Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
25. sayfa BirinciBirinci ... 15232425262735 ... SonuncuSonuncu

Yamaha XT 660 R/X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zeko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun maslak çarşı ışıklarında seni gordum 11 12 arası teker yapcak gibi gaza basıyodun yapacak diye bekledim ama yapmadın ))
    hı evet yok ya teker yapmak aklımda yoktu uyanmaya çalışıyordum
    2.vites teker yapmayı tam olarak beceremiyorum gazla geliyor ama bazen oluyo bazende olmuyo bende pek motoru yormamak için bulaşmıyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zalim17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    660 tenere
    karne hediyesi yanlara 2 ufak lastik taktık öyle gidiyoz kardeş
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin motürler iki teker üstünde gidemiyormu
    xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere

Motosikleti
    660 tenere
    tepelere köylere gittik bugün bir arkadaşla. f800gs sahibi. biraz fakir. şahaneydi

Alıntı zalim17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tepelere köylere gittik bugün bir arkadaşla. f800gs sahibi. biraz fakir. şahaneydi
    bemeve ucuz motor ya

bu arada ön arka 30-30 yaptım virajlarda arka taraf rahatsız ediyor gibi biraz daha kullanıcam bakalım

Motosikleti
    660 tenere
    30-30 iyidir. şişirme. bugün ben de yeşil ışık zıplıyo dursammı geçsemmi tereddüdte kaldım frenlere asıldım. şöyle ufak ufak sağlı sollu gezindik motorla beraber

geçen gün okula gittim bi geldim arka lastik oturmuş ordan yakında bir motorcuya gittim 2 tane patlak varmış yaptı neyse çıktım işe geldim akşam bi baktım lastık gene inmiş bi an aklıma yakıyım şunu dedim ama şeytana uymadım
    ev 5 km ittire kaktıra deponun üstüne oturup fln geldim söktüm lastiği o 2 yamada atmış bende yeni şambiel taktım şimdi mutluyuz

30-30'a devam

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    BEyler bu alletin yakıt tüketimi nasil?
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

şehiriçi 5.7litre yakıyorum ultra hard kullanımda.

uzun yolda 4.5'a düşüyo.Ama sakın kullanımda zıplaya hoplaya gitmedigin sürece ortalama 5 litre.

Motosikleti
    660 tenere
    sakin gidersen 4,5-5 Litre dostum. 30-30 dan şaşma. şişik lastik fren anında kimseler yok altın elbiseli adam diye program varmış tvde. ben yeni gördüm. senede 2 saat tv izlediğim için tavsiye olunur. www.altinelbiseliadam.com. skyturkde çıkıyor. saatlerini çözmüş değilim. scooter tanıtımlarında direk ileri alıyorum

660'ımı aldığım gün onla sahilde karşılaşmıştım çok babacan bir adam.
    Dün Çatalca'dan 50 km uzakta Karacaköy'e kamp'a gittik 1 gece kaldık geldik.Şimdi yaklaşık 100km Yol gittim ve sonlara doğru yoruldum bel agrısı yapıyo bu sizdede var mı Zalim17 sen uzun yol cok yapıyorsun bu benim yaptıgım yanlış birşeyden dolayımı bel agrısı.

kamyon gibi motor mübarek

Motosikleti
    Uzun bir süre olmayacak...
    selam arkadaşlar ;

asfaltta motor sürmekten gınal geldi ve motorda tarz değişikliğine gidiyorum. tercihim xt660x olacak. hayallerimin makinesi diyebilirim :D

şimdilik araştırma aşamasındayım, sadece bilgi topluyorum. şu an ki motorumun satılmasını bekliyorum, ordan gelecek para ile üzerini tamamlayıp alacaz inş.

(dikkat ettiğim kadarıyla casillas00 nickli arkadaş ile aynı motorları sürmüşüz ve onunda tercihi 660x olmuş. özellikle senden yorum bekliyorum kardeşim.)

nette dolaşırken gördüğüm bir ilan var ve sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8832257/detay/

sizce bu motor nasıl ? km si çok mu yüksek ? orjinali çok mu bozulmuş ? elimde patlama ihtimali % kaç :D ?

forumda 660x ini satacak temiz kullanmış arkadaşlarımız var mıdır ?
    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Merhaba,

Asfalttan sıkıldıysanız X size göre olur mu bilmiyorum bozuk asfaltta sorun olmuyoda arazide(asfalt olmayan bütün yollar) aşırı zor oluyo yukardaki resimlerden 2.resimdeki tepeye transalplı arkadasım çok rahat çıktı arkasından ben cıktım ama orası için pek uygun değil R sizin işinizi görür hem asfalt hem topraklı çakıllı yollar.

