Özel msj attım, pdf çok iyi olur yolda falan işe yarar.
Özel msj attım, pdf çok iyi olur yolda falan işe yarar.
merhaba bana xr 660 x ön çamurlugu lazım yardımcı olurmusunuz
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...16380024/detay
Şu linkteki satıcıyla bir irtibata geç, bütün grenaj takımlarının olduğunu yazmış.
Orjinalini yamaha servisinden bulabilirsin ama fiyatı yüksek olur sanırım.
Eğer 100-150 lira veririm dersen Acerbis'in universal çamurluğunu alabilirsin, kullanan birini gördüm çok şık duruyordu. Google dan bir fotoğraflarına bak istersen.
xt660r depo kapağı arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.çıkmada olabilir..
Ben direk 660r arıyorum. Varmı Antalyada satılık
Yok bizde 3 aşağı 5 yukarı, bizde 1 aşağı 2-3-4-5-6 yukarı !
selam arkadaşlar...
bana radyatör fanı lazım çıkma veya yeni var ise iletişime geçebiliriz.
teşekkkürler....
Bir sorum var arkadaşlar, Tenere ön çamurluğu 660R'a uyar mı? Asfalta uygun lastik takıp gaga yerine tenere çamurluğu takabilir miyiz?
Yok bizde 3 aşağı 5 yukarı, bizde 1 aşağı 2-3-4-5-6 yukarı !
Arkadaşlar merhaba
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-asansorlu-ruzgar-deflektoru-spoileri-saptirici-128519086/detay/
Şu ilandaki spoiler, tur camına montajlansa ne kadar faydasını görürüm ? 1.88 boyundayım
Hercul sanırım sen kullanmıştın.
Kurtulamadım tüzgardan :(
total yüksekliğe bağlı hocam ama bence faydasız olacaktir
zira kullandığım klv1000de yaklaşık 50cm tur camı vardı belki biraz daha yüksektir simdiye kadar tek rahat edebildiğim rüzgar yemediğim
motorum oydu(Boyumuz aynı sayılır bu arada) Onda bile tur camından seken rüzgar sırtımda birleşip tarifiz sırt ağrılarına sebep oluyordu bende.
spoiler kesinlikle çözümdür derim ben takmıştım gerçekten rügarı saptırıyor
ve tokatlamayı kesiyor.yalnız malzemenin kaliteli ve vidalarının sağlam olması
gerekiyor.benim aldığım ürünün bağlantı ayakları çok inceydi rüzgarda hemen eğiliyordu.
vstrom.tr formunda bir vstromcu site içi üretim yapmış ve çok rağbet görmüştü.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Saptırıcının görevi ön camı daha da yükseltmek değil de ön camdan sekip arkaya düşen rüzgarın çok daha arkaya düşmesini sağlamak gibi bişey.
Hem saptırıcı hem ön cam; açısına, yüksekliğine, sizin boyunuza, selenin yüksekliğine ve sürüş hızınıza bağlı olarak işe yarayabiliyor yada hiç işe yaramıyor. Denemeden anlamanız neredeyse mümkün değil.
xt 660 r için hangi lastikleri önerirsiniz kaliteli olarak? Hem arazi hem yol için.
Bende Metzeler Tourance EXP var ama ömrünü doldurdu, eğer sezonda satmazsam Heidenau K60 Scout almayı düşünüyorum.
yenis var ama orjinal degil yarı or jinal başka motorun fanı aynısı ben oyle hallettim cok şükür düşünürsen yardımcı olurum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
yenis var ama orjinal degil yarı or jinal başka motorun fanı aynısı ben oyle hallettim cok şükür düşünürsen yardımcı olurum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)