Kawasaki Versys Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Arkadaslar slm,
Cuma gunu yeni versysimi teslim aldim ve gidip plaka islemlerini kendim hallettim.
Aksam plakayi taktirdiktan sonra hem depoyu doldurmak icin hem de kisa bir deneme surusu icin ciktim. 20 km kadar kullanimdan sonra izlenimlerim:
Kullanisi oldukca kolay ve rahat, simdiye kadar naked motorlarla yok yere vakit harcamisim
Eski motoruma gore biraz titresim hissetim ama dik oturus pozisyonu, motosikletin yumusakligi ve rahatligi telafi ediyor.
Yatis acisiyla ilgili sorum olmustu ancak cok yatmadan verdigim kontralara gercekten cok cabuk tepki veriyor ve oldukca zevkli kullanimi olacak gibime geldi.
Ama canimi sikan cok da olmasa da tatsiz bir olay yasadim.
Depoyu doldurduktan sonra kilitlemeye calisirken biraz da dikkatsizlikle anahtari biraz sert cevirdim ve depo kapagini tam
Oturmamisim. Anahtar aninda yamuldu. Duzeltip Kontaga taktigimda ise ne yaparsam yapayim kontagi ceviremedim. 10 dk ugrastiktan sonra yedek anahtari gidip evden almak zorunda kaldim. Allahtan ev yakindi da aklim kalmadi motosiklette. Yani daha ilk gunde bir anahtar kullanilmaz hala geldi. Nazar cikmistir diye umit ediyorum ama bir anahtarin bu kadar kolay bozulmasi ve kalitesiz olmasi hic hosuma gitmedi.
Bunun haricinde gercekten guzel bir makineymis.
Bu arada galiba cuma gunu yeni parti gelmis, bayilerde bulabilirsiniz hazir versysleri.
Kazasiz surusler
Reklamlar
-
geçmiş olsun çok can sıkıcı olmuş, hem de ilk günden.
ama kullanılabilir durumda olan bir yedek anahtara ihtiyaç var. ne olur ne olmaz, yenisini edinmek lazım, nasıl olacak bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın bu arada
-
whistle adlı üyeden alıntı
Arkadaslar slm,
Cuma gunu yeni versysimi teslim aldim ve gidip plaka islemlerini kendim hallettim.
Aksam plakayi taktirdiktan sonra hem depoyu doldurmak icin hem de kisa bir deneme surusu icin ciktim. 20 km kadar kullanimdan sonra izlenimlerim:
Kullanisi oldukca kolay ve rahat, simdiye kadar naked motorlarla yok yere vakit harcamisim
Eski motoruma gore biraz titresim hissetim ama dik oturus pozisyonu, motosikletin yumusakligi ve rahatligi telafi ediyor.
Yatis acisiyla ilgili sorum olmustu ancak cok yatmadan verdigim kontralara gercekten cok cabuk tepki veriyor ve oldukca zevkli kullanimi olacak gibime geldi.
Ama canimi sikan cok da olmasa da tatsiz bir olay yasadim.
Depoyu doldurduktan sonra kilitlemeye calisirken biraz da dikkatsizlikle anahtari biraz sert cevirdim ve depo kapagini tam
Oturmamisim. Anahtar aninda yamuldu. Duzeltip Kontaga taktigimda ise ne yaparsam yapayim kontagi ceviremedim. 10 dk ugrastiktan sonra yedek anahtari gidip evden almak zorunda kaldim. Allahtan ev yakindi da aklim kalmadi motosiklette. Yani daha ilk gunde bir anahtar kullanilmaz hala geldi. Nazar cikmistir diye umit ediyorum ama bir anahtarin bu kadar kolay bozulmasi ve kalitesiz olmasi hic hosuma gitmedi.
Bunun haricinde gercekten guzel bir makineymis.
Bu arada galiba cuma gunu yeni parti gelmis, bayilerde bulabilirsiniz hazir versysleri.
Kazasiz surusler
geçmiş olsun hocam herkesin başına gelebilir çok kafaya takmaya gerek yok hayırlı sürüşler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------
kasko yaptıran oldu mu arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar facebookdaki versys grubunu takip etmeyenler için buraya yazayım dedim.
Arka çamurluk(150tl), ön çamurluk uzatıcı (50tl) ve arka çamur sıyırıcı (150tl) yaptırılacak.
Detayları sayfadan bakın arkadaşlar.
-
facebook tan takip edemiyoruz arkadaşlar topcase yaptıran varmı arka demiri nerden taktırıyoruz bilen var mı?
-
Tesekkurler. 1700-1800 den asagi kasko cikacagini sanmam.
-
Tesekkurler. 1700-1800 den asagi kasko cikacagini sanmam.
bende öyle tahmin ediyordum ...reklam olmasın ama turkcell in bi aygıtı varmış ufak mıknatıslı motosiklet takip cihazı aylık 20 tl ücret bataryalı gps falan varmış mesaj atıyormuş uygulaması falan varmış daha önce bu tarz takip cihazı kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirler mi ?
-
merhaba arkadaşlar,
Benim motorun ABS ışığı biraz geç sönüyor acaba herkes te aynı durum var mı ki benim makine mi sorunlu anlayamadım.
Saygılar,
-
her zaman aynı sürede sönmüyor, ben de farkettim. sebebini anlamadım
-
Yahu forumun en civcivli olmasi gereken sayfasi burasi, azcik hareket. Yeni alanlar en kötü bir foto koyun renklensin, canlansin... Ben de haftaya aliyorum inşallah. Ama beyaz değilmiş aga, pearl stardust pearl diye geçiyor, var mi ki acep türkçe renk kataloğunda bir marşılığı.? Soranlara öyle söyleyelim bari
-
Eski motoruma gore biraz titresim hissetim ama
Sakıncası yoksa eski motorunuz neydi bu titreşim işine biraz kafam takıldı bir önceki model için çok olumsuz yazı okudum bu konuda,teşekkürler
-
action camera düşünenler hepsiburada da şuu an epey indirimli diğer sitelerde 700 lü rakamlar var, burda 400 tl ben siparişverdim, indirimli son 22 ürün var.
http://www.hepsiburada.com/liste/nex...oryId=22018092
-
muzoooo adlı üyeden alıntı
Hocam teşekkürler, güzel oldu bu walla... SJ4000 bakip duruyorduk, bu da oldukça başarılı bir ürün ve garantisi olacak en azından. 2 tane aldık, şu an son 19 ürün diyor
-
flea adlı üyeden alıntı
Hocam teşekkürler, güzel oldu bu walla... SJ4000 bakip duruyorduk, bu da oldukça başarılı bir ürün ve garantisi olacak en azından. 2 tane aldık, şu an son 19 ürün diyor
evet aynen ben de sj4000 planlıyordum.yurtdışıyla uğraşmak istemiyorum.
-
Selam arkadaşlar, geçen hafta kaparoyu yatırdım. Bir önceki motorum çok yakışıklı, siyah bir Honda Falcon NX4'tü. Tercihim yine siyah renk oldu. Nisan 2015'e gün verdiler, şimdi tabiri caizse şafak sayıyorum. İzmir'den arkadaşlar varsa, bilhassa tanışmak isterim. Hepinizin tekeri düz bassın...
-
-
infernox adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam ..gidonu tam sola kırın anahtarı da bastırarak sola çevirirken gidonu biraz sağa doğru çevirin anahtar dönecektir biraz karışık gibi duruyor ama çok basit.tam sola kırıp anahtarı çevirmeye çalışırsanız anahtar sola dönmez gidonu biraz oynatmak gerekiyor yuvasına oturtmak için.
-
Merhabalar
Sıfır km versys alan arkadaşlar , motosikler ücreti hariç diğer masraflar nedir , ne kadar tutuyor ...
Bilgilendirebilir misiniz bizi ...
-
Bekir__ adlı üyeden alıntı
Merhabalar
Sıfır km versys alan arkadaşlar , motosikler ücreti hariç diğer masraflar nedir , ne kadar tutuyor ...
Bilgilendirebilir misiniz bizi ...
Merhabalar sigorta 155 tl (şehire yaşa ve daha önce sigorta süresi ve kaza ya göre değişebilir) 178 tl ruhsat ücreti 10 tl plaka basım ücreti 20 tl ek 1 belge ücreti hepsi bu kadar
-
yunusemre cevap için sağol. Birde rodajdan dolayı düşük devir kullanayım derken motoru çok yığdırıyorum. Zararı olurmu? ne Önerirsiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler