rahat güzel gidişi var şekli var sesi var
her yönden on numara alet. geçen bi denk geldi oturdum. herşey şahane. tek kusur gidon dar geldi.
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
xt'den sonra dar gelir
Bugün aklım gitti virajda yanı çok verdim baktım arka lastik yanıma geldi nasıl bıraksam planları yaparken topladık
normalde fotoda durdugundan farklı duruyoo bu araç kaplama folyosu renk hosuma gitti kapladım ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:06 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:09 ----------
zaten orda oturuyorum 2 senedir hep orda ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:11 ----------
ilk zaten özel üretim ) 2005 model arac kaplama folyosu o, onunla kaplandı
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:16 ----------
arkadaşlar elinde solmus cizilmiş deforme olmus grenaj bulnan varsa renk farketmez degerlendireyim benim makinaya yedek farklı bir renk yapcam ;)
O kahverengi olandı bitanede Siyah var oda yeni aldı Sedat Ustanın oralarda görüyorum.
Evet Bizim Orhan Kazdal'dan bahsediyorsak birkaçkere bindi hoşuna gitti baya bide turuncu olunca çok şirin bişey oluyo
bende turuncuya kaplamak istiyorum ama mavide hosuma gidiyoo yedek grenaj bula bilirsem onda istedigim rengi kaaplıcam herkez mat siyah diyor ama oda motoru cok boguyo ölduruyo jantı kompe soktum telerine kadar boyıcam jantın cemberinde siyah ii duruyomu bi fikir versene
Siyah daha iyi olur bende bir ara yara damalı turuncu yaptırayım dedimde telleri sök tekrar akort yaptır felan üşendim.
Ama sende yapıcagın renge göre damalı yaptırırsan harika olur.
Benim orijinal siyahlar böyle duruyo.
---------- Post added at 00:28 ---------- Previous post was at 00:21 ----------
Geçen Ay baya uğraşıp tisho'dan tshirtda yaptırdım gören yuh be olm diyo
arkadaşlar motorumu satacağım için egsozlarımıda satılığa çıkardım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6869909/detay/
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
teşekkürler arkadaşlar.
akrep mi,arayandan sorandan geçilmiyor.
sanki motordan daha fazla akrep arayan var.
buda o akrebin motoru,akrep satıldı gibi motor da acelem yok.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5652963/detay/
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
ben ne motora ne akrebe posta talibim
ön lastik havasını yıkamacı yağlamacı amcanın aklına uyup 29 değil 27 yaptım alet daha bi güzel oldu tavsiye olunur
---------- Post added at 16:18 ---------- Previous post was at 16:11 ----------
bu arada motoru satmaktan vazgeçtim ilanı kaldırdım. seviyom onu at gibi yaw. asfalt modeli falan dedim de yüksek motor seviyom. yapacak bişey yok. 750 tl masrafa girdim bi de. zincir dişli takımı buji hava filtresi akord ayarı gidon bilyası ( bunu usta tutturdu diye değiştiriyom çok ta lazım değildi) kışa girerken de antifiriz fren yağı vs bi bakım daha tepe tepe binecem
bugün zincir dişli ve hava filtresi değişti (bujiyi paketlemeyi unutmuş yurdum insanı. o da yarın hallolacak) alet fena değişti. akıyor boşta gider gibi gidiyor. zincir skf diye bi marka. iyidir dedi usta aldık. var mı kullanan bilen?
Kartal meslek lisesinde xt660r sahibi ogretmen burdami acaba?
ne oldu yaw dersden mi bıraktı seni? casillas kardeş sen bi ara takoz bakıyodun değiştirdin mi? nerden kaça buldun? 6 lı takım satılıyor demi. 3x2 parça yanlış hatırlamıyosam. benimkiler de hafiften aşınmış. kışa falan değiştirmek ister
Daha tanisamadik bu donem dersime girerse MT dostluguna istinaden birakmasin diye sordum
nasip tek silindir gibi sert karakterliyse senin iş yaş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)