temmuz 3 sınavınamı girceksin kardeş.
temmuz 3 sınavınamı girceksin kardeş.
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
hmm vardır ondada bi hayır bende 13 şubata girdim ilk yardımdan kaldım 17 nisanda bida gırdım
king_race_24@hotmail.com saolasın kardeşim
salih ilanda ki motor temize benziyor ama bende pek fazla düşeceğini sanmam!msnde sana dediğimi unutma beğendiğin ilanlara git bak parayı koklat demiştim sana bi yoklama çek böyle net başından motor alınmaz satıcı senin ciddi alıcı olduğunu hissetmeli ancak öyle düşer fiyat
bende cc yükseltmek için ilanlara bakıyorum(gs500&er5)ama fiyatı konuşmuyorum motoru soruyorum ne zaman görebilirim filan bakalım cbrı satabilirim belki bu aralar biraz nakit bulsam 1 gün bile durmucam...
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
yaaa sen acemi ben acemi asfalt acemi değil ama
tamam onur abi haklısın dediğini yapcam
valla aynı ilde olsak sana yardıma gelirdim pazarlık bile ederdik,saygılı birisin konuşmalarımızdan bunu anladım ama abi demesen sevinirim çok yaşlı hissediyorum kendimi bak bende 125cc kullanıyorum daha gencim
konuştuğumuz mavi cbra bakmadın bile değil mi kırmızı aşığı senii
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Salih'te benim gibi ikimizdede bir kırmızıdır gidiyor.Herşeyde kırmızı arıyoruz
aynen bakmadım 2005 model cok ıstıyor gene kırmızı siyaha taktım kafayı ben 17 yaşındayım sen baya büyüksün olmaz öyle abi saygıdan gelen bişe sen gencsın onu biliyoruz bu saygıyla alakalı
abi az bişe vaktin varsa msne gel bişey konuşabilirmiyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------
valla siyah kırmızı dan vazgecmıcem gibide siyahda içime sinmiyor değil :p
bende yakında benim motorun ilanını verecem herhalde ama emin değilim yazın antalyaya çalışmaya gidiyorum motorla gidersem binerim orda ama motoru burda bırakırsam satarım 10390 kmde 2009 model kırmızı tüm bakımları serviste yapıldı sizce kaçtan ilan vereyim 4500 diye düşünüyorum tabi pazarlık sünettir.
Şu an bu konu içerisinde 158 kullanıcı var. (0 üye ve 158 misafir)