 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. cbr 125 almayı düşünüyorum sizlerinde tavsiyesi doğrultusunda.. aceba sürekli olarak bıkmadan kullananlarınız var mı ? yoksa başlangıç veya geçiş motoru olarak mı kullanıyorsunuz.. ben fazla hız yapmayı düşünmüyorum yeterli gibi geliyor ama gerektiğinde de bastın mı gitmelisin diye düşünüyorum. Aceba zxr 250 mi alsam cbr 125 mi karar veremiyorum..
İyi forumlar..
eyer az yaksın ben yoluma bakarım dersen cbr 125r ama hız görünüş istiyorsan Zx 250 R olur tabi ama bana sorarsan hyosung gt 250 r veya suzuki sv 650S derim bunlara bak araştır hemen alma
-
06 Mayıs 2010, 20:13
Onur01 adlı üyeden alıntı
İyi forumlar..
hoşgeldin hemşerim ben 11 aydır kullanıyorum henüz bıkmadım başlangıç için yeterli olarak tatmin ediyor yani en azından beni bende senın gibi zxr 250 düşündüm bir ara ama cbr 125in yeterli olacağını düşündüm sonradan iyikide öyle yapmışım tabi bu düşünceler kişiye göre değişir benım şahsi fikrim bu
-
06 Mayıs 2010, 22:18
yaptıgım kaza sonucunda 3250tl masraf olusmuş :S:S:S:S
ön jant ve disk de cok hafif 8 çizme var onları değiştirmiyor sigorta sadece onarım masrafını karsılıyor.onları cıkartırsak 2000tl gibi bi rakam var
honda hayat da cüzdan da onda
-
06 Mayıs 2010, 23:49
beykurt adlı üyeden alıntı
abilerini biliorum ama abileri benim cebime sığmaz ki
hoşgeldin... ben de senin gibi üyelik aldım sitede yeniyim
funkyboys adlı üyeden alıntı
ön jant ve disk de cok hafif 8 çizme var onları değiştirmiyor sigorta sadece onarım masrafını karsılıyor.onları cıkartırsak 2000tl gibi bi rakam var
geçmiş olsun funky..
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
-
07 Mayıs 2010, 00:07
funkyboys adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun Furkan. Bu arada sen ödemiyosun dimi?
-
07 Mayıs 2010, 00:13
CBR 125 alacagız hayırlısıylada allah kaza bela göstermesın yav cok para cok
-
07 Mayıs 2010, 00:38
SORUMA CVAP ALAMADIM BİLEN YOKMU?
arkadaşlar birşey sorucam
zincir değişimini kaç bin km de yapmak lazım yada değiştirmek gereklimi. başka hangi parçalar kaç bin km değişmesi lazım. bilgisi olan varmı.
yardımcı olursanız sevinirim.
-
07 Mayıs 2010, 00:44
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 268 kullanıcı var. (0 üye ve 268 misafir)
Bu Konudaki Etiketler