benimkini sağolsun getirdi sahibi.oturduk yemek falan yedik sohbet ettik.hala da konuşuyoruz kendisiyle.umarım seninki de iyi bir insan çıkar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 ----------
sercan özel mesaj attım bi bak!!!!!
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
dün gece istanbuldan ayrılmadan önce bi tur atayım dedim.atmadan önce de bi gece fotusu aldırttım gece saat 11.00.Ve koca vakıflar bölge müdürlüğü lojmanında her dairenin penceresine bir kişi çıkacak şekilde sokağı inleterek bir tur attım.apartmana geldiğimde herkes perde arasından bakıyordu gülmemek için zor tuttum kendimi
Uploaded with ImageShack.us
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
yakışır kardeşime tabi cıbırın var şeklin var yapcan şeklini o zaman :D
hayırlı olsun tekrardan sercan.salih sende en kısa zamanda inşallah bulursun temiz bir tane cbr dostum.sercana sevindim sana üzüldüm şimdi valla garip oldum he.
sercan artçının tutunması için arkada demir var ya.o senin alacağında yok.adamda varsa istesene getirsin.iyi oluyor.
hmmm güzel tamda istediğim renk hadi hayırlısı olsun senin için sende cıbırına kavuştun bide allah'ın izniyle ben kavuşşsam iyi olcak allah kazasız belasız binmek nasip etsin herkese..
@beykurt cıbırın sesidemi çıkıyor :D
@casillas maşallah çok güzelmiş
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
arow egzoz var.güzel bir ses çıkarıyor valla.600 lükle boy ölçüşemez ama ben burdayım diyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 ----------
ulan bende 2 yıldır hayalini kuruyorum oluo len hep aynı şeyler çıkıo yoksa biz kardeş miyiz
evet kırmızı siyah aynen bu renk hastasıyım yoksa şimdiye coktan almıştım bu rengi arıyorum tabiki nasip kısmet ama gercekten sabırsızlanmaya başladım param hazır babam onayı verdi ehliyeti kazandım herşey hazır bi motor bulamıyorum bak işe ya delircem
http://www.sahibinden.com/-uretim_yi...XQQdisplayitem bu motora sizce cok deilmı ya bursadakıler baya abarttı 4.000 derse hemen gıdıp alcam sizce?
Şu an bu konu içerisinde 265 kullanıcı var. (0 üye ve 265 misafir)