Yamaha XT 660 R/X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Mayıs 2013, 00:09
%50 asfalt, %50 arazide kullanmayı planlıyorum. Aslında yorumlardan fiyat performans olarak AFX FX-39'i düşünüyordum, ama sanırım Türkiye'de yok. Bu arada Shark S900'e baktim, o da iyi bir alternatif olarak görünüyor, yol için birşey almaya karar verirsem onu da değerlendireceğim, teşekkürler.
Reklamlar
-
02 Mayıs 2013, 17:55
enduro kros kask işi sonradan memnun kalınmıyor, vardı benim shoei kros kask çok da iyiydi sürat mürat sabitti ama yok gözlüğünü tak yok burnuma sürttü bi ton iş, hiç bulaşma, kapalı veya güneş gözlüklü şaşma
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
-
04 Mayıs 2013, 01:59
xt660x ile ninja 250rımı takas etmek istiyorum . burda düsünen arkadaslar varsa bana dönsün
-
07 Mayıs 2013, 17:37
Bu motorların satılık ilanlarında kırmızı anahtarıda mavi anahtarıda verilcek falan deniyor o nedir?
-
07 Mayıs 2013, 18:03
zenon adlı üyeden alıntı
Bu motorların satılık ilanlarında kırmızı anahtarıda mavi anahtarıda verilcek falan deniyor o nedir?
yamaha da kırmızı anahtar kod anahtarı olayı var çok önemseniyo...yalan olmasın ama yenisini çıkarttırmak 1500-2000 tl dolaylarında..bazı durumlarda servis hizmetleri için gerekli olabiliyo...kişisel bi kullanımı yok..ek olarak immobilizer kodları içinde olduğu için yedek anahtar çıkarım işlerinde gerekiyo sanırım
-
08 Mayıs 2013, 09:10
erro adlı üyeden alıntı
yamaha da kırmızı anahtar kod anahtarı olayı var çok önemseniyo...yalan olmasın ama yenisini çıkarttırmak 1500-2000 tl dolaylarında..bazı durumlarda servis hizmetleri için gerekli olabiliyo...kişisel bi kullanımı yok..ek olarak immobilizer kodları içinde olduğu için yedek anahtar çıkarım işlerinde gerekiyo sanırım
İlgincmiş ilkkez duydum :D mühim birsey o zaman bilmeyince renkli topcase anahtarını al bu deseler alirim ben ama :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
10 Mayıs 2013, 20:52
her aldığınız motorda yedek anahtar, kırmızı anahtar, klavuz, yapılan bakım alınan parça fatura, muayene belgesi evrak olarak ne varsa sorun, km oynamaya da bi nevi çare
-
03 Haziran 2013, 00:44
Merhaba arkadaşlar,ismim Anıl forumlarda baya eskiyim ama uzun süreden beri uzaktan takip ediyorum denilebilir.Çocukluğumdan beri motor tepesinde olmama rağmen,trafikte legal olarak 13 senedir motosiklet kullanıyorum.Bu zamana kadar birçok motorum oldu,genelde otomobilde olduğu gibi motosiklette de İtalyancıydım,Gilera,Aprilia,Derbi,Piaggio derken,birgün kendimi yamaha'nın üstünde buldum,yaklaşık 4 senedir yamahacıyım Bu da sizin gruba dahil olduğum 2. yamaham XT 660X'im.Yaklaşık 1.5 senedir bende,satmaya niyetlensemde yerine koyacak birşey bulamadığımdan kendisi ile bağlarımı koparamıyorum,sadece yerine koyamamak değil,süper zevkli,sağlam ve sorunsuz bir motor oladuğundan yeni maceralara atılmak istemiyorum. Motorum 2004 model,28bin km'de...Aldığımdan beri üzerine eklemeler yaptım,Delkevic egzoslar,DID zincir-esjot büyük dişli,Koso aynalar,metal cross ayaklıklar,KN filtre+şnorkel iptali,elcik korumalar,metzeler m3,xenon vs vs...Bu arada mekaniğe elim çok yatkındır,bunun da meraktan sökmediğim yeri kalmadı neredeyse,hertürlü diag-hoplama,zıplama,stop etme sorununda yardımcı olmaya çalışırım.Tanıştığıma şimdiden memnun oldum...
-
06 Haziran 2013, 00:20
astral kardes motorun cok temiz görünüyor masallah. bende 2 hafta oldu xt660x alali. suan sorunsuz gidiyoruz ama tabi ufak tefek sorunlar yasıyorum anlamadığım icinde devam ediyorzu böle. tecrübene ihtiyacımız olabilir :D
-
06 Haziran 2013, 14:12
Merhaba Borisss, hayırlı olsun.Biraz kıl adam olduğum için temiz ve bakımlı tutmak için uğraşıyorum. Dün motor yağını değiştirdim, 3 litre castrol 15W/50 yağ ve hiflo yağ filtresi aldım,değiştirdim,maliyet soran olursa filtre 15TL,yağ 60TL,işçilik ise benden Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
-
07 Haziran 2013, 01:41
astral adlı üyeden alıntı
Merhaba Borisss, hayırlı olsun.Biraz kıl adam olduğum için temiz ve bakımlı tutmak için uğraşıyorum. Dün motor yağını değiştirdim, 3 litre castrol 15W/50 yağ ve hiflo yağ filtresi aldım,değiştirdim,maliyet soran olursa filtre 15TL,yağ 60TL,işçilik ise benden
Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
eyw usta.. isim neydi bu arada ? benim adım Bora.