Bendede bundan önce gt250 vardı çok kullanmadım 1 ay kullanıp sattım pek begenmedim.O motoru ben araştırırken eski sahibindeydi baya titiz biriydi üstündeki aksesuarlar gerçekten çok güzel selesine hasta oldum Orijinal parçalarıda duruyor hepsi arka stopu felan kesmemiş full alt tarafı sökmüş istersen 1 saatde orijinale çevirirsin
    Motor çevresinden tanıdığım bir abi vardı 90binde motor açtım o kadar demişti.Ve baya bi gazlıyodu her düzlükte teker felan iyi kullanıyodu
    Adamlar sağlam bir motor yapmışlar İstanbul trafiğinde koskoca yaz 1 kere fan açtı tek silindirde 2.9 litre yağ olması + kocaman radyatör baya işe yarıyo

Hayırlısı olsun.

Motosikleti
    Uzun bir süre olmayacak...
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Asfalttan sıkıldıysanız X size göre olur mu bilmiyorum bozuk asfaltta sorun olmuyoda arazide(asfalt olmayan bütün yollar) aşırı zor oluyo yukardaki resimlerden 2.resimdeki tepeye transalplı arkadasım çok rahat çıktı arkasından ben cıktım ama orası için pek uygun değil R sizin işinizi görür hem asfalt hem topraklı çakıllı yollar.

Bendede bundan önce gt250 vardı çok kullanmadım 1 ay kullanıp sattım pek begenmedim.O motoru ben araştırırken eski sahibindeydi baya titiz biriydi üstündeki aksesuarlar gerçekten çok güzel selesine hasta oldum Orijinal parçalarıda duruyor hepsi arka stopu felan kesmemiş full alt tarafı sökmüş istersen 1 saatde orijinale çevirirsin
    Motor çevresinden tanıdığım bir abi vardı 90binde motor açtım o kadar demişti.Ve baya bi gazlıyodu her düzlükte teker felan iyi kullanıyodu
    Adamlar sağlam bir motor yapmışlar İstanbul trafiğinde koskoca yaz 1 kere fan açtı tek silindirde 2.9 litre yağ olması + kocaman radyatör baya işe yarıyo

Hayırlısı olsun.
    gt250r ile yaklaşık 4000 km yaptım ve bende senin gibi çok sıkıldım. aslında 660x alma sebebim hem asfalt hem de toprak yolda (çok bozuk olmayan, gidilebilir cinsten) sürebilmek. benim gt250r ın racing olması sebebiyle hareket kabiliyeti çok kötü. ama 660x hareket açısından çok zevkli ve çok kullanışlı bir motor. daha önce bir kere sürdüm ve işte bu dedim. odur budur bu motora takmış vaziyetteyim. 660r özellik açısından iyi olabilir fakat görüntü olarak pek beğenmedim. o yüzden 660r düşünmüyorum.

ilandaki motoru bir süredir inceliyorum ve km si hariç diğer tüm özellikleri açısından fena değil. eğer nasip olursa alacağım. sonuç olarak 660x i eninde sonunda alacam ama 1 hafta sonra ama 1 ay sonra ama 1 yıl sonra inş.
    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Alıntı Xetanor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gt250r ile yaklaşık 4000 km yaptım ve bende senin gibi çok sıkıldım. aslında 660x alma sebebim hem asfalt hem de toprak yolda (çok bozuk olmayan, gidilebilir cinsten) sürebilmek. benim gt250r ın racing olması sebebiyle hareket kabiliyeti çok kötü. ama 660x hareket açısından çok zevkli ve çok kullanışlı bir motor. daha önce bir kere sürdüm ve işte bu dedim. odur budur bu motora takmış vaziyetteyim. 660r özellik açısından iyi olabilir fakat görüntü olarak pek beğenmedim. o yüzden 660r düşünmüyorum.

ilandaki motoru bir süredir inceliyorum ve km si hariç diğer tüm özellikleri açısından fena değil. eğer nasip olursa alacağım. sonuç olarak 660x i eninde sonunda alacam ama 1 hafta sonra ama 1 ay sonra ama 1 yıl sonra inş.
    Yağı ve bakımları zamanında yapıldıysa ki öyle gözüküyor o km için sorun olcağını zannetmiyorum.

Motosikleti
    660 tenere
    düzgün bakılmış motorda km çok da sorun değil. bu modellerde bir güzel taraf devir kesici var 4 silindir gibi değil. istesen bile uzun süre son devir gidemiyosun. ses bozuluyor mecbur vites büyütüyon casillas çok da uzun yol yapmıyorum ben. 3 saatten uzak gitmedim hiç. ama bel ağrısı bi doktora görün derim. ve bellik tak 40-50 liraya bellik dolu. dede korsesi gibi yumuşakları var onlardan alma. arkası baklalılardan al. ben takmaya başladım koruma maksatlı. kısa yolsa takmıyorum ama hususi gezmeye çıktığımda takıyorum. faydası çok. omurga böbrek korur. göğüs koruması arıyorum bu ara. terziye cep diktirecem montun göğüslere kendim koruma takacam. levha halinde o işe uyacak malzeme ne var? ayrı göğüs korumları var fakat ayrı parça tangur tungur bi de onla uğraşmak istemiyorum. dursun montun üstünde. yazlığa da kışlığa da cep diktirecem göğüse. bir de kask var ki arai rx7 gp nicky 3 replica. kırmızı beyaz. offf ki ne offf ne kask ne offff 2 bin küsür gibi mühim bi problem var kapalı kaskta çenedeki rüzgarlığı kullanan var mı? takıp çıkarırken çıkıpduruyor o yüzden kullanmıyorum. sesi azaltıyor mu ? kaskının arkasında kuyruk olan arkadaşlar hızlı giderken kafayı öne eğin kuyruğu dikin aynı düdükü tencere sesi çıkıyor xetanor kardeş 660x racingle lastikleri aynı. arazide honda today gibi gidersin ben diyeyim

Bellik varda bu kadar agrıycagını bilmıyordum takıcam bundan sonra onuda.
    Yaz için body Armor tavziye ederim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6262456/detay/
    Montlardaki korumalardan kat kat işe yarar ve terletmez pufur pufur
    o kaska bende hastayımda çok para xr1000'imle mutluyum şimdilik.

Monta ayrıyettn koruma içinde normal sırtlıkları oraya göre keserek koyarsan olur ama öyle çok üst düzey bişey olmaz

Motosikleti
    660 tenere
    bu body armorlar güzel de çevik kuvvet gibi duruyor kardeş fazla dikkat çekmesin. şöyle bi icat var ama tuzlu ve harici parça

http://www.hondamototal.com/?urun-12...st-Koruma.html m beden uyacaklar için sahibindende var bi tane 450 tl. o da alttaki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8751990/detay/ elemanın boy 170 kilo 75miş. emekliymiş evi maaşı varmış

hea bundan kullananda görmüştümde çok tuzlu ya.
    Bu akşam yolda motor gaz kesti ışıklarda dururken ıstop etti saga cekıp bıraz rolentıde calıstırdım gaz verince boguluyordu ufak ufak gaz verdim düzeldi eve gelınce gene yaptı enjeksiyonlar pislenmiş olabilir sanırım yenı benzın aldıktan sonra yapmaya başladı yada yağmurdan olabilir mi buda bir ihtimal

Motosikleti
    660 tenere
    tps arızası var ya meşhur. 660ın tek kronik arızası. gaz kelebeği. 2004 2005 lerde var bildiğim. seninki kaç model? daha sonra çıkanlarda düzelmiş durumda bildiğim. aldığım ilk hafta 2-3 kere benimki de stop etti ışıklarda sonra kesti. düzenli binilmemektendi sanırım( ben binmediğim gün bile durduğu yerde çalıştırıyorum alışmasın yatmaya ) bi baktır. devamlı aynı yerden al benzini

---------- Post added at 09:36 ---------- Previous post was at 09:34 ----------

würth enjeksiyon temizleme sıvısı katmıştım yazın bi de. 40 litre benzine diyor çeyrek çeyrek kattım. bi işe yaradımı bilmiyorum

---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:36 ----------

dün 150 km yol yaptım. hafif yağmurlu bulutlu. yağmur az yağdığı için yol temizlenmiş değil. vıcık vıcık. rüzgardan kat kat daha fazla etkileniyor lastik tutunmuyor çünkü. çok sakat durum. bu ara dikkat. bol yağmur yağsın yollar bi temizlensin bu kadar olmaz

25. sayfa BirinciBirinci ... 15232425262735 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler