Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha XT 660 R/X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    MotoTurk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R
    Arkadaşlar merhaba,

XT660R modelinde jantların, amortisörlerin, şasenin ve egzos korumalarının siyah olduğu modeller hangi yıldan başladı biliyormusunuz?

İkinci sorum İzmir'de metzeller tourance veya pirelli lastik nerden temin edebilir ve taktırabilirim?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hercul3367 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt660r innova 125
    http://www.erismotorlu-continental-l...i%C5%9Fim.html
    her türlü lastiğe ulaşabilirsin bora eriş'den.
    herhangi bir lastikçiye de taktırırsın artık.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı MotoTurk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,

XT660R modelinde jantların, amortisörlerin, şasenin ve egzos korumalarının siyah olduğu modeller hangi yıldan başladı biliyormusunuz?

İkinci sorum İzmir'de metzeller tourance veya pirelli lastik nerden temin edebilir ve taktırabilirim?
    2009 ve sonrası modellerde siyah
    dyavol-77 bunu beğendi.
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen 2009 ve sonra sı Siyah, ayrıca headers(manifold dediğimiz) çıkışlarında 2 adet geri-dönüşüm çelik örgülü boru(hortum) var( euro3 emisyon muhabbeti).....
    cenkito bunu beğendi.
    The Power of The Dreams.

MotoTurk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R
    Benim makine 2009 model (ruhsatında yazıyor) ama dediğim yerler gri metalik. 2009 modellerin bir kısmı siyah bir kısmı gri mi o zaman?

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Agility City 125 & Yamaha WR 125R
    Bu aralar uygun rakamlı ve düzgün XT660 X arıyorum arkadaşlar. Varmı çevrenizde satan ?

canrush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660X
    Antalya da bir arkadaş satıyor 2006 model 35.000 km de akrapovic egzoslu temiz makina 14.000 tl istiyor.

felix_bjk1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Sym Fiddle 3
    Arkadaslar elimde xt 660 tenere'nin koruma demirleri var 5 adet, bana ulasabilirsiniz..

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Arkadaşlar merhaba,
    Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen 2009 ve sonra sı Siyah, ayrıca headers(manifold dediğimiz) çıkışlarında 2 adet geri-dönüşüm çelik örgülü boru(hortum) var( euro3 emisyon muhabbeti).....
    Benim makine 2009 model (ruhsatında yazıyor) ama dediğim yerler gri metalik. 2009 modellerin bir kısmı siyah bir kısmı gri mi o zaman?
    [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/9582/foto10001.jpg[/url]

Bu nasıl oluyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-enduro-motorsikletler-ile-takas-olur-145522857/detay
    #sürenadam

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    XT nin ideal yağ değişim aralığı kaç Kilometre acaba?

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    XT nin ideal yağ değişim aralığı kaç Kilometre acaba?
    http://www.xt660-club.hu/Media/XT660...e%20manual.pdf

http://www.yamaha-motor.eu/uk/servic...0R&y=2014&l=EN
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Merhabalar 2006 Model 22.100 km'de

2.el Xt 660 R satılıktır.Pazarlık payı vardır.Düşünen arkadaş özelden mesaj atabilir
    Saygılar

Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Tesekkur ediyorum 400km oldu daha yeni degistirdim

Ön keçe patladı benim en makul fiyata ne alabilirim netten acaba?

TutkuluAcemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar son zamanlarda bir problem yaşamaktayım. Xt 660 R 2008 model motorum var. Düzcedeyim ve geçen gün motoru çalıştırayım dedim ve marşa bansınca kontağı açtığımız zaman ziii viii sesleri çıkmaya başladı yani ekrandaki ışıklar söndü tekrar yandı. Marşa bastığım zaman hep böyle yaptı daha sonra marş basma sesi hiç çıkmadı direk enjeksiyon sesi geliyor dediğim gibi daha sonra basmaya zorlayınca ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye takılıyor. Hata kodu 1 veriyor bu da ECU hatası diye buldum internette bu aralar internet sıkıntım olduğu için sorunu çözemedim. Düzcede karlı zamanlar havalar çok soğuk acaba soğuktan mıdır? Çünkü motoru alalı çok fazla olmuyor pek çözemedim motoru bu açılardan. Bir de Düzcede büyük motora bakabilen bir usta tanıyan var mı? Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım bekliyorum.

---------- Post added 19-12-2013 at 00:00 ---------- Previous post was 18-12-2013 at 23:40 ----------

Arkadaşlar bu arada arka çanta demiri uyguna nereden temin edebilir?

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı TutkuluAcemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar son zamanlarda bir problem yaşamaktayım. Xt 660 R 2008 model motorum var. Düzcedeyim ve geçen gün motoru çalıştırayım dedim ve marşa bansınca kontağı açtığımız zaman ziii viii sesleri çıkmaya başladı yani ekrandaki ışıklar söndü tekrar yandı. Marşa bastığım zaman hep böyle yaptı daha sonra marş basma sesi hiç çıkmadı direk enjeksiyon sesi geliyor dediğim gibi daha sonra basmaya zorlayınca ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye takılıyor. Hata kodu 1 veriyor bu da ECU hatası diye buldum internette bu aralar internet sıkıntım olduğu için sorunu çözemedim. Düzcede karlı zamanlar havalar çok soğuk acaba soğuktan mıdır? Çünkü motoru alalı çok fazla olmuyor pek çözemedim motoru bu açılardan. Bir de Düzcede büyük motora bakabilen bir usta tanıyan var mı? Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım bekliyorum.

---------- Post added 19-12-2013 at 00:00 ---------- Previous post was 18-12-2013 at 23:40 ----------

Değişik bir durummuş. ECU arızası sonucunda umarım ECU nun değişmesi gerekmez. Sorunu çözerseniz ve buraya paylaşırsanız sevinirim.
    #sürenadam

jetthro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC700X
    Arkadaşlar merhaba. Ben de yaklaşık 1 yıldır xt 660 r kullanıcısıyım. Geçtiğimiz yaz güneydoğu anadolu gezisiyle başladım gezi maratonuna xt 660 serisinin f/p anlamında seçim yapılabilecek en iyi makinalardan biri olduğunu düşünüyorum.
    Önümüzdeki yaz nasipse iranı gezecez 2 motor. Bundan dolayı makinama bakım yapmak istiyorum.
    -Dişli zincir takımı
    -yağ,yağ filtresi,hava filtresi
    - arka ön lastik
    değiştirmek istiyorum.
    Çok bütçemi zorlamadan bu değişiklikleri yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir. Bir de zincir - dişli takımını değiştirmek zor bir iş mi ? mümkünse kendim değiştirmek istiyorum.

Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı TutkuluAcemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster

pek bi bilgim yok ama aküden olsa ihtimali felan var mıdır acana? insallah en ekonomik şekilde çözersiniz.

---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:26 ----------

Alıntı jetthro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. Ben de yaklaşık 1 yıldır xt 660 r kullanıcısıyım. Geçtiğimiz yaz güneydoğu anadolu gezisiyle başladım gezi maratonuna xt 660 serisinin f/p anlamında seçim yapılabilecek en iyi makinalardan biri olduğunu düşünüyorum.
    Önümüzdeki yaz nasipse iranı gezecez 2 motor. Bundan dolayı makinama bakım yapmak istiyorum.
    -Dişli zincir takımı
    - arka ön lastik
    değiştirmek istiyorum.
    Çok bütçemi zorlamadan bu değişiklikleri yapmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir. Bir de zincir - dişli takımını değiştirmek zor bir iş mi ? mümkünse kendim değiştirmek istiyorum.

bende zincir dişli takımını değiştirmeyi düşünüyorum zincir yeni değiştim daha 4 bin km felan oldu ama dişli ile tam değişip daha rahat kullanmayi düşünüyorum bazen ses gelince rahatsız oluyorum nette 250 tl civarlarında ikisi.
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı jetthro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    -Dişli zincir takımı
    - arka ön lastik
    değiştirmek istiyorum.
    Yahu bu başlık çok ölü, bir yazan bir daha yazmıyor... Size de merhabalar, ben de Ankaradayım

Buraya takılmamın sebebi 6~8 ay kadar sonra motorumu satıp bir 660-X almayı planlıyorum. Çünkü o motor ile doğuanadolu taraflarını ve sonrasında İRAN'ı gezmeyi planlıyorum. Daha doğrusu planladığım İran gezisi için en uygun motorun o olduğunu düşünüyorum

Tesadüf ki siz de benzer bir düşüncedesiniz.

