Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
Merhaba aksesuarlar dahil mi?
Versys 650, 2017 modellerinde vites göstergesi var mı? Fuarda bir kişi var, bir kişi yok dedi? Cevaplayacaklara şimdiden teşekkürler.
3. jenerasyonda opsiyonel olarak tak-çalıştır satılıyordu. 2017'de de standart sunacaklarını sanmıyorum ama belli de olmaz
2016 versys 650 turuncu renk 14.000 km de
Aksesuar olarak ön çamurluk uzatma ,
Arka hugger
Orta ayak
Tankpad
Jant sticker mevcut
( 1000 tl hasar kaydı var , hasar fatura vs vs hepsi mevcut . Öndeki dallama geri gelir iken vurup devirdi . 550 TL parça 500 tl işçilik kıvır zıvır )
Mantıklı tekliflere açığım ...
Bülent - 532 5054655
Değerli arkadaşlar,
Orjinal tur camı yeterli mi. Yoksa uzun tur camı mı almalı.
Orjinal çanta alıp da, sorun yaşayan var mı?
Justforfun, 3. jenerasyon için mi soruyorsunuz yoksa diğerleri için mi?
İlanı buradadır ..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...6741272/detay/
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
3. jenerasyon hakkıında çok fikrim yok ama alsam ne yaprsım onu söyleyeyim. Gayet yeterli gözüken bir camı var, yetmezse öncelikle GP kompozit'in uzatma aparatı var onu alır onu denerim. Yurtdışı forumlarda cam ile bağlantı yeri arasına adaptör yapıp camı daha yukarıda konumlandıranlar vardı diye hatırlıyorum ona bakardım.
Değerli arkadaşlar,
Versys ne kadar iyi bir motorsa, konunun paylaşımları pek bi zayıf gidiyor. Gene de paylaşayım. 6 aydır V-Strom, NC 750X arasında düşünüp, taşınıp, araştırıp karar verdim. Tracer 700 ü ise pek bi kaale almadım. Sonunda 2017 model Versys i sipariş ettim. Elcik koruma, çakmaklık, tur camı v.b. gibi aksesuarları da takacaklar.
Herkese kazasız, belasız, hayırlı sürüşler.
Kazasız , belasız , nazarsız günlerde kullanmanız dileğiyle; hayırlı olsun
Hayırlı olsun güzel keyifli motor, umarım siz de aynı duyguları paylaşırsınız.
Hayvan hata vermiyor e öyle olunca tartışacak pek birşey kalmıyor. Satan olursa yazıyor
İyi dileklerde bulunanlara teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta başı motosikleti teslim alırsam, foto atmaya çalışırım.
Elcik korumaya karar veremedim. HP4103 topuzlar çıkmayan model ile Kawasakinin orijinal elciği (biraz daha dar olan ve koruma demirli bağlantısı olup) topuzlar çıkartılan tipi arasında kaldım. Fiyatlar birbirine yakın...Topuzlar yerinde kalsın diye HP4103 takılsın dedim, ama bayide tekrar karar değiştirebilirim.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)