4400 fiyat koy 4250 ye sal bence.
Herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere
4400 fiyat koy 4250 ye sal bence.
Herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu konu gerçekten çok güzel ve açıklayıcı. sadece bu konuyu gördüğüm için üye oldum siteye ve bu daha ilk mesajım. ben bu ay ehliyete yazıldım ve başlangıç motoru olarak bunu çok övüyorlar. honda yükselişin ana sayfasında cbr 125 in fiyatı 5.995 tl yani 6 .ooo tl. ancak her yerde değişiklik olabilir sizce manisa/salihli'de bu motorun fiyatı ne kadardır ? ve sizce başlangıç olarak bu kadar paraya değer mi acaba yardımcı olursanız sevinirim arkadaaşlar. Bu cıbırı çok seviyorum ama pahalı ..
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
yok hayır alıpta cc yükseltmicem periyodik bakımını falan hiç geciktirmeden bi 5-6 yıl kullanmak istiyorum ben. Dayanır mı dersin ?? 2.el kullanmayı sevmem, çünkü sorunlar çok yaşanıyor 2.el lerde.
5/6 yıl rahat dayanır hatırlarsak honda kinetikler en basit örneği yıllardır piyasada ve hala sorunsuz kullanan çok kişiyi görüyorum km 70.bini devirenler filan varmotor sana dayanır ama sen ona onca yıl bence dayanırmısın bilememhonda vb. kaliteli motorlar kullanım hatasını affedicek kalitede...tabi bir yere kadar sonuçta oda insan yapımı...sıfır alıcaksan ve biraz motor bilgin varsa sadece periyodik bakımlarla yıllarca sorunsuz bineceğin bir motor
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
beni de tam 2 ay geriden takip ediyorsun 2007-haziran çıkışlı 15.000 de motoru 3.000 liraya almıştım sezondan biraz erken davranarak ;)
motoru aldım ve 2 gün motoru evin önüne götürememiştim bir arkadaş çağırdım o getirdi... o 2 gün oturduğum yerde çatladım desem yalan olmaz
hayırlısı olsun hepimiz için arkadaşlar ;)
:queen:
Arkadaşlar cıbırı komple boyatmanın maliyeti hakkında bir fikri olan var mı aranızda acaba
Tüm grenajları boyamaya 250 TL aldılar Bir arkadas boyatmıstı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
beykurt sen kafa grenajı değişcektin noldu
ebayde falan vardır baktınızmı hiç ne kadarmış diye
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
usta cbr 125 gerçekten çok sağlam bir motor ben sıfır aldım çok memnun kaldım kalite olarak. ama tek sorunum yedek parçaydı yedek parçası çok pahalı bir sinyal 140 lira olurmu bence ikinci el fazla binilmemiş bir 125 uag yada cg 125 falan iyice gez kır dök öyle geç cbra yani ben şahsen motoru aldıktan sonra yedek parçasının bu kadar pahalı olduğunu öğrendim korka korka öğrendim.
4499 lira iyidir ikna etme taktikleri
bi arkadaş vardı forumda ben yapıcam haber vericem size demişti.bende onu bekliyorum.sordum honda ya uyumlu mu eski modellerle yeni modeller kafa grenajı konusunda diye.yok uymuyor dedi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:26 ----------
market taktiği 4.499,99 lira :p
yeni grenajlar uymuyosa o olay zor o zaman :(
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Ve ebayda adam kafa grenajlarını parça parça satıyordu.farını ayrı camını ayrı incigini boncugunu ayırmışdı.Sonra kaldı öyle
cbr 125 lere başka kontak ürünleri uyarmı , varmıdır bir zararı, kontağın motora bir zararı olcağını zannetmiyorum ama genede sormak lazım , orjinalleri birazcık pahalı altı üstü bir kontak ...
...
Şu an bu konu içerisinde 263 kullanıcı var. (0 üye ve 263 misafir)