Aradığınız zincir-dişli takımını sahibinden'den bulabilirsiniz. Ama ben olsam ebay yada amazon dan sipariş ederim kit olarak. Büyük ihtimal daha ucuza gelecektir ve gümrüğe takılmayacaktır. Geliş süresi 2-3 haftayı bulabilir ama anladığım kadarıyla aceleniz yok.

Dişlileri kendiniz sökebilirsiniz büyük ihtimal ama zinciri kapatmak yada açmak için özel bir aparata ihtiyacınız olacaktır. Öyle penseyle felan olmuyor, denedim Genel olarak zor bir iş değil ama kalın zincirleri açıp kapatması biraz sıkıntılı.

Buarada dişli ve zinciri birlikte değiştirmenizi tavsiye ederim. yoksa ömürleri daha çabuk bitiyor. 2si de yeni olursa çok daha iyi olur.

Yağ ve hava filtresi için de bişey diyemiycem, yurt içinde eminimki çok rahat bulunur. Ama ben herzaman y.dışı almaya çalışıyorum. Daha uyguna geliyor.

Lastik olarak size "bütçemi zorlamak istemiyorum" dediğiniz için SAVA'yı öneririm. Arkadaşım enduro modelini kullanmıştı, çok memnundu F/P olarak. Bende de 17" asfalt lastikleri var, henüz deneme şansım olmadı. Modelleri;

Daha asfalta yakın sürüşler için; http://www.savaturkiye.com/UrunDetay...MC%2030&UID=67
    Daha araziye yakın sürüşler için; http://www.savaturkiye.com/UrunDetay...MC%2024&UID=30
    #sürenadam

TutkuluAcemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkürler internetten yabancı forumlardan araştırmalarım sonucunda büyük ihtimalle ve umarım akünün beyine yeterli akımı veremediğini öğrendim hatta aküyü değiştir kurtul yazan bile olmuş forumda. Umarım çok fazla tutmaz çünkü motorun 40bin bakımını yaz başı yaptırmayı düşünüyorum aklımda bazı şeyler var zaten kullanım kitapcığındaki her şey yapılacak bir de kozmetik 1-2 iş var motorun selesi ve gidonu yenilenecek gibi duruyor. Motosiklet çok güzel ve masraflı bir iş belki de motor ilk defa soğuğu gördü böyle oldu. Dün İstanbuldan Düzceye geldim birbirleriyle alakası yok Düzce sibirya gibi istanbuldakiler halinize şükredin beterin beteri var

jetthro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC700X
    Teknoali
    250 tl zincir-ön arka dişli takım fiyatı mı ? Eğer öyleyse markası ne, bi de beni yolda bırakmaz inşallah Fiyat çok uygun geldi de

---------- Post added at 17:34 ---------- Previous post was at 17:05 ----------

Syanur
    En başta iran konusundaki tesadüfe şaşırdım demekki bizden başka insanların da iran ilgisini çekiyor. Eğer tarihler denk gelirse beraber gitmek isterim.

Zincir dişli ebaydan baktım fiyatlar türkiyeye göre uygun ama kargo parasıyla aynı fiyata geliyor :( 70 sterlin kargo ücreti sadece
    esjot dişli - did zincire 350 tl fiyat veriyorlar. Esjot dişlinin kalitesi nasıl bilmiyorum ama
    Aldıktan sonra değiştirmeyi bi deniyecem olmadı ustayı alır getiririm :p

Lastik olarak verdiğiniz ürünleri gerçekten bütçeme uygun. Bunlardan almayı düşünüyorum.
    Teşekkürler önerileriniz için

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler