bende cbr cı olarak aranızdayım benım sorunum on panelın oradan km saatının oldugu bölgeden 8 -9 bin devir arasında bir zırıltı gelıyor bunu nereden geldığını cozemedım yardımcı olursanız sevıırım
bende cbr cı olarak aranızdayım benım sorunum on panelın oradan km saatının oldugu bölgeden 8 -9 bin devir arasında bir zırıltı gelıyor bunu nereden geldığını cozemedım yardımcı olursanız sevıırım
sanırım ön paneldeki rüzgarlığın arlarından geliyo çok devire çıkınca motor titriyo ordaki plastik parçalrdan kaynaklanıyo sorun olmaz merak etme ama giderken ses gelmiyo sanırsam eğer devamlı gelen bi sesse ve rahatsız ediyorsa servise gidebilirsin belki civataları gevşek olabilirextrasyon adlı üyeden alıntı
senin motorun civatalar gevşemiştir aslında biraz anlıyosan tamirden kendinde yapabilirsin ben geçenlerde tün ön düzeni söktüm yine topladım civatalardandır ses arkadaşıma katılıyorum
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
camdandir silikonla çözülür
bkz: servis
zaten silikon contalar var civata başlarında silikon çektirirsen sonradan sökme işinde çok zorlanırsın ok2pac adlı üyeden alıntı
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Yani bence hiç uğraşmıcan alacan bi bisiklet iç lastiği oraya görünmeyecek şekilde yapacan babalar gibi gezecen ondan sonra (diyorum ama yaptımmı bi sorun bakalım üşencimden bi türlü yapamıyom)@hmedim adlı üyeden alıntı
CBR 125 R
H@S@N adlı üyeden alıntı
aynen öyle benimki niye ses yapmıyo acaba arızalımı yoksa ben geçen fazlamı sıktım ne korkudan belki ses çıkarmıyordur
Huséyín07 adlı üyeden alıntı
hasancım bu arkadaşıda listeye eklesene bi zahmet ....
dağlar gibi büyüyoruz maşallah
Bende şu ses olayını cözmeliyim en kısa zamanda@hmedim adlı üyeden alıntı
listeyi arkadaşları gördükçe güncelliyorum listemiz birinci sayfada isteyenler isimlerinin cbr larının rengini ve maillerini yazıp listeye ekletebilirler
Bu arada bu 200 . mesaj
CBR 125 R
Beyler bende %90 Haziran 10'u civarı motoruma kavuşuyorum. Babamın bir arkadaşı arabayı alırken binerim diye takasla repsol almış ama 100 km falan yol yapmış motor 3000'de 2005km'de üzerinde çizik dahi yok diyor. Yarın gidicem bakmaya... Fiyat olarak 3500'e veririm sana dedi, Babamda ben onu 3'e alırım bak görürsün diyor Üstüme almayıda düşünmüyorum bakalım artık hayırlısı valla keyfim yerine geldi sıfır'ını alıcam diye telefonu bile satılığa çıkarmıştım ama artık gerek yok zaten askerliğede az kaldı...
Okan ACAR
Slm arkadaşlar, cbr 125 i uzun zamandır araştırıyorum, ilk önce şu kredi meselesini soracam, şu bayilerin ayarladığı kredi hakkında bilgisi olan varsa biraz açabilir mi, mesela vade sayısı, peşinat, kredi faiz oranı vs., ayrıca bi arkadaş 4 zamanlı yazmış, cbr 125 6 zamanlı deil mi? Burada sormak ne kadar doğru bilemiyorum ama hani cbr 125 almasaydınız alternatif olarak ne alırdınız? Yanlış anlamayın bende cbr 125 e bayılıyorum, karşı dükkanda her gün yoldan geçerken bakıyorum içim düşüyor. Neyse sorularımı cevaplarsanız sevinirim. Bir de tek kişi max sürat kaç yaptınız? İnşalla bende bigün cbr 125 sahibi olurum.
2.el cbr 125 ler kaçtan başlar bileniniz var mı. Aslında ben devlet memuruyum, fena maaş almıyorum ama tek başına istanbulda kirada kalıyorum o olmasa yarın motoru alırım bu yüzden Kredi konusu hakkında bilgi sahibi olan ark. varsa mutlaka benimle paylaşsın çok tşkkr ederim. msn halilmentes@yahoo.com
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.scooter tarzı vardı bende artık vitesli bir motora geçmeyi düşünüyorum bunun içinde cbr 125 i düşünüyorum sizce benim için ilk etapta büyük gelir mi bu motor eğer başka düşündüğünüz motor varsa tavsiyelerinizi bekliyorum...
abi ben bu resimdeki herife kıl oluyom.. daha öncedende wardı bende bu foto.. adamdaki boy 2 metreden aşağı deil(kesinlikle).. ne diye biniyon o alete.. hem bu herf deil cbr 125, fireblade 1000 e de binse yine altında bööle kalır..kliwaj adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
arkadaşlar kaza yaptım
http://www.motosiklet.net/forum/show...324#post261324
Geçmiş olsun ahmedim@hmedim adlı üyeden alıntı
Bak ben bi müddet cbr ile gezdim bak absturuk olarak bozuluyo fren balatası vb.... çok benzin yiyior sonra tekerleri çok ince bi gün migrosun önündeyiz cbr 125 ile tker yakıyoz yanımıza 600rr geldi tamammı adam bi vınn vıınn yaptı bizi düşün artık ben motordan indim kaçtım özenti olma derim git paşalar gibi ybr binerayatlı adlı üyeden alıntı
okaysen adlı üyeden alıntı
okay ne ettin la motoru niye kötülüyosun kardeş kendine gel
tmam da abi şu 1. sayfadan itibaren yazılanları bi oku yani sanki şikayet topici gibi
neyi bozuluyo ne balatası, ne şikayeti anlamadım
biz ybr yi satıp rahat erelim diye cbr alıyoz sen ybr al diyosun. biraz açarmısın konuyuokaysen adlı üyeden alıntı
ybr daha kalite hem daha ucuz abi cbr 1-2 yıla kadar peugeot 206 gibi olcak her taraf onlardan dolcak ve insanlar başka şeyler görmek istiyecek bence
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)