Herkese merhaba,
2013 model Versys almış bulunmaktayım
2 sene önce aklıma takılan bu motoru şimdi satın almış olmaktan dolayı oldukça keyifliyim.
İlk izlenim olarak motorun beklediğimden seri ve kıvrak olduğunu söylemeliyim.Tercih sebeplerimden en önce gelen sebep buydu zaten.Onun dışında rodajda olmasına rağmen sürekli verdiği yüksek tork oldukça keyifli.Öyleki 6 viteste 40-50 ile giderken uzamak için gaz açmak yeterli oluyor,çok iyi.Motor çok rahat ve konforlu titreşimden eser yok,ya da daha önceki motorumdan sonra bana öyle geliyor
Oturuş pozisyonu çok rahat motor dizler ile çok rahat tutulabiliyor,kollar gevşek bel rahat.Biraz totoyu geri kaydırınca artçı koltuğunun çıkıntısına bel dayanabiliyor.Gidon tutuş pozisyonu geniş kollar rahat yorulmuşyor,tur dönüş açısı büyük olduğundan düşük hızlarda ve trafikte manevra problemi yok.Motor ile standart gelen ön cam ufak olmasına karşın işini çok iyi yapıyor.Kask'a kadar rüzgarı kesiyor,yeterli ileri de tur camı düşünüyorum.Motorun frenlerini henüz tam deneyemedim lastik ve balatalar şu an biraz daha süre istiyor.Gaz tepkimesi seri,anında cevap veriyor.1. viteste ön kalkıyor denedim
Motorun tasarımı mükemmel bu kadar özellik ufak bir şasi de bir araya getirilmiş oldukça yakışıklı.Aksesuar olarak Elcik koruma,Arka çanta ve motor koruma demiri taktirdım şimdilik.