Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Mayıs 2010, 21:25
Moto43 adlı üyeden alıntı
cbr 125 lere başka kontak ürünleri uyarmı , varmıdır bir zararı, kontağın motora bir zararı olcağını zannetmiyorum ama genede sormak lazım , orjinalleri birazcık pahalı altı üstü bir kontak ...
kontağı değişirsen ya çiftanahtar taşıyacaksın ya da depo ve bagaj anahtarını da değişeceksin.
Reklamlar
-
04 Mayıs 2010, 21:43
beykurt adlı üyeden alıntı
sen alırsın artık onları takarsın seninkine
Tabi noterler şu dandirik altyapılarını ayarlarsa bir motorumuz olabilcek
-
04 Mayıs 2010, 21:49
onur35 adlı üyeden alıntı
5/6 yıl rahat dayanır hatırlarsak honda kinetikler en basit örneği yıllardır piyasada ve hala sorunsuz kullanan çok kişiyi görüyorum km 70.bini devirenler filan var
motor sana dayanır ama sen ona onca yıl bence dayanırmısın bilemem
honda vb. kaliteli motorlar kullanım hatasını affedicek kalitede...tabi bir yere kadar sonuçta oda insan yapımı...sıfır alıcaksan ve biraz motor bilgin varsa sadece periyodik bakımlarla yıllarca sorunsuz bineceğin bir motor
beykurt adlı üyeden alıntı
herkes böyle der ama 1 yıl sonra yeteri tecrübe olunca kesmez kimseyi sen merak etme.ikinci el temiz al.sonra gelir dersin sağolun diye
arkadaşlar bendeki cıbır aşkı asla bitmez.
NightMare0 adlı üyeden alıntı
Aynen bende CBR 125'e karar verdım uzun suredır. Maddi iş ve ehliyeti hallettikten sonra alacagım tek motor.Sende dogru bır secım yapmıssın ama fazla yatırmamaya dıkkat et parçaları cok pahalı :D
içimizde sport yatıo başka motor keser mi motoru tanıdıkça hayranı oluyorum yhaa..
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
-
04 Mayıs 2010, 22:17
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
04 Mayıs 2010, 22:37
bende ablasına aşığım 600 rr limited edition 2009
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
04 Mayıs 2010, 22:49
-
05 Mayıs 2010, 01:15
-
05 Mayıs 2010, 01:39
seannnnn adlı üyeden alıntı
yok o değil, o yanlış hatırlamıyorsam radyatör suyunun göstergesi. yoksa arka fren hidroliğimiydi ya
neyse sonuç olarak yağ göstergesi değil
yağını kontrol etmek için sürekli yağ çubuğuna bakmak gerek.
soğutma suyuydu o hatırladım.
beykurt bu arada arka lastik in markası nedir? yakışıklı duruyor
teşekkürler abi anladım
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
05 Mayıs 2010, 10:23
-
05 Mayıs 2010, 10:46
uthec adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar bende aldım en sonunda bir motor..her işte bir hayır vardır derlerya aynen öyleymiş..kaçırdıklarımdan sonra bu iyi geldi
)
motor ankarada arkadaşımın..yarın gideceğim almaya, birkaç gün arkadaştan eğitim alıp pazar gibi dönerim heralde..döneceğimde nasıl döneceğim
otobüsle getirmeyi düşünüyorum motoru..travegolara sığdığını duymuştum ama aynalı mı aynasız mı sığıyor onu sormak istiyorum..aynaları sökmek mi lazım..illaki otobüsle motor taşıyan vardır aramızda
..birde aynaların vidaları nasıl..yıldız mı düz mü yoksa baska birşey mi ona göre hazırlıklı gideyim buradan..arkadaşın yoktur şimdi oralarda alet edavatı ugraşmıyım..
Ben eski aynasızlarrdan biri olarak :D sana cvp vereyim kardeşim bu arada Herkeze selamlar işlerin yoğunluğundan giremiyorum arkadaşlar kusura bakmayın/ dostum aynaları çıkar ve otobüs şirketine 1 hafta önceden gidip muavinle ordaki müşteri danışmanlarıyla konuş kamil koça varana gidiyim deme onlarda asla böyle birşey olmaz. pamukkale metro gibi firmalarla kontakt kurmaya çalış bu arada benim canavarın son hali mutlaka dudak ısırtacaktır en yakın zamanda yüklemeyi öğrenip koyucam inş..
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
05 Mayıs 2010, 11:04
-
05 Mayıs 2010, 11:48
cakalaz adlı üyeden alıntı
Ben ER6F imi Bursa'dan Rize'ye otobüs ile getirttim
Yalnız önceden şoför ile görüşmeniz gerekiyor; tlfn ile.
