Kawasaki Versys Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Arkadaşlar; sanırım bugün yeni bir parti yola çıkmış, sipariş vermiş olanlar için bir-iki hafta içinde teslim olabilir. Ancak bu partideki hemen hemen tüm versysler satılmış. Benim gibi makinesini bekleyenlere müjdem olsun...
Reklamlar
-
1. Vitese atarken taak diye şiddetli bir ses çıkıyor.. Beklediğimden fazla geldi bu ses bana. Sizde de öyle mi merak ettim. Diğer vites geçişlerinde s sıkıntı yok gayet sessiz.
-
muzoooo adlı üyeden alıntı
1. Vitese atarken taak diye şiddetli bir ses çıkıyor.. Beklediğimden fazla geldi bu ses bana. Sizde de öyle mi merak ettim. Diğer vites geçişlerinde s sıkıntı yok gayet sessiz.
Daha önce kullandığım 2007 versys de öyleydi buda öyle bazen motor sallanırcasına vites geçiyor sadece bire geçerken
-
krmzhr adlı üyeden alıntı
İlginiz için teşekkür ederim.zeus motorla da görüştüm ve 2011 modelin kalıbı yokmuş eski kasaların varmış.
Estagfirullah. Sizin orjinal camınızı ona verin, ona uygun kalıp çıkartıp istediğiniz ölçüde döker o. Nihayetinde ben de 2015 kasa için size söylediğim gibi orjinal camı verip daha uzun ve az geniş füme bir cam döktüreceğim Onur Bey' e.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:35 ----------
Arkadaşlar topcase bağlantı tablasını hallettik Allah' ın izni ile,
https://www.facebook.com/groups/7752...7894036964291/
-
Bugün depoyu tekrar doldurdum. 10lt benzin aldı. 250 km yol yaptım. Yani 100 km de 4 lt yaktı.
-
akerimoglu adlı üyeden alıntı
Estagfirullah. Sizin orjinal camınızı ona verin, ona uygun kalıp çıkartıp istediğiniz ölçüde döker o. Nihayetinde ben de 2015 kasa için size söylediğim gibi orjinal camı verip daha uzun ve az geniş füme bir cam döktüreceğim Onur Bey' e.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:35 ----------
Arkadaşlar topcase bağlantı tablasını hallettik Allah' ın izni ile,
https://www.facebook.com/groups/7752...7894036964291/
benim motorumun camını da onur yaptı yalnız dokme işi yapmıyor düz cama şekil veriyor benım cam ile bayağı uğrastı ama güzel oldu
-
Bugün depoyu tekrar doldurdum. 10lt benzin aldı. 250 km yol yaptım. Yani 100 km de 4 lt yaktı.
Verdiğiniz değerler şehir içi mi ?
-
yunusemre17 adlı üyeden alıntı
Verdiğiniz değerler şehir içi mi ?
Evet şehir içi
-
Evet şehir içi
Ben bu kadar az yaktıramadım 4000 devir civarı kullanmama rağmen . Depoyu doldurup bakmam lazım ama şuan için çok yakıyor gibi geldi
-
Göstergede yazan değere bakmıyorsunuz değil mi. O bir litre benzinle kaç km gideceğini gösteriyor.
-
Göstergede yazan değere bakmıyorsunuz değil mi. O bir litre benzinle kaç km gideceğini gösteriyor.
Yok ona bakmıyorum sizde o ekranda ne kadar gösteriyor ?
-
Yok ona bakmıyorum sizde o ekranda ne kadar gösteriyor ?
birdefa baktığımda 20 gibi birşeydi.
-
birdefa baktığımda 20 gibi birşeydi.
Allah Allah benim ki burdaki hesaba göre de fazla 12 lerde falan seyrediyor
-
Arkadaşlar şuanda motoru sipariş verecek yada almaya niyetli olan varsa yeni parti nisan sonunda belki mayıs başına gelecekmiş.
Almak isteyenlere duyurulur.
-
Allah Allah benim ki burdaki hesaba göre de fazla
12 lerde falan seyrediyor
tekrardan ölçüp değerlendirmek lazım . bir yanlışlık var biyerlerde . en sağlıklısı depoyu fulleyip tekrar fullediğinde yaptığın km ye bakmak. göstergeye ben bakmıyorum zaten.
-
merhaba,
motor güzel her şey iyide scooterini bile çift ayağa almadan bırakamayan ben, egzost sebebiyle takılamayan çift ayak yüzünden bu yakışıklı makineyi yan ayakta nasıl bırakacağım bilmiyorum.
saygılarımla,
-
nmb adlı üyeden alıntı
merhaba,
motor güzel her şey iyide scooterini bile çift ayağa almadan bırakamayan ben, egzost sebebiyle takılamayan çift ayak yüzünden bu yakışıklı makineyi yan ayakta nasıl bırakacağım bilmiyorum.
saygılarımla,
SW Motech' te orta sehpa var, 219 EURO.
-
Selamlar,
Kısmetse çarşamba günü 2.el kle650 alacağım ve filoya karılacağım. İlk defa bu markayı kullanıyorum motor tecrübemde sadece 4 yıllık.
Motorun Bakım periyotları yağ değişimiyle alakalı açılan başlığı okudum biraz bilgi almak istedim genel olarak
2007 model 16000 km de olacak alacağım motor
-
merhaba arkadaşlar tank pad--radyatör koruma--koruma takozu--elcik koruma--arka sehpa takozu-- alan yada nerden alabileceğimizi bilen arkadaş var mı acaba ?
-
akerimoglu adlı üyeden alıntı
SW Motech' te orta sehpa var, 219 EURO.
Yahu neden orjinal aksesuarlarda yok? Ingiltereye baktı, orada da yok, sanırım tek seçenek SW Mototech... Yarın muhtemelen ben de veriyorum siparişi. Hayırlısı bakalim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler