Yamaha XT 660 R/X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Haziran 2021, 00:34
Arkadaşlar amortisörleri motordan söktüm fakat kovandan korom kolları ayırmak için çok uzun bir alyana ihtiyacım var borunun içinden alyanla tutarken dışarıdan karşılıklı gevşetmek gerekiyor yoksa sadece dışardan çevirince boşta dönüyor.
Ankara'da bu malzemeyi bulabileceğim bir yer biliyormusunuz .70cm uzunluğunda bir alyan anahtarı... Hazırını bulamazsam düz bir alyanı demir bir çubuğa kaynattıracağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
İç taraf alyan değil galiba farklı bir metodla ayrılıyor iki parça.. nasıl olduğunu çözemedim videolarda felanda göremedim.
Son durum bu şekilde
Reklamlar
-
08 Haziran 2021, 12:18
Hocam amortisör kovanlarının altında sökmek için allen vida olur genelde onu söktüğünüzde boşa çıkması gerekiyor diye düşünüyorum. ama ona da bakmışsınızdır yakınlarda bir 660 da yokki gidip bakayım
https://youtu.be/IaiqdT41Yr4?t=482
burdaki arkadaşın gösterdiği gibi ama içeriden tutulması gerekiyormuş sanırım haklısınız. burdaki xt600 amortisörü fakat sizinkidende de aynı heralde,
sizde ayırmadan değiştirebilirsiniz keçeyi eğer uygun bir alet bulamazsanız?
-
09 Haziran 2021, 00:17
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Hocam amortisör kovanlarının altında sökmek için allen vida olur genelde onu söktüğünüzde boşa çıkması gerekiyor diye düşünüyorum. ama ona da bakmışsınızdır
yakınlarda bir 660 da yokki gidip bakayım
burdaki arkadaşın gösterdiği gibi ama içeriden tutulması gerekiyormuş sanırım haklısınız. burdaki xt600 amortisörü fakat sizinkidende de aynı heralde,
sizde ayırmadan değiştirebilirsiniz keçeyi eğer uygun bir alet bulamazsanız?
Hocam alttaki allen aparat olamayınca boşta dönüyordu. Servis manuelindede aparatla içerden tutup alttan çeviriyorlardı. Farklı bir yöntemle açtık amortisörü karşıda biri sağlam çekerken havalı matkapla söktük. Aparatı olsa çok kolay aslında.
Sizede çok teşekkür ederim.
Çok şükür bitti ��
-
07 Temmuz 2021, 00:13
-
23 Mayıs 2022, 11:35
xt grubu terkedilmiş sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------
arkadaşlar bana ön cam ve arka çanta demiri lazım elinde olupta iş görsün isteyen varsa ücreti karşılığında alabilrirm
-
26 Eylül 2023, 10:27
Nedir bendeki bu Xt tutkusu dönüp dolaşıp aynı yerdeyim. Varmı böyle rahatsızlığı olan )) Fz6 ,R6 bindim şimdi afrika var ama gezinin keyfini katlamak ve özgürlük hissiyatı için Xt ye biniyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler