selamm arkadaslar.. motor ısınınca sibop sesii gibi tık tık tık die bi ses daha duyulur halee gelio.. yetkili servisine gittim.. ses gayet normal hicbir sıkıntı yok dediler.. sizlerin motorlarındada bu sekilldemidir..
kullanırken öyle bişey farketmemiştim, 28-40 bin arası bendeydi, yağına tuzuna bak, ısınmadan basma bişey olmaz
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
arkadaslar 2008 xt660r icin tur camı bilen varmı.. nerde nekadaraa nasıll v.b
geçen sene dadaş motora getirtmiştim 1 ay sürmüştü
Selamlar hocam, tur camı olarak 2 seçenek var, ilki orjinal ya da iyi markaların ürünleri olanlar 160-170 gibi fiyatlara satılıyodu piyasada ,bir de yan sanayi olanlar var, sahibinden.com da bulabilirsin 70-80 tl gibi fiyatları var, bende 2008 xt 660r var. Ben yan sanayi taktım, biraz zor oturuyo yerine ama oldu.Orjinal camla bence fark yok.Neticede kısa kalıyor ikiside ve kaskın üstüne atamıyor rüzgarı, motorun rüzgar koruması zayıf bildiğin gibi.Yan sanayi olanı hemen tedarik etmiştim yaz başında internet üstünden.Orjimnal olanları İstanbul motoliz kardeşlere sorabilirsin.Bendeki cama bakmak istersen bir şekilde buluşuruz bakarsın.
göğüsten kurtarıyor kasktan kurtarmıyor evet ama yeter
musait bi zamanda gorrmek isterim.. gogus bolgesinden cok fazla bi itme yasıyorum ben...kafa icin kucuk bi aparatım var tur camına ilave edebilecegim.. sanırım o aparatla uzun yol da kafa kısmınıda kurtarabilirim..
Bakalım bi 660R'a baktırıyorum. Temiz çıkarsa yakında kaçkar daglarının eteklerindeki fotoları görmeniz uzun sürmeyecek.
Arkadaşlar;
Kaza Yaptıgım Hayabusa nın ardından; Gökhan ıle beraber XT660R 'lara bakıyoruz. 40 bin KM de alsak; sorun olur mu acaba?
Aramızda satılık varsa; ilgilenebilirm...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bende bugune kadar hepp 40 bin km altı motorlara binmistim.. fakat gectigimiz yaz aldıgım xt660 (40 bin km de) gayet sorunsuzz canavar gibi.. orjn servisinede gosterdim.. hicbir sorun bulamadı.. 45 bin de su an.. bence bu motorlara bu km ler cok degil.. sesi solugu yerinde ise al gitsin..
tek silindir 2 silindir motor 20-30 binden sonra açılır, yağı tuzu bakımlıysa al gitsin
---------- Post added at 00:33 ---------- Previous post was at 00:31 ----------
bu km manyaklığı bi bizim millette var zati, ecnebiler çöp gibi motorla dünyayı geziyo
xt de km önemli değildir kardeş,al keyfine bak.bakımdan bakıma ustaya uğrarsın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4873594/detay/
bu benim makinadır keyfe keder koydum,sahibindeki en full makinadır,gerçek binici olduğum için
hiç bir masrafdan kaçınmadan aksesurla donatılmıştır.
allah gönüne göre versin kardeş.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)