Normal kullanımda litre olarak yakıt tüketimini verebilecek arkadaş var mı?
Bu arada motorun kronik bir sorunu var mı?
Normal kullanımda litre olarak yakıt tüketimini verebilecek arkadaş var mı?
Bu arada motorun kronik bir sorunu var mı?
Ha 5 lt ha 6 lt ne yapacaksın yakıt tüketimini yafu Bu gidişle sana motor bulamayacağız heralde
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
xt 600 ler daha makul bana göre... 660 lardan pek fazla memnun olan yok gibi duyumlar arıyorum doğa sever arkadaşlar arasında... Doğa seven adam elektronik aksamdan pek fazla haz etmez...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Almıyacak yada alamayacaksanız kullanmamanız gereken bir motor (Bir turluğuna ya da kiralama şeklinde yani).Ben oldukça beğendim...Tabi çok kullanmadım,toplasan bi 300 km kadar kullandım,belki biraz daha fazla...
Kronik sorunları var mı yok mu bilmiyorum,ama şunu diyebilirim ki xt 660 (ben r kullandım) beklediğimden çok daha zevkli bir makine.
Hızlanması daha doğrusu genel anlamda gücü çok iyi.Süspansiyonları güzel,frenajı güzel.Kullanımda her hangi bir eksik hissetmedim.Oldukça dikkat çekici bir alet,gerek görüntü gerekse güç olarak bekleneni verebiliyor(beklentilerin mantıklı seviyelerde olduğu durumlarda tabi ).
Çok doğru bir tespit
660 ları araştırmak için aradım taradım kimse birşey yazmamış bu topik bile ne kadar eski.
Kronik arıza, yakıt, parça temini ve fiyatı, sürüşü, artısı eksisi kullanan arkadaşlar motorlarından inip bir zahmet bir
iki karalasınlarda bizde flörtümüze başlıyalım.
abicim kronik bi problemi yok.Sorunsuz torklu güçlü ve yeterince tatmin eden bir alet. Bi husaberg gibi 2de 3te 4 te kucağına alamıyosun makineyi ama çözümü var tak 1 e kaldır,2-3-4 die git
Tek bir probleme rastadım hep yapmıyor ve çoğunda mevcutmuş. Kırmızıda duruyosunuz,bi ara gazı vermek için ani bi hareketle gaz kolunu kıvırıyorsunuz,stop ediyor. Ama rolantisini ayarlattırıp küçük bir miktar yükseltince bu sorun ortadan kalktı.Tavsiye edebileceğim,hala zevkle bindiğim bir makine.Hele ki arazi merakınızda varsa bulunmaz nimet bu fiyata..Uzun yolda çok yormuyor,arazide ise biraz ağır olması dışında bi problemi yok.Zaten kullandıkça bu ağırlığıda problem olmaktan çıkyıor.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
bende bir site söyleyeyim, www.xt660.com , bu arada düşük sabit devirlerdeki gaz kararsızlığının nedeni 2006 model öncesi ECU(engine control unit) yüzünden oluyormuş, garantiden değişiyormuş, TR de değiştiren varmı, kaça mal oluyor ve gidişi düzeliyormu?
bu topicin sahibi arkadaş deiştirmişti yamaha bayisinden.detaylı bi bilgim yok ama
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Ben birkaç gündür kullanıyorum xt 660r modelini, daha 100 km.yi bile bulmadı. Dün kırmızıda kalkmak üzereyken ara gazı yaptım tık diye stop etti sebep bu kronik durum mu diye düşündüm Tequ'nun yazısını görünce. Daha önce ve sonra da çok kez yaptım bunu ama 1 kez yaşadım işte bu durumu. Tekrarlarsa yazarım yine, bu alet hakkında biraz bilgilenmeye ihtiyacım var
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
İşte benim favori makinam...Özellikle füme rengi
Dedim ve dün şu motorda artçı olarak anadolu yakasına bir gidip geldik.
Alıcı gözle bir değerlendirme yaptım
Önce artılar
+ Görüntü 10 numara
+ Viraj kabiliyeti
+ Düşük yakıt tüketimi
+ Tork
Eksiler
- Vibrasyon
- Devir saati yok
- Kullanılan malzeme özellikle gösterge kalitesiz geldi bana
Arkadaşım da ani gaz verince stop etme olayını söyledi bunun dışında bir şey yok. El gaz hassasiyetine alışınca stop etme olayı kalkıyor dedi.
Ben sanırım tarzımı değiştirmeden er6 ile bir süre daha devam etmeye karar verdim. Motordan inince ayağımda ki karıncalanma bu sene ki yapmayı planladığım yollar için fazla geldi.
Bu stop olayı kafayı takacak bir durum değil.Ayrıca sürücü olduğunuzda titreşim almıyorsunuz.Ama yolcu iken gerçekten hatrı sayılır bi vibrasyon söz konusu ayaklıklarda Lastik geçirerek çözülebilir
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Evet gaz koluna alışmakla ilgili bir durum, gazı aniden açtığımda yaptı stop olayını sanırım. Artık daha dikkatliyim bu konuda
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
xt660 da devir saati yok.Xt660 ı olan arkadaşlar ben ikinci el temiz xt660 için akropoviç egzoz arıyorum aklınızda bulunsun satmak isteyen veya satan tanıdığınız varsa bana özelden msj. atabilirsiniz
yakıt verisi bulmuştum ekleyemedim
isteyene link veririm...
"kick start my heart"
valla bence cok güzel motor. eskiden f650 hayalimdi şimdi bu. tam dişime göre
Now the world is gone. Im just one.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)