Bana göre görüntüde kusur yok.Zaten çok güçlü motor.Görüntüsü eskisinden daha iyi.R6 çok benziyor artık.Birde fiyat uygun olsa Honda ya yakın olsa honda iflas eder gibime geliyoBunlar kendi fikrim.Herkeze saygılar
Bana göre görüntüde kusur yok.Zaten çok güçlü motor.Görüntüsü eskisinden daha iyi.R6 çok benziyor artık.Birde fiyat uygun olsa Honda ya yakın olsa honda iflas eder gibime geliyoBunlar kendi fikrim.Herkeze saygılar
insanı büyüleyen bir makina abi bu kadar karizma bir motora kalpmi dayanır
manyak makine abicim ya umarım bir güm böyle bir motorum olur...
walla arkadaslar kendi fikirlerim 600cc de R6 yı baska motorlarla kıyaslarım hatta 07 600RR favorimsdir ama 1000lik dedin mi R1 in üstüne tanımam. tam anlamıyla kusursuz felaket bi motor. bence her motorcunun (ss) ruyalarını susleyen makinadır. orası olmamıs burası guzsel deil dienleri hic anlamıyom :S
he he he he yakında sinemalarda
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
şu an motosiklet sürmeyi bu makinanın üzerinde öğreniyorum..... herkes delisin sen diyor.....sürerken kuzenle rahat konuşamadığımız için de kask takmıyorum...belki sürdüğüm ilk motosiklet olduğundandır belkide gerçekten öyledir bilemiyorum ama bence SS'lerin kralı R1'dir....................
ne yaptığının farkındasın dimi_?
o motora binmeden önce o motoru iyi tanımaya çalış bence...
ben motor üzerince bugüne kadar 80000 kmyi aşkın yol yaptım..ama hala r1 den tırsarım yani...benim motor bile hata affetmediği gibi R1 i düşünemiyorum yani...
mükemmel bir el hassassiyetiği istiyor..ve ustalık...
aman dikkatli ol...
As The Years Go Passing By...
şu an için herşey yolunda gidiyor , herhangi bir sorun yok, sadece debriyajı sert olduğu için sol elim biraz kas yaptı...kullanırken kuzenim genelde arkama oturuyor ve onun sayesinde kendimden daha emin sürebiliyorum...sürdüğüm yerler ya trafiğe kapalı alanlar oluyor ya da sürücü kurslarının direksiyon eğitimi verdiği yollar oluyor.ama şu an ehliyetim olsa trafiğe çıkabilecek kadar sürdüğümü düşünüyorum...
dediğiniz gibi biraz el hassasiyeti istiyor ama hiç bilmeyen birisi en fazla 1 hafta gibi kısa bir sürede o hassasiyeti yakalar ki ben hayatında ilk defa motosiklet kullanan biri olarak 4 günde alıştım.ilk başlarda zorlandığım tek şey durma olayıydı,resmen duramıyordum ya çok basıyordum frene ya az basıyordum ya da orantısız basıyordum.millete de eğlence çıkıyordu.bir kaç gün kuzen ve arkadaşlarına alay konusu oldum.
son olarak motosiklet sürmeyi bu işin ustalarından öğrendiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.çok ilgileniyorlar sağolsunlar.....en kısa sürede kendi motosikletime sahip olmak ve her ne kadar enduro yada naked olmasa da uzun yol yapmak istiyorum...
bence bu motoru yakında satarken aynı bugatti veyronda yaptıkları gibi özel kullanıp testine tabi tutup özel izinle satıcaklar gibime geliyo..
şimdiden elimizi çabuk tutup birer tane R1 almak lazım bence...
As The Years Go Passing By...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)