Merhaba
2017 model VERSYS 650 ile SPECIAL EDITION arasında ne fark? Siteye baktım fakat anlayamadım.
Merhaba arkadaşlar
Bugün 2017 versys siparişini geçtim. Kısmetse yarın işlemlerini halledip teslim alacağım. Hemen cumartesi yalovada ırf motora gidip koruma demiri ve çanta demirlerini taktıracağım.
Sorum; Yan çanta ve top case ler için çok çeşitli fiyatlar dolaşıyor ortalıkta.
Ben shaq marka çantalara baktım. Yan çantalarda Shaq sh36 takım fiyatı 1150 tl olarak buldum. Topcase için de yine shaq için sh39 350 tl + 70 tl sırt dayama aparatı fiyatlarını aldım. 48 lt lik top case lerde fiyatlar birden uçuyor. (700-800 civarı)
Sizce topcase de 9 litre için 2 katı para verilir mi? Fiyatlar sizce nasıl? Alternatif önerileriniz olursa çok mutlu olurum.
Şimdiden teşekkürler.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Bilgilendirme için teşekkürler. Fiyatları dikkatli inceledim. Sonunda fiyat fayda analizine göre;
Orjinal Elcik Koruma taktım
Motor Koruma demiri, Arka Çanta ve Yan Çanta demirlerini IRF Motordan yaptırdım.
Yan çantalarda Shad 36 litre, arka çantada da shad 48 litre yi aldım. Ayrıca arka çanta sırt minderini de shad 48 litre için sipariş ettim. Toplamda bana hepsinin maliyeti 3300 tl oldu.
Bu parçaları orjinal kawasaki alsaydım
Elcik Koruma + Motor Koruma + Arka Çanta demiri + Arka Çanta maliyeti 3450 TL olacaktı. Yan çanta demiri ve yan çantaları orjinal aksesuara göre bedavaya getirdim gibi bir şey.
Kesinlikle orjinal aksesuarın kalite anlamında farkı vardır. Ancak fiyat performans a göre bakınca bu şekilde halletmek bütçe açısından faydalı oldu.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Merhabalar arkadaşlar
6 Gün önce sıfır km Versys 650 satın aldım. Rodaj kullanımlarım devam ediyor. Yaklaşık 200 km oldu.
Soruma gelirsek; Dün akşam motora bindim garajdan çıkarken arka fren diski ve balatasından sürtme sesi (ince değil belirgin bir ses) geldiğini farkettim. Ses o kadar belirgindi ki çalışan motorda kask ve kulak tıkacına rağmen duydum. Hemen 30-40 metre sonra motoru yana çektim. O kullanımda arka freni hiç kullanmamama rağmen diskin çok ısındığını gördüm. Şimdi motor otoparkta yatıyor. Pazartesi servise götürmeden önce sizlere de danışmak istedim. Sizce sorun nereden kaynaklanmış olabilir?
Şimdiden teşekkürler
Versys gümrükten arka tekerlek monteli ön tekerlek demonte olarak çıkıyor.
Ayrıca diskler normalde de çok hafif sürter ama sizin tanımlamanıza göre durum daha farklı.
Bir çözüm bulabildiler mi?
Tekrar Merhabalar Arkadaşlar
Öncelikle sizlerin ve sevdiklerinizin bayramını kutlarım.
Bugün versys 650 ile 1000. km yi devirdim. Son 200 km yi izmit istanbul arasında yaptım. Değişken devire ve maks 4000-4500 devir sınırına dikkat ederek rodajın ilk bölümü tamamlandı. Topicte daha önce yazılanlar var ancak ben bu titreşim konusunda halen emin değilim.
"4000 devirde zaten motor titriyor, rodaj sonrası devir arttıkça titreşim azalır" diyerek dikkate almıyordum. Ancak bugünkü dönüş yolculuğumda 5000 li devire ve 120 km hıza çıkarak biraz seyahat ettim. Titreşim aynı şekilde devam ediyordu. Özellikle eve vardığımda elimdeki karıncalanma oldukça rahatsız etti. Bu arada yanlış anlaşılmalara karşı; ilk motorum değil ve gidonu sıkarak kullanmıyorum. 1000 km bakımına gittiğimde bu titreşim konusunu açacağım ancak dikkate alınır mı bilmiyorum. Bakımda özellikle bir yerleri kontrol etmelerini isteyeyim mi? (Örn: lastik amortisör vs vs) Sırf yağ değişimi ile bu titreşimin geçeceğinden şüphem var nedense.
Bilgili ve tecrübeli arkadaşların belki yardımı dokunabilir diyerek buraya da yazmak istedim.
Şimdiden teşekkürler
İyi bayramlar.
Titreşim var ama el karıncalanacak kadar yok, 2013 model kullanıyorum, benimde beklentimin biraz üzerinde titrşim var versyste
Şöyle bir şey söyleyeyim, orijinal amortisör ayarları orta seviyede olmasına rağmen sert geliyor, biraz yumuşattım ben pamuk gibi oldu, eğer yüksek hızda ve yüklü kullanmıyorsanız, bir deneyin derim
Merhaba arkadaşlar.
2016 turuncu versys ile aranızdayım bende.Bir iki sorum olacak.Yakıt azalıp gösterge yanıp sönmeye başladığında depoda yaklaşık kaç litre benzin kalıyor?Ben genelde yanıp sönme başladığında yakıt alırım ve fullediğimde 15 ile 16 litre kadar benzin almış oluyorum.Depo 21 lt olduğuna göre 5-6 lt daha depoda var olması gerekiyor.Acaba hesabım doğru mu siz de durum nedir?
Çok önemli olmasa da bir sorum daha var.Anlık tüketimi gösterirken tam olarak anlık göstermiyor benimkisi.3-4 saniye gecikme oluyor.Bu normal midir? Sevgiler saygılar...
Selamlar,
Ben de satanlar kulübüne katıldım fiyat olarak da son değil anlaşırız
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0451293/detay/
Işık yanıp sönmeye başladıktan sonra 100 km'ye yakın gitti. Ortalama yakıt tüketimi düşünülürse hesabınız doğru bence. 5 litreye yakın 4-5 arası bir yakıt kalıyor içeride.
Anlık tüketim ile ilgili ben takip etmiyorum. Saat ayarı hariç hiç dokunmadım daha gösterge paneline
Aynı mesajı vstrom sayfasında da göreceksiniz. ..sizden ricam gerçek bilgi sahipleri sona gelinmiş konu da, sıfır bir makina seçimi için yakıt, tork, fren, motor km ömrü, parça fiyat ve tedarik, servis beceri ve fiyatları, yol tutuş kullanım kolaylığı vs.. en iyi seçim hangisi V tipi motorlu suzuki vstrom 650 ... kawa versys 650 mi?
Arkadaşlar 2015 versys 650 kullanım klavuzu bulabileceğim bir site bilen var mı?
KTM DUKE 250 ABS - 2016
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)