tek kelime süper makina
alttaki kırmızı olan şey sanırım sogutma ile ilgili bişi
ANKARA MT
arkadaşlarım üzgünüm ama bu makina fuar için yapılmış başka bir benzeri yok,
konsept bir araçtır.
seri üretimi olmayacaktır.
hyosung taki kasa değişimi yok
motor olarak tork ve hp biraz iyileştirilip
çift renk olan modeller fuar sonrası satışta olacaktır.
bilginiz olsun
bu motor almanyadaki fuar için özel tasarlanmış bir makina
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
güzel aletmiş ya, keşke konsept tasarim olmasaymiş:(
Bizim cometlere de bu far ve ön cam süper olur.
Yalnız 10 binde redline girmesi tuhaf değil mi?
AKLIN MOTORUNUN ÖNÜNDE GİTSİN
Güzel makina. Leonine nin dediği gibi değildir inşallah, Türkiyeye gelir ve satışa sunulur.
güzel bişiee benziyo ama hoyosung sonuçta GT 650 oyuncak gibi duruyor du bu daha iyi görüntüsü var
O zaman benimki anahtarlık :D Ne oyuncağı hocam 650 cc 190kg makinaya oyuncakmı diyorsun
Okan ACAR
Harikaymış...beğendim..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
carcharoth diger 600 ve 650 cc lik makinalarla hoyosung gt 650 yi bir kıyasla ama yakından kıyasla bak bakalım nasıl duruyor ben aleti kötülek amaçlı demedim bu benim görüşüm bana göre oyuncak gibi duruyor emsallerine göre
nazar kem gözlere harika
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Konseptde olsa bundaki bazı detayları gelen müşteri tepkileri doğrultusunda piyasa sürecekleri modellerde uygulayacaklarını tahmin ediyorum.Ben beğendim şahsen.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
süper bi streetfighter olmuş.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
hocam zaten bunlar suzukiye motor saglamıyorlar mıydı gectıgımız bı on yıla kadar. benzerlıklerı benım canımı bıraz sıkmıyor degıl. mesela en cok almayı ıstedıgım 250 gt comet, gs 500 gıbı duruyor. uzuluyorum. acaba tasarım konusunda yardımlasıyorlar mı?
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
cometimin farını hep gsr600 veya fz6 farıyla değiştirmek isterdim bu konseptte tam istediğim tarz far uygulanmış keşke seri üretime geçilse
ya konsept falan filan da süper bir tasarım bence.Suzukinin alt markası gibi birşey (regal vestel hesabı ) bence çok iyi bir makine dizaynı.helal olsun.her geçen sene kendilerini (suzukiyle beraber) aşıyorlar.oofff azımın suyu aktı klavyeye...
çok dandik duruyor ya.. ne o fren kaliperleri öyle.. egzoz falan daha da kötü.. direkt Japon takliti olmuş bence.. Hyosung'a yakıştıramadım daha özgün birşeyler tasarlamalıydı.. umarım üretilmez zaten, çinlilerden bi farkı kalmaz yoksa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)