Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
35. sayfa BirinciBirinci ... 25333435363745 ... SonuncuSonuncu

Kawasaki Versys Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    muzoooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Spacy Alpha
    https://youtu.be/7WXVr7cSa_o

köy gezintisi. 90 dakikalık kayıttan küçük birkaç örnek,bu sefer kaska taktım kamerayı.
    infernox bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yunusemre17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS
    330 km uzun yol 100 km nin altına inmeden ara sıra 150-160 yaparak 16 litre yaktı yani 100km de 4.90 aşa yukarı ..aynı yol 120 nin altına inmeden ara sıra 180-190 6 litre yaktı arkadaşlar
    muzoooo ve GP500-1st bunu beğendiler.

infernox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys
    Alıntı yunusemre17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    330 km uzun yol 100 km nin altına inmeden ara sıra 150-160 yaparak 16 litre yaktı yani 100km de 4.90 aşa yukarı ..aynı yol 120 nin altına inmeden ara sıra 180-190 6 litre yaktı arkadaşlar
    Rodan tamamen bitti mi?

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS
    Alıntı infernox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rodan tamamen bitti mi?
    evet şuan 2200 km deyim

romantikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650&cb125e
    Esselamu Aleyküm

Arkadaşlar motosiklet.net i 3 yıldır ara ara takip ederim ama bu ilk yazım olacak. İlk mesajımda ve sorum yeni aldığım 2015 KLE 650 Versys hakkında olacak.
    2 hafta kadar önce aldım motorumu ve 200 küsur kilometre oldu. Genel olarak motosikletin hızlanmasından gidişinden özellikle görüntüsünden memnunum. Yanlız kafama takılan ve rahatsız olduğum bir kaç konu var.
    Şimdilik pek önemsemediğim (lastiklerin tabakası tam soyulmamış olabilir diye) jiraj performansı. Virajlarda biraz çizgi dışına çıkıyor benim acemiliğimden de olabilir ama bir problem var.
    Asıl rahatsız olduğum konu ise düşük devirdeki silkeleme problemi. Motosikleti ilk çalıştırdığımda devir saati 2000 falan oluyor ve sonrasında 1100 kadar düşüyor. Diyelim ki 1. vitesteyim rölantide gitmek istiyorum motor ıstop edecek gibi oluyor ve silkeliyor. Rodajda olduğum için 5000 deviri geçmemeye çalışıyorum ve otoyolda 6. viteste giderken biraz yavaşlarsam eğer devir 3500 lere indimi tekrar gaz verdiğimde motor aşırı bir silkeleme yapıyor. Bu her viteste 4000 devir öncesinde oluyor. Sürekli vites düşürtüp yükseltmem gerekiyor. Asla yüksek viteste düşük deviri kabul etmiyor aşırı şekilde silkeliyor.

Sizce bu normal bir durummu ?
    Eğer değilse nasıl düzeltilebilir ?
    her versys 650 böylemi ?
    Sebebi nedir ?
    Muadili olan her 2 silindir makina böylemidir ?

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. Şimiden cevap yazacak işi bilen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS
    Alıntı romantikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Esselamu Aleyküm

Arkadaşlar motosiklet.net i 3 yıldır ara ara takip ederim ama bu ilk yazım olacak. İlk mesajımda ve sorum yeni aldığım 2015 KLE 650 Versys hakkında olacak.
    2 hafta kadar önce aldım motorumu ve 200 küsur kilometre oldu. Genel olarak motosikletin hızlanmasından gidişinden özellikle görüntüsünden memnunum. Yanlız kafama takılan ve rahatsız olduğum bir kaç konu var.
    Şimdilik pek önemsemediğim (lastiklerin tabakası tam soyulmamış olabilir diye) jiraj performansı. Virajlarda biraz çizgi dışına çıkıyor benim acemiliğimden de olabilir ama bir problem var.
    Asıl rahatsız olduğum konu ise düşük devirdeki silkeleme problemi. Motosikleti ilk çalıştırdığımda devir saati 2000 falan oluyor ve sonrasında 1100 kadar düşüyor. Diyelim ki 1. vitesteyim rölantide gitmek istiyorum motor ıstop edecek gibi oluyor ve silkeliyor. Rodajda olduğum için 5000 deviri geçmemeye çalışıyorum ve otoyolda 6. viteste giderken biraz yavaşlarsam eğer devir 3500 lere indimi tekrar gaz verdiğimde motor aşırı bir silkeleme yapıyor. Bu her viteste 4000 devir öncesinde oluyor. Sürekli vites düşürtüp yükseltmem gerekiyor. Asla yüksek viteste düşük deviri kabul etmiyor aşırı şekilde silkeliyor.

Sizce bu normal bir durummu ?
    Eğer değilse nasıl düzeltilebilir ?
    her versys 650 böylemi ?
    Sebebi nedir ?
    Muadili olan her 2 silindir makina böylemidir ?

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. Şimiden cevap yazacak işi bilen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
    öncelikle motosikletiniz hayırlı olsun.viraj konusunda size katılmıyorum virajlarda çok dengeli ve asfalt sıcaklık uygun olduğu zaman lastiklerde ısındığı zaman yol tutuşu gayet güzel.istikrarlı girerseniz virajlarda çizgiyi kaybetmiyorsunuz.(İstanbul bursa arası gemlik civarındaki virajlarda gayet güzel iş çıkardı)silkeleme problemi evet var ama bu rodaj bittikten sonra problem olmuyor hatta 4000 devirden sonra keyfini almaya başlıyorsunuz. rodaj bittikten sonra 3000 devir altında gitmek istemeyeceksiniz zaten. bu kadar alt devirde kullanmak tabiki her motosikleti silkeler biraz fazla biraz eksik. v motor dizilimi biraz daha az sarsıntılı diye okumuştum ne kadar doğru onu bilemiyorum ama motosikletinizde herhangibir problem olmadığını söyleyebilirim biraz sabredin rodajınızı sakin sürerek bol vites değiştirerek bitirin daha sonra yüksek devirlerdeki rahatlığı göreceksiniz

Motosikleti
    Versys 650&cb125e
    öncelikle motosikletiniz hayırlı olsun.viraj konusunda size katılmıyorum virajlarda çok dengeli ve asfalt sıcaklık uygun olduğu zaman lastiklerde ısındığı zaman yol tutuşu gayet güzel.istikrarlı girerseniz virajlarda çizgiyi kaybetmiyorsunuz.(İstanbul bursa arası gemlik civarındaki virajlarda gayet güzel iş çıkardı)silkeleme problemi evet var ama bu rodaj bittikten sonra problem olmuyor hatta 4000 devirden sonra keyfini almaya başlıyorsunuz. rodaj bittikten sonra 3000 devir altında gitmek istemeyeceksiniz zaten. bu kadar alt devirde kullanmak tabiki her motosikleti silkeler biraz fazla biraz eksik. v motor dizilimi biraz daha az sarsıntılı diye okumuştum ne kadar doğru onu bilemiyorum ama motosikletinizde herhangibir problem olmadığını söyleyebilirim biraz sabredin rodajınızı sakin sürerek bol vites değiştirerek bitirin daha sonra yüksek devirlerdeki rahatlığı göreceksiniz
    Teşekkür ederim.

Evet viraj konusunda bende belirttim zaten lastikler yeni ve ben alışkın olmadığım için olabilir ama motoru biraz yatırdığımda mutlaka çizgi dışına çıkıyorum. Net olarak rodajdan sonra anlayacağım. Yüksek devir bana rahat gelmiyor adı üstünde yüksek devir işte daha çok devir daha çok titreşim demektir. Ayrıca şehir içinde nasıl yüksek devir kullanacağım ? Her yavaşladığımda ufacık bir farktan dolayı vitest düşürmek istemiyorum. Zaten 2-3 sn sonra üst vitesin devrine gelmiş oluyor bunun için rahatsız oluyorum. bir çözümü yokmu bunun?

Motosikleti
    Versys
    Rodajda sürekli vites değiştirmek zorunda kalıyorsun evet. Bende şehir içinde bazen sol ayağıma kramp giriyor vites değiştirmekten.

Motosikleti
    Versys 650&cb125e
    Alıntı infernox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rodajda sürekli vites değiştirmek zorunda kalıyorsun evet. Bende şehir içinde bazen sol ayağıma kramp giriyor vites değiştirmekten.
    Evet ya zaten rodajda 5000 i geçme diyor e bu motor 4000 den sonra kendine geliyor nasıl olacak bu iş kafayı yiycem. Düşük devirde kullanamamak çok kötü bir şey. Şehir içi acayip zor oluyor o silkeleme beni motordan tiksindiriyor. Otoyolda 100kmh yapabileyim diye 6. viteste 5000 devir de gidiyorum araba falan çıksa az yavaşlasam fren yapsam hemen vites düürmem gerekiyor yoksa o hızda bile silkeliyor sağı solu dökülecek gibi oluyor.
    Birde merak ettiğim sizinki demi 2015 yoksa her modeldemi var bu sorun.

nepal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 650 Versys ABS
    Arkadaşlar merhaba. Siyah kle650 versy Abs siparişi vermiş bulunmaktayım. 9300 euro ya anlaştık.9150 euro teklif eden bayide oldu ancak yaklaşık 600 km uzakta olması ve rodajının bir kısmını uzun yolda bitirmek istememem nedeniyle 150 euro fazla verip yaşadığım şehirden almaya karar verdim.Nasip olursa 2 hafta sonra teslim alacağım.

cihaners - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS 2015
    Bu hafta sonunda viraj performansını biraz test etme şansım oldu. Çok keyifli ve dengeli. Ben 1000 km yi devirdim artık 2K-4K arasında kalmak zorunda kalmıyorum. Motor dahada kendine geldi ve arkadaşların dediği gibi 3K nın üstünde gayet rahat.
    Selamlar
    Videosunu bu akşam koymaya çalışıcam.

Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS
    Teşekkür ederim.

Evet viraj konusunda bende belirttim zaten lastikler yeni ve ben alışkın olmadığım için olabilir ama motoru biraz yatırdığımda mutlaka çizgi dışına çıkıyorum. Net olarak rodajdan sonra anlayacağım. Yüksek devir bana rahat gelmiyor adı üstünde yüksek devir işte daha çok devir daha çok titreşim demektir. Ayrıca şehir içinde nasıl yüksek devir kullanacağım ? Her yavaşladığımda ufacık bir farktan dolayı vitest düşürmek istemiyorum. Zaten 2-3 sn sonra üst vitesin devrine gelmiş oluyor bunun için rahatsız oluyorum. bir çözümü yokmu bunun?
    düşük devirler daha titreşimli yüksek devirlerde titreşim daha az hissedilir oluyor.bir gün fırsatınız olursa honda nc serisi kullanın ve vites değiştirmek nasıl oluyor görün derim 13000 devir var dizel araba gibi 1000 devirde kullanılan motosiklet var mı bilmiyorum.

funkyboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Versys 650 abs
    Alıntı nepal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. Siyah kle650 versy Abs siparişi vermiş bulunmaktayım. 9300 euro ya anlaştık.9150 euro teklif eden bayide oldu ancak yaklaşık 600 km uzakta olması ve rodajının bir kısmını uzun yolda bitirmek istememem nedeniyle 150 euro fazla verip yaşadığım şehirden almaya karar verdim.Nasip olursa 2 hafta sonra teslim alacağım.
    9150 euro teklifi hangi bayiden aldiniz.9300 de iyi rakam

Motosikleti
    Versys 650&cb125e
    Alıntı cihaners adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu hafta sonunda viraj performansını biraz test etme şansım oldu. Çok keyifli ve dengeli. Ben 1000 km yi devirdim artık 2K-4K arasında kalmak zorunda kalmıyorum. Motor dahada kendine geldi ve arkadaşların dediği gibi 3K nın üstünde gayet rahat.
    Selamlar
    Videosunu bu akşam koymaya çalışıcam.
    En sıkıntılı dönemi atlatmışsınız bende rodajdan sonra virajına bir daha bakacağım umarım daha olumlu düşünürüm. Şu 4000 devirin altında silkeleme yapması azaldımı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------

düşük devirler daha titreşimli yüksek devirlerde titreşim daha az hissedilir oluyor.bir gün fırsatınız olursa honda nc serisi kullanın ve vites değiştirmek nasıl oluyor görün derim 13000 devir var dizel araba gibi 1000 devirde kullanılan motosiklet var mı bilmiyorum.
    Ncyi güvenli sürüş eğitiminde bir kaç tur kullandım ama o durumu görmedim ve bakma fırsatımda olmadı parkurun etrafında döndüm geldim. Yanlız nx700x için binen birisi 2. viteste 2 kişi kalkıyor öyle torklu makina demişti.
    Bu arada benim derdim 1000 devirde kullanmak değil. Rahatsız eden şey hızım ne olursa olsun vites ne olursa olsun sürekli 4000 üzerinde olmam gerekmesi. 1000 devirde kullanılmayabilir tamam 2000 devirede tamam ama niye silkeliyorsun ata binmiş gibi ben her yavaşladığımda devir saatini kollamak zorunda olmaktan rahatsız oldum. Adam gibi gitse devrini alınca daha iyi gitse ya silkeleme kötü bir şey. Eğitimde 2 gün cbf1000 kullanmıştım en düşük devirde bile yağ gibi akıyordu ondan sonra bu beni baya hayal kırıklığına uğrattı.
    nepal bunu beğendi.

nepal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 650 Versys ABS
    Romantikan temennin içi teşekkür ediyorum. Yalnız motosikletimi teslim almadan düşük devirde silkelenme problemi olduğunu okuyunca canım çok sıkıldı.İnazumam varken böyle bir durumla karşılaşmamıştım. Açıkçası vazgeçmeyi düşünmeye başladım. Yeri geldiğinde düşük devirde kullanmama müsade etmeyecekse bütçemi zorlayarak görüntüsüne ve markanın imajına kanıp versys almamın anlamı yok! Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan arkadaşımız silkelenmenin nedenini açıklayabilir mi? Umarım önemli bir sorun değildir.

Motosikleti
    Arkadaşlar bu motoru almadan önce İspanyadaki lansmana katılan ve Youtube da motor hakkında yorumlarını paylaşan bir çok editörün videosunu izledim. İzlediklerimin arasında kimsenin bu makina hakkında olumsuz bir yorum yaptığını görmedim. Yorumlar genellikle bir önceki modele göre torkun arttığı ve titreşimin azaldığı yönünde olmuş.
    Selamlar

Motosikleti
    Versys 650&cb125e
    Evet maalesef 4000 devir öncesi silkeliyor. Bunun böyle olduğunu bende almadan önce bilmiyordum. Benim motorum daha rodajda bakalım bitince ne kadar azalacak ama sanmıyorum ki büyük bir fark olsun. Şöyle söyliyeyim ben bu motorun değerinin bilinmediğini ama hep övüldüğünü duydum yanlız alınca bunu fark ettim. Mesela 1. viteste rölantide gideceksin sağa sola bakınıyorsun şehir içinde zıplamaya başlıyor stop edecek gibi. Sonra diyelimki 2.vieste gidiyorsun trafik var yavaşladın kesinlikle 1. vitese takacaksın yoksa at gibi sallıyor. rezil olduğumu hissediyroum. Rodajda 5000 i geçme diyor bende otoyolda adam gibi gideyim diye sürekli 6. vitese çıkıyorum 500 devirdeyim yavaşlamam gerekiyor bırak 5 e inmeyi 4 bile zor kurtarıyor. Gittim servise dedim ki bu motorda bişey mi var bir bakın. Adam hiç bir şey yok normal dedi. E usta böyle oluyor rahatsız oluyorum dedim bu makine yüksek devir istiyor zaten 4000 de kendine gelir dedi. Ulan zaten rodajdayım 1000 devirde kısılı kaldım rodaj bitsede fark etmez bu sorun bitmeyecek yüksek devire çıkana kadar hep silkeleme olacak. Adam birde bana silkeletme zincire zarar verirsin diyor ulan bu motor 4000 devirde gitmeye başlatılıyor da bizmi gitmiyoruz. Hadi yüksek devir istiyor tamam ama niye silkeliyorsun be hayvan atmısın eşşekmisin 9500 euroluk makinasın gören tipine hasta oluyor ama senin huyun bozuk oldumu şimdi.

Motosikleti

Bahar geldi, yollar açık...

Selam herkese
    Hafta sonu turlaması; virajlı yollar, güneşli bir gün, tabiat, daha ne olsun...

https://www.youtube.com/watch?v=mxoFNmu2jiY

muzoooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Spacy Alpha
    Evet maalesef 4000 devir öncesi silkeliyor. Bunun böyle olduğunu bende almadan önce bilmiyordum. Benim motorum daha rodajda bakalım bitince ne kadar azalacak ama sanmıyorum ki büyük bir fark olsun. Şöyle söyliyeyim ben bu motorun değerinin bilinmediğini ama hep övüldüğünü duydum yanlız alınca bunu fark ettim. Mesela 1. viteste rölantide gideceksin sağa sola bakınıyorsun şehir içinde zıplamaya başlıyor stop edecek gibi. Sonra diyelimki 2.vieste gidiyorsun trafik var yavaşladın kesinlikle 1. vitese takacaksın yoksa at gibi sallıyor. rezil olduğumu hissediyroum. Rodajda 5000 i geçme diyor bende otoyolda adam gibi gideyim diye sürekli 6. vitese çıkıyorum 500 devirdeyim yavaşlamam gerekiyor bırak 5 e inmeyi 4 bile zor kurtarıyor. Gittim servise dedim ki bu motorda bişey mi var bir bakın. Adam hiç bir şey yok normal dedi. E usta böyle oluyor rahatsız oluyorum dedim bu makine yüksek devir istiyor zaten 4000 de kendine gelir dedi. Ulan zaten rodajdayım 1000 devirde kısılı kaldım rodaj bitsede fark etmez bu sorun bitmeyecek yüksek devire çıkana kadar hep silkeleme olacak. Adam birde bana silkeletme zincire zarar verirsin diyor ulan bu motor 4000 devirde gitmeye başlatılıyor da bizmi gitmiyoruz. Hadi yüksek devir istiyor tamam ama niye silkeliyorsun be hayvan atmısın eşşekmisin 9500 euroluk makinasın gören tipine hasta oluyor ama senin huyun bozuk oldumu şimdi.
    950 km oldu kullanalı, hiç de öyle at gibi eşek gibi silkeleme yok, ben memnunum. sizin motorda mı bir sıkıntı var acaba.

Motosikleti
    Versys
    Hocam silkelemeyi çok abartmışınız. Sadece devrine göre vites çok yukarda ise oluyor. Biraz kullanıcı ile alakalı il başlarda ben de silkeletiyordum, hatta önceki mesajlarımda bunu yazmıştım, şimdi Motoru tanıdıkça debriyaj ayarına elim alıştı ve silkeleme de olmuyor.

35. sayfa BirinciBirinci ... 25333435363745 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler