hayırlı olsun. servis konusunda zmoto kartal'ı tavsiye ederim. gidersen Burak ustaya ve Metin'e selam söyle. gerekli bakım ve ayarlamaları zaten yapacaktır. ekstralar sana kalmış. radyator borusunun ve hava filtresinin fiyatını bilmiyorum. diğerleri zaten standart işlemler. bakım sonrası fiyatları paylaşırsan sevinirim. tekrar hayırlı olsun. kazasız belasız kullanman dileğiyle.
layn adamı çıldırtmayın koymayın resim falan arkadaş.içim yanıyor.bende kle 650nin kardeşi kle500 kullanıyorum ilerde abisinede binerim inşallah
Herkese merhaba,
Ben de bu haftanin basinda 2011 9000km'de Sari 650 Versys ile istanbul'dan araniza katildim.. Oncesinde 140 kiloluk, 27 beygirlik KTM 200 Duke kullaniyordum, KTM'den sonra Versys at gibi geldi
Makine oldukca keyifli.. Aldigimda uzerinde akrapovic egzoz vardi, onu cikarttim, Versys orijinal egzozu taktim - gücü de sesi de biraz kesildi.. Istanbul'da yasayan ve uzun mesafelere cikan arkadaslar varsa gezilere katilmak isterim..
Ayrica akrapovic egzozum ve KTM 200 Duke motorum satiliktir
Arkadaşlar merhaba, yeşil kawasaki versys ile bende aranıza katıldım. Motorum standart versys'lere göre oldukça farklı zevkime göre kendim bazı değişiklikler yaptım. Fotoğraflardan bunları görebilirsiniz, bunları nerden aldınız diye sormayın çünkü bunlar piyasada yok malesef, kendim fiberden vs... uğraşarak yaptım. İlgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim şimdi fotolar...
Bu her motor için geçerli bence, yoldaki kanalın derinliği veya yüksekliğine göre de etkisi artar veya azalır. Mecbur kalmadıkca girmemeye bakacaksın yolu sen motardan önce okumaya bak Sadece tek kanal var ise ve amacın kanaldan ilerlemek değilde girip çıkmak ise kanala paralel yani aynı açı ile girersen etkisi fazla olur, mümkün olan en zıt açı ile girip çıkmak daha az etkiye maruz bırakır.
Bizim istanbulda E5 de bariyer yanındaki beyaz çizgi bile o dediğini yapıyor motora nasıl bir boya ise kalınlığı var 5mm falan.
Herkese Merhaba,
Öncelikle Tayfun Bora arkadaşımız egzoz için baya dil dökmüş. Kuşadası Motoport'ta geçen sene vardı Versys için Leo Vince. Istersen arayıp bir sor, belki duruyordur hala..
Benim sormak istediğim bir şey var. Motoruma geçen sene Givi koruma demiri taktırdım. Taktırdığımda motorum yeni olduğundan farkı çok anlayamamıştım ancak sanki titreşimi arttırdı. Siz böyle bir şey tecrübe eden var mı? Yurt dışı forumlarda da araştırdım, bundan yakınanlar var. Acaba söktürsem mi diye düşünüyorum..
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
Bende koruma yok ama givinin koruma demiri yanlış hatırlamıyorsam bir ucu radyatöre giden boruya yani şase ye diğer ucu da motor bloğuna bağlanıyordu. Motorlar normalde şaseye titreşimi azaltacak kauçuk takozlar üzerinde monte edildiğinden, o koruma demiri titreşimin bir kısmını bloktan şaseye aktarıyor olabilir
Merhaba, versys canta demirleri er6f e uyar mi? Ya da motorunu er6f ile takas etmek isteyen var mi :D cantasizlik cok zor :(
Merhaba,
Evet motor blogunun alt baglantisi olan pim sokuluyor, yerine koruma demirininki takiliyor. Bende bu sebepten olabilecegi dunuyorum. Bir ara sizinle titresimleri karsilastirma sansimiz olabilir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------
Merhaba,
Sw-Motech'in ER6F icin canta demiri var. motoplus ile konusursan getirtebilirler diye dusunuyorum.
arkadaşlar selam, verys 650 abs li almayı düşünüyorum.2010-2014 arası modelini satmayı düşünen varsa numaram profilimde mevcut veya burdan da mesaj yazabilirsiniz.
HONDA (CG125,CBF150,CBF500,CBF600 ve NC 700X,NC 750X,MT09TRACER)
kle 650 yakıt durumu nasıl 100km de ne yakar ileride almayı düşündüğüm bir motor
Biraz yakiyor versys. Normal kullanimda 5,5 - 6 lt / 100 km gibi yakiyor ama zorlayinca bayagi yakabiliyor. Ben bir kere otobanda zorladim 160-170-180 civarlarinda takildim, ani ivmelenmelerle falan 7,5lt/100 km yakti o zaman. Ne kadar zorlarsan zorla 8lt/100km gecmez bence. (Tabi bu cok uc nokta.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
Versys fotosu görmek isteyen aşağıdaki topice bakabilir
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/131635-kendimce-hafif-offroad-yaptim.html
öğrenciye gitmez bu motor baya yakıyormuş basınca sorumun cevabını aldım çok sağ olun
100 km'de 7,5 litreyse, bakıma sokmanı tavsiye ederim. Eksozunda orjinal olmadığı içinde yakıta katkısı vardır. Ben şehir içi ortalama 5 - 5,2 litre yakıyorum. Şehir dışı daha da düşüyor. Zaten sınıfında Nc çıkmadan önce en az yakan motosikletti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)