arkadaslar selam, bende bugun cok sevdigim z1000'imi satip versys'e gecis yaptim. yillar sonra tekrar 2 silindire geri donduk. Sizden rica arka camurluk hugger imalati yapan kimse varsa iletisim bilgilerini vermenizi rica edicem, herkese guvenli surusler.
Orijinal Kawasaki yan ve arka çanta takımının fiyatı hakkında bilgi sahibi olan var mı?
merhaba arkadaşlar 2 yıldır motor sahibiyim motor geçmişim 4000 km kadar oldu acemiyim yani,once msx bu sene duke 200 abs aldım kullanımım %70 şehir içi ama versys peşindeyim boyum 175 ve 85 kiloyum tavsiyeleriniz nedir bana uygunmudur? 6000 km duke 200 abs ile takas düşünen varmı 2015 2016 versys ile
boy ve kilo bakımından uygun mu diyorsanız neredeyse aynıyız ve gayet uyuyor =) Duke sonrası dikkatli sürerseniz sıkıntı olmaz. Duke'a göre daha ağır ve güçlü bildiğiniz üzere. Bu sebeple hemen alır almaz sıkışık trafiğe girip aralardan geçmeyin derim. Önce kapalı alanda biraz motora alışın ve öyle trafiğe girin derim. Bu alışma çok uzun sürmez söyleyebilirim.
Yükseklik dışında fark yok. Gaz tepkisi Vs hep aynı ağırlık 5 kilo fark.
Er6 dan tek farkı amortisör bundan dolayı varsa yoksa %10 kullanım esnekliği fark edebilir. Lakin bunun çantalı Vs gidişi daha sağlıklı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
Bu arada benim motorun orta ayak ve sis farlarını satmayı düşünüyorum.
Orta ayak standart ölçüye göre revize edilmiş ve sürtünme işi yok edilmiştir.
Sis farları ise givi Ks310 dur.
İkisini alırım diyen olur ise 600 den vericem.
Sis farlarının sıfır 550 lira orta ayak 400 lira.
Dileyen kontrol edebilir.
Hepinize iyi şürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Biraz resim iyi gidermi
[IMG]gif upload
yükle resim
resim yükleme servisi
gif upload
resİm yÜkleme
resim[/IMG]
Merhaba. Bende çarşamba günü versys imi aldım 1200km de. İki günde 1800 oldu. 😉 üzerinden inmek istemedim. Önceki motorum ki oda ilk motorumdu mt07 idi. Versys için arka ve ön çamurluk uzatma üretimi yapan bir firma paylaşılmış internet sitesine ulaşılamıyor. Detay bilgisi olan var mı? Bu arada silkeleme için birçok şey yazılmış. 5 vites 40 ile giderseniz her motor otomobil traktör fark etmez titreme öksürme yapar. Aynı şekilde versys te yapıyor. Mt 07 de yapıyor. Yada pulsar 200 de. 6k devir rodaj için çok yeterliymis. Sonrasında eğlence başlıyor zaten ... resim paylaşmak isterim. Nasıl olduğunu bulamadım...
versisçi arkadaşlar şu silkeleme olayını en kısa zaman da test etmem lazım lakin elimdeki motor büyük ihtimal pazartesi veriyorum ilk sırada versis var diğer bi secenek te 750 x
daha önceden 700x vardı 18 k kullandım motor sıfır titreşim konforlu torklu son hız ıkına ıkına da olsa 190 yakıt süper vergi kazık
versis ise daha bi dengeli güçlü agresif yakışıklı eğer bu silkeleme işi abartıldığı gibi değilse sıfır alacağım vegisi düşük sele konforlu gibi duruyor sizler ne dersiniz bu motoru aldığına pişman olan varmı varsa neden sıfır alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum
birde nc nin ön depo bagajı büyük kolaylık.. malesef kawa da yok
Merhaba. 2010-2014 arası bir Versys almayı düşünüyorum. Fakat yakıt tüketimi beni düşündürüyor. İstanbul şehir içinde 5 L/100 km altında tüketim hayal mi sizce?
Merhaba,
2011 model ile aranıza katıldım. Herkese kazasız sürüşler dilerim...
Şu face sayfasından ulaşabilirsiniz.
https://www.facebook.com/kompozitaks...c_location=ufi
Çamurluk için steon a ulaşın.
Facebookta steon yazınca çıkar
Selamun Aleyküm ,
Hayırlı sabahlar arkadaşlar.
2015 versys siyah Antalya dan aldım .Ankara ya kadar 550 km yol yaptım .Elhamdülillah bir sıkıntı yaşamadım.Ayrıca Konya da alçatma kiti taktırdım.Sitesinde 3,8 mm azaltıyor yazıyor.Bir de ön süspansiyondan alçatılmış idi.Toplamda 5-5,5 cm alçaldı motor.Yol ttutş konusunda bir değişiklik hissetmedim.Ama artık topularım değiyor yere ve rahat sürüyorum versys iğ.Yalnız yan ayaklığı kestirmemiştim.Onunda 2.5- 3 cm kesilmesi gerekiyor.Fırsatım olur olmaz kestireceğim.Çünkü motor alçaldığı için dik duruyor.
Selamlar.
3-4 günlük geziden birkaç foto...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)