Yarın bu ayarlarla bir uğraşayım diyorum tabi dediği gibi not almakta fayda var,yaşadığım yerde bu tip yeni nesil motorlardan anlayan usta yok yani bu durumda usta ben oluyorum hadi hayırlısı
Yarın bu ayarlarla bir uğraşayım diyorum tabi dediği gibi not almakta fayda var,yaşadığım yerde bu tip yeni nesil motorlardan anlayan usta yok yani bu durumda usta ben oluyorum hadi hayırlısı
altı''AT''mış
Birde rolenti ayarına bak 1400-1500rpm arası olsun.Düşük oluncada yapıyo.O CO'da ince ayarda hermotorda farklı oluyomuş.
benim akü kutup başı sökülünce saat sapıttı. ona ne çözüm var? diğer enjeksiyon ayarları falan bozulmamıştır herhalde. motor düzgün şu an
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
evet aküyü sökünce saat ayarı gidiyorda diger ayarına bişey olmuyo abi Dıac ve Co'lar beyinde ;)
Select'e basılı tut ordan saat ayarlaman için ekrana geçiyo tuslarla ilerlersin zaten.
saolasın..............
casillas kardeş izledim altin elbiseli adamı (2/10/2011 Pazar) çıkmadı senin motor? bi sonraki bölüme mi çıkacak?
ayrı konu: dün v-stroma oturdum. fena rahatmış yok böyle motor
olabilir. genel istek üzerine tvs apaçi gösteriyoruz dedi belki de ordan gitmiş olabilir. büyük motor köşesini zayıftı biraz. modelden ziyade süpermoto nedir onu anlattı. bu bölümü tutmadım
orijinal koltuk selesi su alan varmı benimkinin dikişleri deforme olmuş artık su alıyor yenisi 89TL'miş tabi fabrikada yok sipariş vercez ama orijinal gene su alırsa onun yerine kendim mı kaplattırsam.
bence uğraşma tak yenisini
Aynen kış geliyo hemen hallediyim mubarek bi su alınca 1 ay totom ıslak dolaşıyorum ya
XT660X Ten memnun'musunuz? Bende 2008 model düşünüyorum yani bakıyorum. XT125X ler hakkında da bilginiz var mı?
Ben aşırı memnunum 7000bin kmdir biniyorum alalı 5 ay oldu hergün ilk günkü gibi heycanla biniyorum üstüne 5 ay süre içerisinde arkadaşların Racing'lerini kullandım o torku bulamayınca boş geliyor
daha uzun km'ler çeviren abilerimiz var onlar daha iyi anlatırlar ;)
Sahibindende herkes xt nin model yılını yanlış yazmış 2008 ve sonrası arka masalar siyah renk ayrıca 2009 dan itibaren sticker değişiyor ve motorun ıslak ağırlığı 181 kg ya düşüyor(bence süper ) aklınızda olsun alırken bakarken modelini anlayın.
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
660'ın bir tip stickeri yok 2004 üretimlerin bazı serilerinde TPS sorunu vardı nette o seriye ait saşe numaralarıda var.Daha sonra yamaha geri çağırıp bu arızalı TSP'leri ücretsiz olarak değiştirmiş.
2005 sonrakilerde bu sorun yok.R'ın ve X'ın aynı model olmasına rağmen stickeri farklı oluyor.
2008'de yan grenajları ufalttılar bunun sebebide sanırım 140'tan sonra yüksek motor büyük grenajlar motor alıp başını gitmeye meyilli rüzgara karşı sürüşlerde belli ediyo kendını ve kafa grenajını ufaltıp ördek yavrusunu çevirdiler benim pek hoşuma gitmedi eski kafa daha bir hoş geliyo.2008'lerde + olarak oksijen sensörü zımbırtısı felanda koydular.
Ama artık ülkemize İthalatı kesildi 660Z tenereyi getiriyorlar fabrika çıkış supermoto bulmak zor.660'dan sonra Ktm 690 SMC'yi gözü diktim 140 Kilo 65hp 9 ayrı seyahet modu 2 ayrı Benzin moduyla fena alet 22Bin Euro tabi
Bence 180 Kilo bir supermoto için ağır ama genede seviyorum 660'ı.
sticker işinde standart yok. hiç olmayanı da var. yemişim stikırı. casillas seyrettim altın elbiselide. amma silmişin motoru tvye çıkacak diye bi diyeydin ya deli motor diye. 2.elde prim yapsın lastiklere 1000 tl çok dedin. ne taktın ki?
---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:08 ----------
harun kardeşim az biraz motor tecrüben varsa 125 falan alma kanser olursun. sadece kısa yol gidecem diyorsan al ama. xt125r vardı bende. sıfır tecrübe aldın ertesi gün ilk kez vitesli motor kullandım hayatımda. ama gene de gitmiyo gibi geliyodu. kısa yol için şahane ama
Motoru yıkamıştım o kadar ya hep parlıyo öyle
Metzeler M3'lerin takımı geçen sene 930Liraydı
Sağolsun Zekai abide dizliklerimin çarptığı yere Seffaf sticker yaptı grenajları çiziyo diye takmıyodum Artık takıyorum.
dün motoru muayeneye götürdüm 5 ay önce aldıgım motor sistemde hala benim üstüme gözükmuyormuş ve hiçbişey yapamadan geri döndüm Güzel memleketimin güzel maceraları
Merhaba arkadaslar bende xt660 ailesine katılmak istiyorum suan kullandigim motor wr125r 3 ay önce sifir olarak aldım canavar bı makina ama uzun yol icin deil zaten amacida farklı, düşündüm ve araştırdım xt660 lar istedigim tarz bı motor uzun yol da ve arazide kullanabileceğim güçlü bir motor, kullanım amacımda çantalarımı takip uzun yol yapmak, bunun icin ideal bir motormudur?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)