Arkadaşlar bi sorum olacak bu motorun 2015 model yeni kasaları da showa amortisör mü kullanıyo?
Arkadaşlar bi sorum olacak bu motorun 2015 model yeni kasaları da showa amortisör mü kullanıyo?
geçen gün istanbulu vuran sağanak yağışta motorum biraz temizlendi
yağmurda temizlenmeyen kirler içinde ben bi operasyon yaptım
ve motor pırıl pırıl oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
bu arada abus 8077 baya suya maruz kaldı. o suda içine toz toprak kaçtı
açarken sıkışıyor sert bi darbe ile açılıyor.
gazyağı ve wd40 ile iyice her tarafından girişip sprey yağı ile yağladım düzeldi sonunda
Selamlar. Başlıkta kelime olarak aradım ancak bulamadım.
Versys'de immobilizer var mı?
Owners manuel pdf'inde de bulamadım. var sanıyordum ama yok galiba.
Çalınmaya engel olmadığını biliyorum Sormamin sebebi aslında şu. Tekno takip taktirdim ancak tavsiye üzerine immobilizer var diyerek kontak kapatma özelliğini aktif etmedik. Düz kontak yapilamaz boşuna marş kablonu kesmeyelim dediler. Eger yoksa onu aktif ettireceğim
Benim teknotakip de aynı şekilde, bence öyle bırakın. Ne kadar az yere müdahale esiyorsa o kadar iyi...
versys te imbo yok. olsaydı kontak kapalıyken kırmızı ışık yanıp sönerdi.
sadece ışığın yanmadığına dayanarak ta söylemiyorum. olmadığını biliyorum.
he ama varsa bana da süpris olur.
ama tavsiyem kontak kapama özelliğini yaptırma.
çok küçük bi olasılıkta olsa ya bi kısa devre yüzünden sen giderken kontak kapatırsa
gps takip sayesinde zaten motoru bulabileceksin.
aksi durumda hırsız motorla giderken kontak kapatma durumunda kazaya da karışabilir. gene olan motora olur
Merhaba, 2011 versys650 kol atti ve motor blogu kirildi. Versys 2010-2014 veya ER6 motoru aruyorum. Cikma motor veya kelle motor satan yerleri bilenler yazarsa cok sevinirim. Rimoto ve keskin motorla konustum. Birinde yok; ikincisi de fahis fiyat cekiyor, neredeyse yeni parca ile ayni fiyata geliyor.
Koruma demirini nereden edinebiliriz. Ben de yakın tarihte bir Versys sahibi oldum ama koruma demiri şart. İRF bir zamanlar bu işlerle yakımdan ilgileniyormuş ama piyasanın son durumları onların da üretimini etkilemiş, ellerinde hazırda hiç koruma demiri bulunmuyor. Forum üzerinden cevap verebilirseniz inanın çok sevinirim.
ben versys alırken üzerinde vardı. bi şekilde bazı sitelerde bulabiliyorsun. irf nin koruma demirini şiddetle tavsiye de ediyorum. motor yan düştüğünde çok iyi koruyor. versys farklı koruma demirleri de var ama irf den şaşma.
Selamlar arkadaşlar..
Çarşamba günü itibariyle ben de bir Kawasaki sahibi olacağım insaallah
İstanbul Anadolu yakasinda Versys 300x imi gosterebilecegim bakımlarını yaptirabilecegim tavsiye edeceğiniz servis var mıdır?
Herkese iyi akşamlar dostlar. Çoook uzun bir aradan sonra aklıma geldi siteye bir gireyim dedim
Arkadaşlar slm, versys 650 motosikletimin kısa ve uzun farlarından memnun değilim hem çok sarı hem de yetersiz geliyor onun için led ampul almak istiyorum önerir misiniz? kullanan var mı? motosikletin elektrik aksamında bir zararı var mı?
Herkese merhabalar sayın versys kullanıcıları, 2015 model versys 650 alma arefesindeyim. Motosiklette 2015 yılına ait 3500tl hasar kaydı çıktı. Sizce nasıl hareket etmeliyim, çok büyük bir kayıt mıdır bu. Fiyat bir nebze uygun. Alacağım motosiklet 20bin km de. 295 bin tl gibi bir rakama anlaştık. sizce alınır mı. kozmetik olarak 8/10. pek fazla binilmemiş. Sadece hasar kaydı kafamı karıştırıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.
İyi forumlar.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)