Kavasaki versys x300my satış fiyat listesi açıklandı 7500 avro yurt dışı şatış 5140 avro. Ülkemize gelmesi sevindirici bir haber ama vergiler yakamızı bırakmıyor
http://www.kawasaki.com.tr/fiyat-listesi.html
Kavasaki versys x300my satış fiyat listesi açıklandı 7500 avro yurt dışı şatış 5140 avro. Ülkemize gelmesi sevindirici bir haber ama vergiler yakamızı bırakmıyor
http://www.kawasaki.com.tr/fiyat-listesi.html
7500 euro iyi paraymıs 300cc motosiklet icin...
Valla kardeşim acaip rahat oluyor kit ile .
tavsiye ederim .Ankara da isen gel bak ve gör
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
Motosikleti
Kawasaki 650 versys abs
Valla kardeşim acaip rahat oluyor kit ile .
tavsiye ederim .Ankara da isen gel bak ve gör
Malesef Erzurum' dayım buralarda olmanın dez avantajı
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
Ben alacağımı aldım
18500 lira 250 cc için çok geliyor bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
Orta ayak konusuna bir bakacağım, yaz gelsin bir söker denerim
Eski versiyonu paylaşılmıştı ama yenisini ben de bilmiyorum
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Merhabalar,
kısa bir süre önce begendiğim bir Motosiklet olan Versys 650 almış bulunuyorum.Şimdi buna Uygun aksesuarlar bakıyorum.
İlk olarak Orta sehpa almayı düşünüyorum.IRF bu Motor için orta sehpa üretiyor ancak sanırım kimi memnun kalmadığı veya sorun yaşadığı için sehpayı çıkartmış.
IRF Orta sehpasını kullanıp tavsiye eden var mı ,yoksa hangisini almalı?
Şimdiden teşekkürler
arkadaşlar fuara bilet bulan varmı? eskişehirden gelicem birde bilet parası vermek istemiyorum
Irf nin sisy bar ve koruma demirini kullanıyor ve fazlasıyla memnun olsam da kesinlikle orta sehpayı önermiyorum. Bunu dile getirdiğim için kendisi tarafindan epey taşlanmış olsam da yine soyluyorum orta sehpasini almayin. Ben alirken o kadar arastirmistim kimsenin olumsuz bir yorumunu gormemistim. Aldim taktim viraj icinde surttu ve beni buyuk riske soktu. Ayni gun kaldirdim attim. Nerde oldugunu bile bilmiyorum
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Merhaba ,
2016 model versys imi değiştirdiğim için aksesuarlarını satılığa çıkardım .
İhtiyacınız var ise ilanı incelemenizde fayda olacaktır.
Hepsi sıfır alınmıştır fatura vs bulunmaktadır .
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...1140934/detay/
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
Hatırlarsınız 2 ay önce uyanık Z Moto önce fiyatı 37500 yaptı, sonra baktı euro aldı yürüyor hemen kazı çevirip 10.000 euro yaptılar.4.15'i görmüştü bi ara.Şimdi 3.78 ve eğer 3.75'in altına inerse bakalım ne yapacaklar? Utanmadan tekrar tl'ye çevirip motorun fiyatı 37500 derlerse hiç şaşırmam.
2017 model Versys 650 almayı düşünüyorum. Tereddüt; özellikle artçılı sürüşlerde tekere gelmesi eğilimi. Yabancı bir forumda böyle bir sıkıntıya dair yorum okumuştum. Aynı tarz olmasalardı nc 750x ile arada kaldım. Özellikle tekere gelmesi hakkındaki yorumunuzu rica ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)