Kawasaki Versys Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Nisan 2015, 18:10
Reklamlar
-
14 Nisan 2015, 18:15
cihaners adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
teşekkürler
-
14 Nisan 2015, 20:44
-
14 Nisan 2015, 21:13
muzoooo adlı üyeden alıntı
Sizede çok geçmiş olsun kırılan kısım birebir aynı ama ben çok az bir yüksekten düşürdüm tutabildiğim kadar tuttum ama gücüm yetmedi hasar sizinkine göre biraz daha az parça fiyatını sordunuz mu ?
-
14 Nisan 2015, 21:20
yunusemre17 adlı üyeden alıntı
Sizede çok geçmiş olsun kırılan kısım birebir aynı ama ben çok az bir yüksekten düşürdüm tutabildiğim kadar tuttum ama gücüm yetmedi hasar sizinkine göre biraz daha az parça fiyatını sordunuz mu ?
moralini bozmak gibi olmasın ama 500 küsüro kırılan parça maalesef grenajın en büyük parçasıymış. parça bekliyorum. gidon da eğildi, o değişti, 260 liraya.grenaj gelmedi.
-
14 Nisan 2015, 21:28
geçmiş olsun üzüldüm
kısmetse mayıs ayında alacağım bende aksesuarları gelmedi mi
bu ay içinde gelecekti
kazasız sürüşler
-
14 Nisan 2015, 21:31
hakanacan adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun üzüldüm
kısmetse mayıs ayında alacağım bende aksesuarları gelmedi mi
bu ay içinde gelecekti
kazasız sürüşler
teşekkürler bu ay gelecek denildi. evet.
canımız sağolsun bizlere bişey olmasın yeter. maddi kayıp karşılanır bir şekilde.
-
14 Nisan 2015, 22:09
muzoooo adlı üyeden alıntı
teşekkürler bu ay gelecek denildi. evet.
canımız sağolsun bizlere bişey olmasın yeter. maddi kayıp karşılanır bir şekilde.
aynen öyle tekrar geçmiş olsun koruma takozu da kurtarmaz o kısmı fiyat konusunda bir duyum alırsanız haberdar edein bizi ben 400-500 gibi bir fiyat duydum
-
14 Nisan 2015, 23:17
Arkadaşlar tekrar geçmiş olsun. Canınız sağ olsun.
Selamlar
-
15 Nisan 2015, 11:28
Arkadaşlarım geçmiş olsun. Facebook grubunda bir arkadaş da yana yatırmış ve aynı şekilde sinyal sağlam ancak grenaj sinyal kökünden kırılmıştı. Bu tarz durumlar için koruma demiri şart ama yeni kasa için daha hiçbir firmada çıkmadı.
Ayrıca ön çamurluk uzatıcı ve arka çamurluk taktırdım. Facebook grubunu takip etmeyenler buradan görebilir.
-
15 Nisan 2015, 12:28
Hayırlı olsun. Kaldırım payı nasıl iyi mi. Kaldırımdan inerken kırmayız inşallah
-
15 Nisan 2015, 12:40
arka ve ön çamurluklar nerden tedarik edilir.
Selamlar
-
15 Nisan 2015, 16:27
Bugün kaldırımdan indim sıkıntı çıkmadı.
ÇAmurlukları kawasaki versys tr grubundaki şu başlıktan sipariş verebilirsiniz.
https://www.facebook.com/groups/775238142563214/permalink/809079602512401/
-
15 Nisan 2015, 22:38
arkadaşlar bu motosikletle ilgileniyorum uzun yol yurt dışı falan yapmayı düşündüğümden rahat olacağını sanıyorum. sarsıntı olayını tahmin ediyorum 2 silindir torktan dolayı düşük devirlerde gitmek isteyecektir belli bir kmnin altına inmemesi normal 2 silindir 650cc hyosungta öyleydi benim trafikte yoruyordu şuan kullandığım 4 silindir xj6 sarsıntı adına birşey yok ve 5km ile bile gidebiliyorsunuz tekleme yapmıyor. neyse benim sorum şunlar olacak yüksek süratta rüzgarı vücudunuzun neresi alıyor. yanlardan omuzlar alıyor mu ve en yukarı aldığınızda camı kask rüzgar alıyor mu. ikincisi gidonu yamulduğu söyleyen arkadaşa olacak olduğu yerde düşünce gidon mu kırıldı ben mi yanlış anladım. gidon düşük kazalarda bile yamulmaması lazım. şu olduğu yerde düşünce 500tllik masraf çıkartmasıda bana mühendislik hatası geldi sonuçta motosiklet bu illa düşecek olduğu yerde saçmasapan masraf çıkması kötü olur birden motosikletten soğuttu beni
-
15 Nisan 2015, 22:50
ichiroo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu motosikletle ilgileniyorum uzun yol yurt dışı falan yapmayı düşündüğümden rahat olacağını sanıyorum. sarsıntı olayını tahmin ediyorum 2 silindir torktan dolayı düşük devirlerde gitmek isteyecektir belli bir kmnin altına inmemesi normal 2 silindir 650cc hyosungta öyleydi benim trafikte yoruyordu şuan kullandığım 4 silindir xj6 sarsıntı adına birşey yok ve 5km ile bile gidebiliyorsunuz tekleme yapmıyor. neyse benim sorum şunlar olacak yüksek süratta rüzgarı vücudunuzun neresi alıyor. yanlardan omuzlar alıyor mu ve en yukarı aldığınızda camı kask rüzgar alıyor mu. ikincisi gidonu yamulduğu söyleyen arkadaşa olacak olduğu yerde düşünce gidon mu kırıldı ben mi yanlış anladım. gidon düşük kazalarda bile yamulmaması lazım. şu olduğu yerde düşünce 500tllik masraf çıkartmasıda bana mühendislik hatası geldi sonuçta motosiklet bu illa düşecek olduğu yerde saçmasapan masraf çıkması kötü olur birden motosikletten soğuttu beni
merhabalar boy 1.80 rüzgar siperlik en yukarıdayken kafa bölümüne geliyor.yanlardan omuzlara rüzgar almıyor yada hissedilir derecede değil.ben düşürdüm ama gidon yamulmadı hatta elciklere çizik dışında hiçbirşey olmadı. masraf konusu daha belli değil ben sadece bir duyum aldım fiyat belli olunca buraya yazarım takipte kalın kazasız sürüşler
-
15 Nisan 2015, 23:58
ya zaten gidon nasıl yamulur japon bir motosiklette çok saçma çin malında bile olduğu yerde düşünce yamulmaz
-
16 Nisan 2015, 17:08
yunusemre17 adlı üyeden alıntı
merhaba erkadaşlar dün siftahı yaptım motosikleti durduğu yerde sağ tarafına düşürdüm. tutmaya çalıştım ama ayağım kaydı motosiklet çok ağır olduğu içinde belli bir noktadan sonra tutmak imkansız gibi bacağıma falan düşmesin diye bende yaklaşık 2 karış mesafeden bıraktım. çalışır vaziyetteydi hemen kendini kapadı .neyse kaldırdım kenara aldım motor kısmında bir problem yok değmemiş bile .temas eden noktalar sağ far. artçı sağ ayaklık . gidon topuzu ve versys yazan grenaj .sinyalin bağlı olduğu grenaj parçası sinyalin baskısından dolayı yumruk büyüklüğünde kırıldı sinyali kablosundan çıkarıp cebe attım.artçı ayaklığı 1 cm kırıldı versys yazan grenaj 1 cm çok ince bir çizik oluştu fren kırılmadı yada yamulmadı ufak bir çizik oluştu. koruma takozunun kırılan yeri koruma ihtimali yok arkadaşlar bunun için yazıyorum sert ve ince bir plastik kırılan yer ve yukarda kalıyor. sinyale ilginç bir şekilde hiçbirşey olmadı.Allah beterinden saklasın pek düşmeye gelmiyor
Çok ama çok geçmiş olsun Alalh daha beter kaza göstermesin. Ne kadar üzücü bir durum çok iyi biliyorum. Bende daha motor 60 km de iken evin önünde dönerken düşürdüm. 3.5 yaşındaki yiğenimde kucağımdaydı onu tur attıracaktım hamd olsunki onada banada bir şey olmadı sola doğru yavaşça düştük. Son ana kadar onuda motoruda tutmak için mücadele ettim sonuç olarak. Sinyalin üzerindeki parlak siyah garenajda dikkatlice bakmadan görünmeyen 1cm lik çatlak 2 temas noktasında 1cm lik yaralanma. Ayağımda güç uygulamaktan kalan bir ağrı ve yiğenimin arkamdan dayım dikkatli kullanmıyor azdaha kemiklerimi kırdı eski motoru daha güzel sözleri ile atlattık. Gerçi yiğenim hala ara ara bu tip laflar ediyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
infernox adlı üyeden alıntı
Arkadaşlarım geçmiş olsun. Facebook grubunda bir arkadaş da yana yatırmış ve aynı şekilde sinyal sağlam ancak grenaj sinyal kökünden kırılmıştı. Bu tarz durumlar için koruma demiri şart ama yeni kasa için daha hiçbir firmada çıkmadı.
Ayrıca ön çamurluk uzatıcı ve arka çamurluk taktırdım. Facebook grubunu takip etmeyenler buradan görebilir.
http://i.hizliresim.com/pgqkp0.jpg
http://i.hizliresim.com/a5Jpbz.jpg
Hayırlı olsun nerede taktırdınız acaba ? Arka çamurluk ne kadar ?
-
16 Nisan 2015, 23:13
Arka çamurluk 150 Tl ön uzatma 50tl. Radyatöre çamur sıçratma olayını ön uzatıcı engelliyor.
Ürünleri facebookta "kawasaki versys tr" grubunun üst başlığındaki konudan sipariş edebilirsiniz.
-
17 Nisan 2015, 02:20
infernox adlı üyeden alıntı
Arka çamurluk 150 Tl ön uzatma 50tl. Radyatöre çamur sıçratma olayını ön uzatıcı engelliyor.
Ürünleri facebookta "kawasaki versys tr" grubunun üst başlığındaki konudan sipariş edebilirsiniz.
Sipariş edeceğim inş teşekkür ederim. Takması kolaymı acaba bir sorun yaşar mıyız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:16 ----------
Birde şunu soracağım arkadaşlar benzin göstergesinde toplam 6 kadee var. Şu anda bende en son kademe ve benzin pompası yanıp sönüyor. Acaba bundan sonra en sonuncu kademe ya da benzin pompası mı sönecek ? Yani bir kademe daha altı var mı ? yoksa şu anda ben son kilometreleri mi gidiyorum. Bir de son kademeye indiğinde kaç km gider ?
-
18 Nisan 2015, 11:31
romantikan adlı üyeden alıntı
Sipariş edeceğim inş teşekkür ederim. Takması kolaymı acaba bir sorun yaşar mıyız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:16 ----------
Birde şunu soracağım arkadaşlar benzin göstergesinde toplam 6 kadee var. Şu anda bende en son kademe ve benzin pompası yanıp sönüyor. Acaba bundan sonra en sonuncu kademe ya da benzin pompası mı sönecek ? Yani bir kademe daha altı var mı ? yoksa şu anda ben son kilometreleri mi gidiyorum. Bir de son kademeye indiğinde kaç km gider ?
Işık yanıp sönmeye başladığında 60 tl falan alıyor 21 litre olduğuna göre yanıp söndükten sonra daha 100 km den fazla götürmesi lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler