Kawasaki Versys Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
ingilizcesi iyi olanlar
ben pek anlayamıyorum
Reklamlar
-
Mesajım bulunsun
-
-
Arkadaşlar advrider forumunda 2015 versys alan bir eleman yakıtını test etmiş.
Uzun yolda sabit 100km hızla 360km yol gitmiş. Sonra fullemiş depoyu. 13 litre yakmış.
Yani yaklaşık 100 km'de 3,6 litre benzin yakmış. Hadi 4 litre olsun
68 beygir için güzel rakam 👍
-
infernox adlı üyeden alıntı
Uzun yolda sabit 100km hızla 360km yol gitmiş. Sonra fullemiş depoyu. 13 litre yakmış.
68 beygir için güzel rakam
Teşekkürler bilgi için 120 km üstü için bir değer var mıydı acaba ?
-
68 beygir için güzel rakam
Selam, forumun linki verebilirmisin? Ilgimi çekti baya ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
Bu arada sipariş veren arkadaslara sorum olacak. Bir boş versiyon birde dolu olan versys650 var. Trde full olani satistami? FIyat farkı nedir?orj Yan cantalar icin fiyat alan varmi?
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
2move adlı üyeden alıntı
Selam, forumun linki verebilirmisin? Ilgimi çekti baya
))
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
Bu arada sipariş veren arkadaslara sorum olacak. Bir boş versiyon birde dolu olan versys650 var. Trde full olani satistami? FIyat farkı nedir?orj Yan cantalar icin fiyat alan varmi?
Google a "advrider versys 2015" yazınca forumun ilgili linki çıkıyor
Versys650 LT versiyonu özel siparişle getirtilebilir diye duşunuyorum
-
yunusemre17 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler bilgi için 120 km üstü için bir değer var mıydı acaba ?
2move adlı üyeden alıntı
Selam, forumun linki verebilirmisin? Ilgimi çekti baya
))
muzoooo adlı üyeden alıntı
Google a "advrider versys 2015" yazınca forumun ilgili linki çıkıyor
Versys650 LT versiyonu özel siparişle getirtilebilir diye duşunuyorum
Hepinize cevap vereyim arkadaşlar.
o forumun linkini veriyorum: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=1021659&page=24
120 km ve üzeri için bir yakıt bilgisi verilmemiş.
Dolu olan versiyonu "Versys 650 LT" olarak geçiyor ve Türkiyeye gelmeyecek. Aksesuarlar hakkında fiyat olarak bir bilgim yok. Eğer öğrenirseniz bende merak ediyorum.
Şubat sonundaki motosiklet fuarsında tanıtımı olacak ve satışlar başlayacak. Sizce fuardan almak daha mantıklı olur mu? İndirim yaparlar mı?
Ayrıca bayilerle görüştüğüm kadarıyla yeşil rengi de gelmeyecek. Sadece Sarı beyaz ve siyah türkiyeye gelecek renkler.
Birde resimle şenlenelim. Full dolu olan LT modeli bu: Elcik koruma, sis farı, çantalar, usb girişi filan hep ekstra.
-
Verdiğin linkte yazmışlar fiyatını , adamların vergi oranına bak allah aşkına %6 . Toplam vergi 500 dolar. Ben bu devletin taaa.. soyguncu -erefsi.
Sale Price- $8,149.00
Freight and prep- $0.00
Document fee- $95.00
Taxable total- $8,244.00
Sales Tax - 6.00%
Tax, Total- $494.64
Title fee- $15.00
Temp tag- $18.50
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
Z motoyu aradim, ellerinde versys2015 kalmamis. Ilk paeti bitmis. Ikinci parti ne zaman gelicek belli degilmis ama fuarda belli olur dediler
-
Çok seviyorum bu yeni görünütüsünü.. Ancak nedense şimdi bu video'yu izledikten sonra, beyaz renkli modeli bana polis motosikletlerini çağrıştırdı. Siyah'ta da motor kendini sunmuyor maalesef .. E başka rengi de yok 650'nin, bildiğim kadarıyla.
Napcaz şimdi ?
-
pnongrata adlı üyeden alıntı
Çok seviyorum bu yeni görünütüsünü.. Ancak nedense şimdi bu video'yu izledikten sonra, beyaz renkli modeli bana polis motosikletlerini çağrıştırdı. Siyah'ta da motor kendini sunmuyor maalesef .. E başka rengi de yok 650'nin, bildiğim kadarıyla.
Napcaz şimdi ?
1000cc versys alıcaz o zaman :D
Turuncuu çok güzel duruyor çünkü.
-
Arkadaşlar merhaba. Her gün Anadolu Avrupa Istanbul trafiğine değermi. Lakin vitesli beni yoruyor şu saatten sonra scooter rahatlığını görünce. Ama almışkende bir defa alıyorsun işte. Eğitim çok önceden alınmış var. Tabii tekrarlamak lazım. 2000 km GS 650 tecrübem var. Öncesi 20k ya yakın Xmax joymax bilumum scooter tecrübesi var. Ne yapmak lazım hakkımızda hayırlısı bakalım.
-
2015 Modellerin lastiği Dunlop Sportmax D222 modeli ile geliyor.
İyimidir kötümüdür bilmem, bilen arkadaş varsa lütfen yorum yazsın
-
9500eur mu fiyat? çantalar kaça mal olur acaba? tracer a 34bın fıyat cekılınce bu motor gayet cazip geldi bana
servis ücretleri nasıl acaba
-
2015 Modellerin lastiği Dunlop Sportmax D222 modeli ile geliyor.
İyimidir kötümüdür bilmem, bilen arkadaş varsa lütfen yorum yazsın
Süper paylaşım bilgi için teşekkürler
-
logan07 adlı üyeden alıntı
9500eur mu fiyat? çantalar kaça mal olur acaba? tracer a 34bın fıyat cekılınce bu motor gayet cazip geldi bana
servis ücretleri nasıl acaba
Abs li modeli 9500 €. Çanta ve aksesuar konusunda bayilerin de bilgisi yok. Şuanda bir muamma.
Orjinal yan çantaları takmak için ayrıca demire ihtiyaç duymuyor. Topcase de aynı şekilde.
Servis ücretleri tuzlu diye duydum.
-
650 cc alternatifi tenere 660. vergiden doğacak farkı servise bayılmak mantıklı olabilir. bende halihazırda xmax 250 var. bu motora terfi etmeyi planlıyorum. tahminim sarı renk alacağım. önceki versys a göre birkç cm sele ve motor yüksekliği azalmış. birkaç beygir ve tork artışı var. çift silindir. titreşim sorununu plastik takozlarla gibi birşeyle kısmen gidermişler. (bu videoda ve diğer birkaç videoda anlatılan)
-
01 Şubat 2015, 16:15
Aynen motorum satışta.
Satıldığı gibi bayiye gidiyorum.
=== Eğitim Şart ===
-
01 Şubat 2015, 21:19
ectuna adlı üyeden alıntı
Aynen motorum satışta.
Satıldığı gibi bayiye gidiyorum.
Ne renk alacaksınız
-
01 Şubat 2015, 21:31
logan07 adlı üyeden alıntı
Ne renk alacaksınız
Daha karar vermedim. Ya beyaz ya sarı.
Turuncu olsa iyiydi ama yok maalesef.
Beyaz a daha yakınım. Şu anda kullandığım inazuma da beyaz. O yüzden farklı renk istiyorum aslında. Ama sarı da çok içime sinmedi. Siyahta motoru göstermiyor sanki.
=== Eğitim Şart ===
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler