ben crypton kullanıyorum ve acayip memnunum
ben crypton kullanıyorum ve acayip memnunum
motosikletsiz hayatın a.q.:queen:
güle güle ve sağlıkla kullan
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ne güzel Allah dahada memnun etsin
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
resim koysan daha güzel olacak..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bende yaklasık 1 senedır CUP motor kullanıyorum...kymco marka
ve cok memnunum,suan 17.700km de..(maşallah dıyelim )
____it's my life_1982____
batuhan85 şu yan çantaları nereden ve ne kadara aldın? onlıne alışveriş olursaıyı olr.bende Crypton kullnıcısıyım.şehıriçi kullnımda çok ıyıler.
fotoları böyle parca parca vermesene.ne var ne yok paylaş gozumuz gonlumuz acılsın.
KSKN motosikletinin son hali avatarındaki gibi mi? Varsa yaptığın modifikasyonları yazabilir misin?
Bu yaz sıfır mondial 100 cup aldım 3000 km şehir içi ve şehir dışı kullandım çok memnun kaldım.bence cupların hepsi güzel
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Çok güzel görünüyo gule gule kullan...
Saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)