Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
30. sayfa BirinciBirinci ... 20282930313240 ... SonuncuSonuncu

Kawasaki Versys Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Triumph Speed Triple R
    Arkadaslar slm,
    Cuma gunu yeni versysimi teslim aldim ve gidip plaka islemlerini kendim hallettim.
    Aksam plakayi taktirdiktan sonra hem depoyu doldurmak icin hem de kisa bir deneme surusu icin ciktim. 20 km kadar kullanimdan sonra izlenimlerim:

Kullanisi oldukca kolay ve rahat, simdiye kadar naked motorlarla yok yere vakit harcamisim
    Eski motoruma gore biraz titresim hissetim ama dik oturus pozisyonu, motosikletin yumusakligi ve rahatligi telafi ediyor.
    Yatis acisiyla ilgili sorum olmustu ancak cok yatmadan verdigim kontralara gercekten cok cabuk tepki veriyor ve oldukca zevkli kullanimi olacak gibime geldi.

Ama canimi sikan cok da olmasa da tatsiz bir olay yasadim.
    Depoyu doldurduktan sonra kilitlemeye calisirken biraz da dikkatsizlikle anahtari biraz sert cevirdim ve depo kapagini tam
    Oturmamisim. Anahtar aninda yamuldu. Duzeltip Kontaga taktigimda ise ne yaparsam yapayim kontagi ceviremedim. 10 dk ugrastiktan sonra yedek anahtari gidip evden almak zorunda kaldim. Allahtan ev yakindi da aklim kalmadi motosiklette. Yani daha ilk gunde bir anahtar kullanilmaz hala geldi. Nazar cikmistir diye umit ediyorum ama bir anahtarin bu kadar kolay bozulmasi ve kalitesiz olmasi hic hosuma gitmedi.

Bunun haricinde gercekten guzel bir makineymis.

Bu arada galiba cuma gunu yeni parti gelmis, bayilerde bulabilirsiniz hazir versysleri.

Kazasiz surusler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muzoooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Spacy Alpha
    geçmiş olsun çok can sıkıcı olmuş, hem de ilk günden.
    ama kullanılabilir durumda olan bir yedek anahtara ihtiyaç var. ne olur ne olmaz, yenisini edinmek lazım, nasıl olacak bilmiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın bu arada

yunusemre17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS
    Alıntı whistle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar slm,
    Cuma gunu yeni versysimi teslim aldim ve gidip plaka islemlerini kendim hallettim.
    Aksam plakayi taktirdiktan sonra hem depoyu doldurmak icin hem de kisa bir deneme surusu icin ciktim. 20 km kadar kullanimdan sonra izlenimlerim:

Kullanisi oldukca kolay ve rahat, simdiye kadar naked motorlarla yok yere vakit harcamisim
    Eski motoruma gore biraz titresim hissetim ama dik oturus pozisyonu, motosikletin yumusakligi ve rahatligi telafi ediyor.
    Yatis acisiyla ilgili sorum olmustu ancak cok yatmadan verdigim kontralara gercekten cok cabuk tepki veriyor ve oldukca zevkli kullanimi olacak gibime geldi.

Ama canimi sikan cok da olmasa da tatsiz bir olay yasadim.
    Depoyu doldurduktan sonra kilitlemeye calisirken biraz da dikkatsizlikle anahtari biraz sert cevirdim ve depo kapagini tam
    Oturmamisim. Anahtar aninda yamuldu. Duzeltip Kontaga taktigimda ise ne yaparsam yapayim kontagi ceviremedim. 10 dk ugrastiktan sonra yedek anahtari gidip evden almak zorunda kaldim. Allahtan ev yakindi da aklim kalmadi motosiklette. Yani daha ilk gunde bir anahtar kullanilmaz hala geldi. Nazar cikmistir diye umit ediyorum ama bir anahtarin bu kadar kolay bozulmasi ve kalitesiz olmasi hic hosuma gitmedi.

Bunun haricinde gercekten guzel bir makineymis.

Bu arada galiba cuma gunu yeni parti gelmis, bayilerde bulabilirsiniz hazir versysleri.

Kazasiz surusler
    geçmiş olsun hocam herkesin başına gelebilir çok kafaya takmaya gerek yok hayırlı sürüşler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------

kasko yaptıran oldu mu arkadaşlar ?

infernox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys
    Arkadaşlar facebookdaki versys grubunu takip etmeyenler için buraya yazayım dedim.
    Arka çamurluk(150tl), ön çamurluk uzatıcı (50tl) ve arka çamur sıyırıcı (150tl) yaptırılacak.
    Detayları sayfadan bakın arkadaşlar.
    muzoooo ve yunusemre17 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS
    facebook tan takip edemiyoruz arkadaşlar topcase yaptıran varmı arka demiri nerden taktırıyoruz bilen var mı?

Motosikleti
    Triumph Speed Triple R
    Tesekkurler. 1700-1800 den asagi kasko cikacagini sanmam.

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS
    Tesekkurler. 1700-1800 den asagi kasko cikacagini sanmam.
    bende öyle tahmin ediyordum ...reklam olmasın ama turkcell in bi aygıtı varmış ufak mıknatıslı motosiklet takip cihazı aylık 20 tl ücret bataryalı gps falan varmış mesaj atıyormuş uygulaması falan varmış daha önce bu tarz takip cihazı kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirler mi ?

Motosikleti
    kawasaki versys
    merhaba arkadaşlar,
    Benim motorun ABS ışığı biraz geç sönüyor acaba herkes te aynı durum var mı ki benim makine mi sorunlu anlayamadım.
    Saygılar,

Motosikleti
    Honda Spacy Alpha
    her zaman aynı sürede sönmüyor, ben de farkettim. sebebini anlamadım

flea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250 - NC750SA - VERSYS 650 (2015)
    Yahu forumun en civcivli olmasi gereken sayfasi burasi, azcik hareket. Yeni alanlar en kötü bir foto koyun renklensin, canlansin... Ben de haftaya aliyorum inşallah. Ama beyaz değilmiş aga, pearl stardust pearl diye geçiyor, var mi ki acep türkçe renk kataloğunda bir marşılığı.? Soranlara öyle söyleyelim bari
    pnongrata ve 2move bunu beğendiler.

Eski motoruma gore biraz titresim hissetim ama
    Sakıncası yoksa eski motorunuz neydi bu titreşim işine biraz kafam takıldı bir önceki model için çok olumsuz yazı okudum bu konuda,teşekkürler

Motosikleti
    Honda Spacy Alpha
    action camera düşünenler hepsiburada da şuu an epey indirimli diğer sitelerde 700 lü rakamlar var, burda 400 tl ben siparişverdim, indirimli son 22 ürün var.
    http://www.hepsiburada.com/liste/nex...oryId=22018092

flea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250 - NC750SA - VERSYS 650 (2015)
    Alıntı muzoooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    action camera düşünenler hepsiburada da şuu an epey indirimli diğer sitelerde 700 lü rakamlar var, burda 400 tl ben siparişverdim, indirimli son 22 ürün var.
    http://www.hepsiburada.com/liste/nex...oryId=22018092
    Hocam teşekkürler, güzel oldu bu walla... SJ4000 bakip duruyorduk, bu da oldukça başarılı bir ürün ve garantisi olacak en azından. 2 tane aldık, şu an son 19 ürün diyor
    muzoooo bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Spacy Alpha
    Alıntı flea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam teşekkürler, güzel oldu bu walla... SJ4000 bakip duruyorduk, bu da oldukça başarılı bir ürün ve garantisi olacak en azından. 2 tane aldık, şu an son 19 ürün diyor
    evet aynen ben de sj4000 planlıyordum.yurtdışıyla uğraşmak istemiyorum.

cevikatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 (2015)
    Selam arkadaşlar, geçen hafta kaparoyu yatırdım. Bir önceki motorum çok yakışıklı, siyah bir Honda Falcon NX4'tü. Tercihim yine siyah renk oldu. Nisan 2015'e gün verdiler, şimdi tabiri caizse şafak sayıyorum. İzmir'den arkadaşlar varsa, bilhassa tanışmak isterim. Hepinizin tekeri düz bassın...

Motosikleti
    Versys
    Arkadaşlar motoru dün aldım şükür.
    Önce bir sorum var. Gidon kilidi tam olarak nasıl yapılıyor? 1 Sefer yaptım bir daha yapamadım. Bastırıp Sola doğru ittim, gitmedi anahtar ben de zorlamadım. Baya uğraştım ama olmadı.
    - Motoru aldım daha alışayım derken arkadaşlar aradı 18 Mart Çanakkale Şehitleri anısına Motosiklet korteji var diye, Hemen gittim tabi. Ankarada yaklaşık 150 motorcuyla beraber turladık. Laf aramızda versys baya ilgi gördü.

Bunlar da etkinlikten.

..Carmentality.. bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS
    Alıntı infernox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motoru dün aldım şükür.
    Önce bir sorum var. Gidon kilidi tam olarak nasıl yapılıyor? 1 Sefer yaptım bir daha yapamadım. Bastırıp Sola doğru ittim, gitmedi anahtar ben de zorlamadım. Baya uğraştım ama olmadı.
    - Motoru aldım daha alışayım derken arkadaşlar aradı 18 Mart Çanakkale Şehitleri anısına Motosiklet korteji var diye, Hemen gittim tabi. Ankarada yaklaşık 150 motorcuyla beraber turladık. Laf aramızda versys baya ilgi gördü.

http://i.hizliresim.com/gkG725.jpg
    http://i.hizliresim.com/7oLl7Y.jpg
    http://i.hizliresim.com/P5Vyn5.jpg

Bunlar da etkinlikten.
    http://i.hizliresim.com/9V7ng5.jpg
    http://i.hizliresim.com/aoAVG4.jpg
    http://i.hizliresim.com/Yv9YO2.jpg
    Hayırlı olsun hocam ..gidonu tam sola kırın anahtarı da bastırarak sola çevirirken gidonu biraz sağa doğru çevirin anahtar dönecektir biraz karışık gibi duruyor ama çok basit.tam sola kırıp anahtarı çevirmeye çalışırsanız anahtar sola dönmez gidonu biraz oynatmak gerekiyor yuvasına oturtmak için.
    nmb bunu beğendi.

Merhabalar

Sıfır km versys alan arkadaşlar , motosikler ücreti hariç diğer masraflar nedir , ne kadar tutuyor ...

Bilgilendirebilir misiniz bizi ...

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS
    Alıntı Bekir__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar

Sıfır km versys alan arkadaşlar , motosikler ücreti hariç diğer masraflar nedir , ne kadar tutuyor ...

Bilgilendirebilir misiniz bizi ...
    Merhabalar sigorta 155 tl (şehire yaşa ve daha önce sigorta süresi ve kaza ya göre değişebilir) 178 tl ruhsat ücreti 10 tl plaka basım ücreti 20 tl ek 1 belge ücreti hepsi bu kadar

Motosikleti
    Versys
    yunusemre cevap için sağol. Birde rodajdan dolayı düşük devir kullanayım derken motoru çok yığdırıyorum. Zararı olurmu? ne Önerirsiniz?

30. sayfa BirinciBirinci ... 20282930313240 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler