Ben sıfır km cbr 125 alacağıma 2. el cbf 250 tercih ederim bunun sebebi cbr 125 i sevmediğimden değil 250 cc ile daha rahat yolculuk yapabilceğimdenbrody adlı üyeden alıntı
Ben sıfır km cbr 125 alacağıma 2. el cbf 250 tercih ederim bunun sebebi cbr 125 i sevmediğimden değil 250 cc ile daha rahat yolculuk yapabilceğimdenbrody adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
bende zx10 vardı viraja girerkken kaydırdım o günden sonra motorun sesi değişti sattım motorumu.yeni bi canavar alcam.babam da kardeşime bi tane cbr 125 aldı motoru denedim yeni başlayanlar için süper bi motor rakipsiz sınıfında ayrıca egzoz sesi de güzel çıkıyo 125 cc ye göre.birazcık tekerleri ince kalıyor o da sorun değil bana göre ama motoru beğendim yeni başlasam sürmeye bu motoru garanti kendime alırdım kardeşime yar etmezdim
selam bende cbr 125 var 300 km satmak istiyorum kaç para eder
renki kırmızı arka tekeri kalın motordan memnun ama satmak istiyorum para ihtiyaç var.
kardes ben motorunla ilgilenebilirim ama arka tekerleginin bikac fotosunu koyabilir misin siteye..saoglasın...
Mehaba arkadaşlar
250 km de zorlamanı tavsıye etmem ılerde hız yapamayabılırısın motoru zorlarsan
Yeni yine yeniden
Merhaba arkadaşlar Adım Hamza bir hafta önce bir cbr 125 aldım motor sıfır ve şu anda rodajını tamamlıyorum şimdiye kadar motoru fazla zorlamamaya ve 8000 devirin üzerine çıkmamaya çalıştım 250 km oldu ve artık yavaş yavaş açmaya başlamayı düşünüyorum ve Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ayrıca Hasan kardeş listeye benide eklersen sevinirim
Adım Hamza
Motorumun Rengi Kırmızı
Mail Adresim dogukan-1980@hotmail.com
cbr 125 5150 olmus..ne zaman duraksıcak fıyatlar acaba?bu sene zorlanıodu satıcılar..tahmınen saglam fırmalar kalıcak ortamda..heralde yakında aldıgım fıyata satabılıcem motorumu..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
evet cbr cı arkadaşlar pazar günü 11 de darülaceze ziyaretimiz var biliyorsunuz ve yine aynı gün vefat eden arkadaşlarımız içinde ufak çaplı bir istanbul turu yapıcaz
artık cbr cılarlada tnışma fırsatımız olur diye düşünüyorum
23 temmuz 2006 pazar 11 de darülacezedeyiz
ziyaretten sonra istanbul turu ve belirlenecek bir yerde STOP
Bende arkadaşlara katılıyorum motor cinslerine göre bir gurup oluşturursak burada olmamızın amacı ne ozaman.Hepimiz aynı kader içinde deyilmiyiz.Benim beş sene önce vn800 üm vardı şimdi salkano250 ye biniyorum yarın başka bir motor a binebilirim ne olacak şimdi.Bence birimizin sorunu hepimizin sorunu olması lazım.
Selam arkadaşlar adım Hakan DEMİR Adıyaman'lıyım
bende geçen ay ikinci motosikletimi aldım honda cbr 125. Ve bu topik olayını ilk sayfadan son sayfaya kadar itinayla okudum.Güzel yorumlar vardı çok güzel keyif aldım. Yakında fotolarıda eklerim Şanlıurfaya servise götürecem ordanda ceylanpınarı'nda arkadaşımvar ona ziyarette bulunacam.Güzel fotolarla tekrar görüşmek dileğiyle.
A ROSE İS FOR A DAY BUT MY. LOVE TO YOU İS FOREVER!
ust uste gelen ikinci zamla, ikinci el fiyatları da artacagindan bir honda cbr 125 kısa vadede hayal oldu bana. bir ybr 125 veya artik gözümüzü kapayip çinli riskine girip keeway speed 150 alacagim. neyse artik 2 sene sonra cbr 250 gelirse ondan alirim, veya çok para kazanirim da 600 f im olur
hiç olmazsa düzgün ekipman almaya param olsun da motor degistirirken bir daha ehliyet ve ekipman masrafini sıfır ile atlatip rahatça motorumu alirim.
arkadaşlar.. anadolu cetelem'le cbr125 satan bir yer biliyormusnuz???
dün akşamdan itibaren ben de aranızdayım arkadaşlar siyah cbr 125 imle..
hoşbulduk
Ducatista:)
abı noldu cbra donmussun?cbr kucuk kalır sana bencekerpede konusmustuk..
beyler aynı zx10 u kaydırdığım gibi kardeşimin cbr ı da kaydırdım.arka tekker düz yolda hiç anlamadığım şekilde sola çekti motor bi anda yere yattı biraz sürüklendim allahtan daha kask vardı kafamda motorda da biraz çizik var onuda yarın düzeltirim inşallah
bu arka teker nası sola çeker anlamadım o kadar motor kullandım böyle olay gelmedi başıma biliyosanız cvp yazın
abi yok. denedim gördüm. zannetiğim kadar değilmiş.praetorian adlı üyeden alıntı
ama şuan birikmiş param olmadığı için cetelem'le almaya çalışacağım.
birtürlü bulamadım ama yılmadım
bu arada yukarıdakı mesajlar ıcın ozur dılerım bılg sapıttı bı anda..
motordan anlayan arkadaşlaar ben bi soru sordum cevap vermediniz
Şu an bu konu içerisinde 262 kullanıcı var. (0 üye ve 262 misafir)