Sen söyle o zaman kaça aldın
9150 eur kardeşim. 150 ye pazarlık yaptım inmediler ben de almadım kurun düşmesini bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
toplama motosiklet satıyorlar. sanki mutahit parayı almış da binayı bitirmeden kaçmış gibi. yok sis farı şu fiyat yok çanta bu fiyat... araba olsa 2bin farkı sıkıyorsun sunroofdan xenon vs ye kadar alayı değişiyor. bu ne amk çantası farı derken 11-12bin eur u bulacak. (e git sen de araba al diyen olursa fena söverim peşin peşin diyim )
merhaba bende aranıza istanbuldan yeni katıldım versy gerçekten müthiş bir motormuş resim nasıl yukleniyor bilemedim o yuzden yukleyemedim
işi bitirmeden bayi adı vermem dogru olmaz ama nacızane tavsıyem 9200 den fazla vermeyın. şimdi sana bayı adı vermeyı bır kenara bırakalım yarın oturup ugrassam en az 4 - 5 bayıden bu fıyatları alırım. biraz pazarlık yapın. zaten çantaydı boktu pusurdu derken kıtleyecekler. en azından 9500 verıyorsanız da karta vade farksız 9 taksıt ısteyın nakdınızı calıstırın falan fılan.
Beyler aldığınız fiyatları paylassaniz foto kadar makbule geçer. Tüm arkadaşların yeni motorları hayırlı olsun.
günaydın ve merhaba
ben peşin 26.000 tl ye Sofuoğlu motorla anlaştım. Makine henüz gelmedi birsey sormak isterim bu motorlar japonyadamı üretiliyor
Evt abs 2015. Yukardaki ark da 9250 ye anlaşmış. Bence 9500 Eur a aldık diyen arkadaşlar net bilgi paylaşmıyor. Bayi size kıyak çekmemiş. Bu fiyat aramızda muhabbeti yapıldıysa gerçekte öyle değil.
Fiyat zorlasan 9200 e biter gibi geliyo bana. Birkaç bayiyle görüştüm durum bu. Bende kesinliğe bağlamadım. Zaten sarı renk daha yok. Acele etmedim.
Yav arkadaş daha merak ettiğim bir mevzu var. Neden bazıları bu motora 'versy' diyorlar?
Motorun adı versys (evet sonunda S harfi var). Bütün reklam videolarında telaffuz edenler hatta üreticileri ve vörsis diyorlar.
Yani versy demenin mantığı nedir. Ben sadece bir italyanca videoda versy diyen duydum. Türkiye'de de yarısı versy diyor yarısı versys.
Aynen kardeşim acele etme. Yalnız kur ne olur orası muamma. Seçime kadar Eur bu seviyelerde hatta biraz daha yukarda olacak gibi.
internette araştırdım ama bulamadım versys 650 üretim yeri olarak Japonya mı, bilgisi olan varmı?
Motorunuz hayırlı olsun Made in Japan yazıyor kardeşim motorumuzda lastikler de dahil
imgim gibi bir siteye upload edip linkini mesaj bölümünde paylaşırsanız biz resim haline getirmekte yardımcı oluruz.Motorunuz hayırlı olsun.
Ben 9500 euro'ya Kocaeli'nden Ordu'ya adrese teslim aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
Şu an için radyatör koruma dışında almayı düşünmüyorum herhangi bir aksesuar. Detaylı cevap için teşekkür ederim. Böyle bir uzatma güzel olur sonuçta Karadeniz'deyiz yağmur eksik olmuyor.
9150 ye bende merak ettim hangi bayi bu biz iki tane alacağız görüşme sansımız var mı bu bayi ile buradan yazmazsanız özelden yazarsanız sevinirm ??
Ben Versys'in Abs'li modeli için 9100 Euro fiyat aldım, 3 rengi için de geçerliydi bu, Abs'li model için olduğunu özellikle belirteyim.. Tam alıcaktım, ama 2010 model üçlü Giwi çanta setli bir V-Strom'u, üstelik henüz 6400 km de ve hiç kazasız, tertemiz bulunca (ki çok şanslıyım bu konuda, o modelde o km bulmak olanaksız), hem de kelepir diyebileceğim bir fiyata bulunca Suzuki'yi aldım. Versys illa ki daha güzel motor, ama üstüne ekleyeceğim parayı bu sezon gezilerde değerlendirmek daha cazip geldi
Kawasaki'yi severim; yeni Versys harika olmuş gerçekten, alan arkadaşlara hayırlı olsun, keyifle kullansınlar, kazasız belasız..
buda benim makinam..
http://imgim.com/8437incid2342218.jpg
http://imgim.com/20150213_211125.jpg
http://imgim.com/20150214_165958.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
çok acil iç çamurluk hugger ve ön çamurluk uzatma arıyorum kullanan bilen varmı
Türker bey 9110€ hangi bayi bu ?? Bizde konuşalım
m.sutcu beyi'in versys i hayırlı olsun tekrardan.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)