motoru satmam kesin gibi bişey, şimdi ne alsam derdi başladı, sırf bu yüzden satasım gelmiyor aslında neyse, 3 model arasında kaldım kafayı yicem, v-strom,transalp,cbf 600, (cbf 500 de olur tek yuvarlak far sevdası ve para eklememe güzelliğinden dolayı ama az ihtimal) v-strom kötüleri bile pahalı, transalp korkunç yakıyo, cbf600 bozuk yolda kötü ve sele aşırı alçak gidon bmx bisiklet, bi akıl verin,
extra motorcu hikayesi: cumartesi benzinlikte ev taşıyor sandığım bir motor geldi, avusturalyalı 2008 triumph bonneville, tanıştık, sonra farkkettik arka sol amotisör yamulmuş (alette 100 kg yük var ve bi ara arkada birini gezdirmiş hoplamış zıplamış nerde ne zaman olduğunu da bilmiyor zaten yükten görünmüyor,eleman ingltereden çıkmış izmir suriye kuzey afrika ispanya avrupa dönecek) gider böyle bu dedik, cumartesi olması sanayi kapalı olması sebebiyle de biraz, 15 km bi yere çay içmeye gidiyoduk sen de gel dedik geldi orda hepten çıktı amörtisör, birileri gitti kaynatmaya uğraşmışlar olmamış, hava kararıyor gitme yola dedim, bıraktık motoru orda, seyhan 150 amörtisörü bulduk 1 çift aynı boy, 50 tl, eleman pek memnun oldu fiyata(sonrası var) misafir ettim yedik içtik gezdik, pazar öğlen taktık amörtisörü yolladık, 20 km sonra patlamış ama idare etmiş, izmire 70 km kala sağdaki orjinal kırılmış onun yerine de öbür çin malını takmış şimdi izmirde parça bekliyor, zaten zincir dişli taktıracakmış orda, seviyorum böyle çatlak herifleri