Şirket herhangi bir yardımda bulunmuyor.TRavego ve 403 lere sığıyor tüm motorlar
Aynaları sökmene de gerek yok...
Fiyat olarak 200 TL istediler bilginize
şehiriçi otobüs işletmeciliği yapan birisi olarak 200tl bana çok gelditabi uzun yolda başka türlü ikna olmazlar parayı koklatmak tek çare olduğunu onlarda biliyor!
bu arada otobüs personeli voleyi vurmuş hani bizede gelse şöyle bir iki motor seve seve taşırım
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
05 Mayıs 2010, 11:52
onur35 adlı üyeden alıntı
şehiriçi otobüs işletmeciliği yapan birisi olarak 200tl bana çok geldi
tabi uzun yolda başka türlü ikna olmazlar parayı koklatmak tek çare olduğunu onlarda biliyor!
bu arada otobüs personeli voleyi vurmuş hani bizede gelse şöyle bir iki motor seve seve taşırım
evet ya çok istemişler,ben iki defa getirdim motor birinde muavine para vermeme rağmen almadı ısrar ettim abi önemli değil dedi çok içime oturdu halaçünkü yardım etti bana indirip yüklerken bağlarken vs...bir kerede 20 tl verdim yani 1 bilet parası daha...
otobuslerın altında çok rahat geliyor tek sorun motorun demirle motorun arasına birşeyler sıkıştırın ve iple sağlam bağlayın milim hareket etmiyor
-
05 Mayıs 2010, 12:01
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
evet ya çok istemişler,ben iki defa getirdim motor birinde muavine para vermeme rağmen almadı ısrar ettim abi önemli değil dedi çok içime oturdu hala
çünkü yardım etti bana indirip yüklerken bağlarken vs...bir kerede 20 tl verdim yani 1 bilet parası daha...
otobuslerın altında çok rahat geliyor tek sorun motorun demirle motorun arasına birşeyler sıkıştırın ve iple sağlam bağlayın milim hareket etmiyor
yani bizde büyük ebattaki koli çuval vb eşyalara extra bir bilet alıyoruz(11tl) bazen oluyor adam evini taşıyor sanki,tüm bagajı kapladığı için en fazla bir bilet parası alıyoruz ama motor için 100tl dese amenna dicemde 200 çok gibi
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
05 Mayıs 2010, 13:26
uthec adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar bende aldım en sonunda bir motor..her işte bir hayır vardır derlerya aynen öyleymiş..kaçırdıklarımdan sonra bu iyi geldi
)
motor ankarada arkadaşımın..yarın gideceğim almaya, birkaç gün arkadaştan eğitim alıp pazar gibi dönerim heralde..döneceğimde nasıl döneceğim
otobüsle getirmeyi düşünüyorum motoru..travegolara sığdığını duymuştum ama aynalı mı aynasız mı sığıyor onu sormak istiyorum..aynaları sökmek mi lazım..illaki otobüsle motor taşıyan vardır aramızda
..birde aynaların vidaları nasıl..yıldız mı düz mü yoksa baska birşey mi ona göre hazırlıklı gideyim buradan..arkadaşın yoktur şimdi oralarda alet edavatı ugraşmıyım..
hadi gözün aydın hayırlı olsun dostum.güle güle kazasız belasız kullan
-
05 Mayıs 2010, 13:33
beykurt o dediğin gösterge fren hidroliği...yağına bakmak için arka fren pedalının ordakı siyah kapağı açacan...
ve bu arada cakalazın motorunu otobuse ben koydum 200 değil 100 lira istediler
-
05 Mayıs 2010, 13:40
atmaca_35 adlı üyeden alıntı
beykurt o dediğin gösterge fren hidroliği...yağına bakmak için arka fren pedalının ordakı siyah kapağı açacan...
ve bu arada cakalazın motorunu otobuse ben koydum 200 değil 100 lira istediler
hmm sağol atmaca bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
-
05 Mayıs 2010, 13:57
Hayırlı olsun motorun. Motoruna kavusmussun gerisi kolay elbet gelir bir şekilde kazasız belasız surusler
-
05 Mayıs 2010, 14:02
herkese teşekkür ederim arkadaşlar..kargoya sordum 200-250 den aşağı olmaz dediler..otobüsle getireyim bende..
ama ben yinede merak ettim, aynaların vidaları ne tür?
-
05 Mayıs 2010, 14:16
uthec adlı üyeden alıntı
herkese teşekkür ederim arkadaşlar..kargoya sordum 200-250 den aşağı olmaz dediler..otobüsle getireyim bende..
Ama ben yinede merak ettim, aynaların vidaları ne tür?
10 11 anahtar işini görür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)
Bu Konudaki Etiketler