-
07 Haziran 2013, 09:55
Benim de Anıl,tanıştığıma memnun oldum.
-
10 Haziran 2013, 17:22
astral adlı üyeden alıntı
Benim de Anıl,tanıştığıma memnun oldum.
Bende m.oldum Anıl kardesm.
Bu arada zincir dişli si ve zincir olarak önerebilceğin ne var? Herkrz did diyor da sen ne diyorsn
-
12 Haziran 2013, 05:14
zincir did kardeş, tartışmam bile, bakım en mühimi tabi gene ama v stromda vardı 15 bin km kullandım iyi bakım düzenli gaz yağı temizlik ve yağlama, değil uzamak ayar bile istemedi, 50bin kmyi gözü kapalı yapar yani, vx serisiydi, x ringli yani, km yapıcam 2-3 yıl binerim diyosan hele hiç başka yere bakma DİD sonra don lastiği gibi uzayan zincirle uğraşma
---------- Post added at 04:14 ---------- Previous post was at 04:09 ----------
kullanma klavuzunda yazan orjinal dişli ve zincir ebatlarını da es geçme, zincirle dişlinin uyması lazım birbirine, bazen eni büyük zincir satıyolar
-
12 Haziran 2013, 12:16
Ben de DID zincir, esjot dişil derim..Sadece zincir değil,dişli-zincir takım değiştirmek iyidir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-yamaha-xt-660-x-2004-2011-zincir-disli-set-did-esjot-101469373/detay/
-
24 Haziran 2013, 17:44
merhaba arkadaşlar kimsenin sesi çıkmıyor görelim şu xt660ları
-
25 Haziran 2013, 17:04
hercul3367 adlı üyeden alıntı
2-3 gündür şu ilana bakıyorum bulmak için,
farklı bir topic altında yazışmıştık hatta bunun hakkında,
naptın hocam motoru sattın galiba?
benim bir kaç sorum olacaktı,
egzozların maliyeti ne olmuştu size Akrep egzozlar vardı yanılmıyorsam sizin motorun üzerinde,
birde ortalama şehiriçi ve şehirdışı yakıt tüketimi ne civarda bu aletlerin?
Tüm konuyu okuyamadığım için soruyorum bunu.
ANGARAJ
-
27 Haziran 2013, 13:09
arkadaşlar merhaba geçen hafta xt660x sahibi oldum iş güç derken hem motora binmeye fazla fırsatım olmadı hemde fotoğraf vs paylaşamadım.2005 model 56bin kmde mavi bir Xtx im oldu,Klr 650 den sonra 4silindir bakınırken yine kendimi tek silindir tepesinde buldumMotorda aradığım özelliklerin başında pratik olması geliyordu bu sebepten 5 aylık motorsuzluğuma bir son verdim.zamanla motorda extralara yönelicem ama ilk işim tepeden tırnağa bir bakım yaptırmak...
sormak istediklerim var aslında ilk olarak kartel koruma nereden bulabilirim?zenon için önerileriniz var mı?
tabi orta sehpa da ister...koyu bir renk tur camı da takmayı düşünüyorum.
elinde bu malzemelerden olan varsa bana buradan ulaşabilir hatta ilgilenen olursa satılık 2 adet temiz kusursuz cross kask var birsi BOX marka diğeri HEBO HSX-04 CARBON
keyifli sürüşler
-
27 Haziran 2013, 13:18
onur35 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba geçen hafta xt660x sahibi oldum iş güç derken hem motora binmeye fazla fırsatım olmadı hemde fotoğraf vs paylaşamadım.2005 model 56bin kmde mavi bir Xtx im oldu,Klr 650 den sonra 4silindir bakınırken yine kendimi tek silindir tepesinde buldum
Motorda aradığım özelliklerin başında pratik olması geliyordu bu sebepten 5 aylık motorsuzluğuma bir son verdim.zamanla motorda extralara yönelicem ama ilk işim tepeden tırnağa bir bakım yaptırmak...
sormak istediklerim var aslında ilk olarak kartel koruma nereden bulabilirim?zenon için önerileriniz var mı?
tabi orta sehpa da ister...koyu bir renk tur camı da takmayı düşünüyorum.
elinde bu malzemelerden olan varsa bana buradan ulaşabilir hatta ilgilenen olursa satılık 2 adet temiz kusursuz cross kask var birsi BOX marka diğeri HEBO HSX-04 CARBON
keyifli sürüşler
Müdür hayırlı olsun,
Allah kaza bela vermesin,
bende bunlara bakıyorum bu ara şu pratiklik açısından..
ANGARAJ
-
29 Haziran 2013, 22:38
GaCCaLL iyi dileklerin için teşekkürler,seninde gönlüne göre versin
arkadaşlar benim sol debriyaj kütüğü ayna bağlantısından kırık yenisini netten nerede bulabilirim farklı modellerin ki uyar mı mesela ybrnin filan bilgisi olan başına gelen var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler