Kawasaki Versys Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
@Yunusemre17 video için teşekkürler.
@SudoThrottle Versys'in titreşimi, DL650 ve r1200GS'e göre nasıl acaba?
Reklamlar
-
Merhabalar 2012 17 binde versis kullaniyorum motorumda debriyajim cok sert servis teli cikarip yagladi olmadi,orjinalini bulamadigim icin yan sanayi taktık sonuc yine ayni yan sanayi teli cikarip tekrar eski teli taktık ama sıkıntı bitmedi hağla debriyajim cok sert trafikte beni cok yoruyor z motor nisan sonunda getircekmis teli servis tel ile alakasi yok diyo anlamiyorum 17 binde bir motorda boyle birsey olabilirmi bu sıkıntıyi yasayan baska bir kullanici varmidir yada sebebini bilen bir arkadas varmidir cevaplayan arkadaslara simdiden teşekkür ederim
-
benimde 2014 versys650 var bugün 1000bakımına gittim. 2.4 lt yağ koydu usta. motor düz zeminde sol ayak açık hafif yatık iken yağ 1-2mm camdan gözüküyor. motor dik konumdayken. cam full doluyor sanki bana yağ çok gibi geldi. orijinal yağı daha az gözüküyordu. versys650 kullanan varsa kontrol edermisiniz. işallah soron olmaz.
-
akerimoglu adlı üyeden alıntı
Sizin tecrübenize göre alet tekere gelir, fakat kendinize güveniniz varsa sorun olmaz. Motosiklet kullanmak aslında herşeyden önce sağ elciği kontrol altında tutabilmek manasına geliyor. Zamanla, tedirgin olmadan, kendinize güvenerek, rahat kullanımla aşılacak şeyler.
Ağırlık merkezi konusuna gelince, dünyanın en dengeli motorlarından biri BMW R1200' dür. Ben ondan inip Versys' e bindim, tek kelime ile ağırlık merkezi konusunda benden tam not aldı diyebilirim. Sağ elciğe dikkat edildiği takdirde korkulacak bir motosiklet değil.
Virajlarda yatma konusunu kafanıza çok takmayın. Bu tecrübe ile kendiliğinden olabilecek bir durum. Nihayetinde dik de sürebilirsiniz, sadece hızınız normalin biraz altında olmalı hepsi bu.
İmkanınız varsa bisiklet kullanarak motosiklet konsuunu geliştirebilirsiniz.
tesekkurler akerimoglu
gaz kolu ile ilgili bir problem yok, kontrolüm iyi çok şükür
o zaman araştırmalara başlayalım almak için.
iyi sürüşler
-
-
[QUOTE=logan07;3560524]yakıt ne kadaR 100km/lt[/QUOTE benim ortalama yakıt tüketimi 10.5 falan gözüküyor 4000 devir i pek geçmeme rağmen
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
logan07 adlı üyeden alıntı
yakıt ne kadaR 100km/lt
benim ortalama yakıt tüketimi 10.5 falan gözüküyor 4000 devir i pek geçmeme rağmen
-
naptın hocam sen öyle rodajda diye mi
-
Herkese merhabalar,2011 model versys im var tur camı arıyorum ama ne kappa da nede givi de var var.bildiğiniz duyduğunuz başka tur camları varmıdır?
-
naptın hocam sen öyle
rodajda diye mi
valla bende anlamadım başka arkadaşlarda yazsın kıyaslayalım bakalım
-
krmzhr adlı üyeden alıntı
Herkese merhabalar,2011 model versys im var tur camı arıyorum ama ne kappa da nede givi de var var.bildiğiniz duyduğunuz başka tur camları varmıdır?
http://zeusmotor.sahibinden.com/
Şu adrese bir bakın. Firma sahibi Onur Bey, benim yönlendirdiğimi söyleyebilirsiniz. Hatırlaması için BMW 1200'ü olan mali müşavir Ali dersiniz. Çok düzgün bir esnaftır, işi de kalitelidir.
-
akerimoglu adlı üyeden alıntı
http://zeusmotor.sahibinden.com/
Şu adrese bir bakın. Firma sahibi Onur Bey, benim yönlendirdiğimi söyleyebilirsiniz. Hatırlaması için BMW 1200'ü olan mali müşavir Ali dersiniz. Çok düzgün bir esnaftır, işi de kalitelidir.
İlginiz için teşekkür ederim.zeus motorla da görüştüm ve 2011 modelin kalıbı yokmuş eski kasaların varmış.
-
Yunusemre17, öncelikle görselin için teşekkür ederiz. İnşallah Nisan başı gibi benim makinem da teslim edilecek. Benimki de siyahından ve ABS li modeli. Boyum 168 cm olduğundan aslında biraz endişem var. Umarım makineye hakimiyette çok zorlanmam. Sana da hayırlı olsun. Tekerin düz bassın...
-
DrTolgaAyan adlı üyeden alıntı
Yunusemre17, öncelikle görselin için teşekkür ederiz. İnşallah Nisan başı gibi benim makinem da teslim edilecek. Benimki de siyahından ve ABS li modeli. Boyum 168 cm olduğundan aslında biraz endişem var. Umarım makineye hakimiyette çok zorlanmam. Sana da hayırlı olsun. Tekerin düz bassın...
Teşekkürler hocam.arka süspansiyonu kitlerle alçaltabilirsiniz sanırım giderken kesinlikle sıkıntı çekmezsiniz ama ışıklarda yol kesişimlerinde durmanız gereken yerlerde ayaklar sıkıntı olabilir benim boyum 1.80 ve topuklarım anca basıyor
-
-
[QUOTE=yunusemre17;3560552]
yakıt ne kadaR 100km/lt[/QUOTE benim ortalama yakıt tüketimi 10.5 falan gözüküyor 4000 devir i pek geçmeme rağmen
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
benim ortalama yakıt tüketimi 10.5 falan gözüküyor 4000 devir i pek geçmeme rağmen
bildiğim kadarıyla ort yakıtı göstermiyor. 1 litre ile gideceği km yi gösteriyor yol bilgisayarı. sıfırlamayın bir süre artacaktır o. 1 litre ile 20 km falan yapması lazım şu an.
-
Hocam ekrandaki gösterge o anki sarfiyatı yazar. Siz şu yolla hesaplayın daha net olur.
Depoyu fulleyin km yi not edin.
100km den fazla binin sonra tekrar fulleyin. Km yi not edin
Kaç kitre aldığını da not edin.
Ekonomik kullanımda 100km de 3,3-3,5 litre yakıyor versys bunu da belirtelim.
Net rakamlar herkes tarafından yazıldığımda honda nc serisini sırf yakıt için alanlar pişman olur bence.
-
[QUOTE=DRagon38;3561626]
yunusemre17 adlı üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla ort yakıtı göstermiyor. 1 litre ile gideceği km yi gösteriyor yol bilgisayarı. sıfırlamayın bir süre artacaktır o. 1 litre ile 20 km falan yapması lazım şu an.
gösterge ekranın da ''AV km\l '' yazan bir bölüm var kitapçıkta bu bölümle ilgili olarak --kilometrede ortalama olarak tüketilen yaş yakıt miktarını gösterir 4-6 saniyede bir yenilenir-- diyor motosikletini alan arkadaşlar bu bölüme bakabilir mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
Benim asıl bahsetmek istediğim motosikletin ekranında ortalama yakıt tüketimini gösteren bölüm kitapçıkta CURRENT MİLEAGE olarak geçiyor gösterge ekranında sayısal bir değer altında KM\L olarak gösteriliyor bu bölüm toplam yakıt tüketimi ortalaması
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------
aynen infernox en doğrusu eski usul hesaplamak
-
[QUOTE=yunusemre17;3561700]
DRagon38 adlı üyeden alıntı
gösterge ekranın da ''AV km\l '' yazan bir bölüm var kitapçıkta bu bölümle ilgili olarak --kilometrede ortalama olarak tüketilen yaş yakıt miktarını gösterir 4-6 saniyede bir yenilenir-- diyor motosikletini alan arkadaşlar bu bölüme bakabilir mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
Benim asıl bahsetmek istediğim motosikletin ekranında ortalama yakıt tüketimini gösteren bölüm kitapçıkta CURRENT MİLEAGE olarak geçiyor gösterge ekranında sayısal bir değer altında KM\L olarak gösteriliyor bu bölüm toplam yakıt tüketimi ortalaması
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------
aynen infernox en doğrusu eski usul hesaplamak
arkadaşlar ort tüketilen yakıtı göstermiyor versys 1 litre ile gideceği menzili gösteriyor o iki değer. Anlık olarak bende 30 km/lt leri gösteriyor 5. viteste 4000 devirde.
-
[QUOTE=DRagon38;3561875]
yunusemre17 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ort tüketilen yakıtı göstermiyor versys 1 litre ile gideceği menzili gösteriyor o iki değer. Anlık olarak bende 30 km/lt leri gösteriyor 5. viteste 4000 devirde.
cevap için teşekkürler DRagon 38 en doğrusu depoyu fulleyince ortaya çıkacak
-
Insallah haftaya siyah versysimi teslim alip araniza katiliyorum
Eski model versys lere uyan egsoz modelleri acaba 2015 lere de uyar mi? Motor gucunde eski modellere gore degisiklik yapildi. Arastiran arkadasimiz varsa ve paylasirsa cok sevinirim.
Iyi surusler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler