Fatih / İSTANBUL Necat Motor' dan alıyorum. Fiyatı aynı zaten (9.500 EURO).
Ayın 12' si gibi gelecek diyorlar.
Fatih / İSTANBUL Necat Motor' dan alıyorum. Fiyatı aynı zaten (9.500 EURO).
Ayın 12' si gibi gelecek diyorlar.
tşk ederim.
tşk ederim sizinki de hayırlı olsun evet maalesef hava bozdu ama sıkıntı yok güneşli güzel günler göreceğiz
tşk ederim, topcase aparatı yok. 2015 için orijinal yan çantalar ve topcase kesin bilgi olmamakla birlikte 1-2 ay sonra gelecekmiş.
özel mesaj attım.
lastikler dunlop sportmax.
Yeni kasa versys nin hayırlı olsun dragon38 ,Bu fiyata gerçekten çok iyi
Arkadaşlar facebookta kawasaki versys TR grubuna da bakın.
https://www.facebook.com/groups/775238142563214/
ALEYKUMSELAM ERDAL
arkadaşlar aklımda cbf 1000 kalbimde versys 650 var. sizce neden 650 versys almalı fikirlerinizi merak ediyorum.
şimdi uzun ve artçılı geziler dersem muhtemelen cbf daha uygun diyeceksiniz.
aslında haftasonları dışında çok vaktim olmuyor yılda birkaç kez uzun yol onun dışında civar illere haftasonu gezileri. Ama amacım tabiki motorumdan keyif almak. Er6n teknik veriler anlamında benzer olabilir ama özellikle oturuş ve sürüş olarak versys den ayrılıyor diye düşünüyorum. Cbf yorumlarınızı da merak ediyorum.
Cbf 1000 kesinlikle parasini hak eden bir motordur. Ikinci ele vereceginiz 27 bin tl lik rakama standart abs 105 beygir 4 silindir gücü, gösterişli ve az yalan bir motor aloyorsunuz. 5 - 5.5 litre yakıyor. Artci ile cok rahat edersiz ozellikle uzun yolda cok guven verir
Tek bilek hareketi ile 170 180 lere cikmaniz saniyeler alir. Kivrak motordur fakat cok agirdir. Sehir icinde kullanacaksaniz ben tavsiye etmem ama kullannan cok kisi tanirim.
Arkadaşlar banada 2012 model 8000 km de er6n takas teklifi geldi benimde gönlümde yatan kesinlikle kle650 ama teklifte kafami karıştırdı mu er6n modelini kullanan arkadslarin fikirlerini merak ediyorum
Size soylenen tamamen palavradir. Versys 40binden sonra ariza yapmasi demek er6n ve er6f lerinde ariza yapmasi demektir cunku motor tipleri ayni. Iki sene 2006 er6n kullandim. 15bin km uzeri yol yaptim. Trde ilk er6 yi ben almistim. Ilk geldigi gun fuardan, aradan yillar gecti bir suru motor degistirdim ve dayanamadim ine 2011 er6n alDim 25bin km kullandim. Boyle rahat kivrak motor gerçekten az bulunur. Az yakar cok kaçar. Frenler 10 numaradir. Simdi versys istememin sebebi esimle uzun yollar yapmayi planlamamdan dolayidir.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Uzun yola illa 1000 lik motorla gidecen diye birşey yok dimi versys650 de gider sonuçta. Cbf 1000 i ilinci el alıcaksın versys sıfır. Sonuçta fiyat/performansı çok iyi bence.
Herkese günaydın,
Arka çanta bağlantı aparatı Zmoto haricinde nereden temin edilebilir, bilgisi olan var mı?
Ebay' da bulamadım.
Konua ada motora ilk versysler gelmiş.sahiplerine hayırlı olsun.
hay maşallah makınalar on numara turuncu olan 1000 lık olmsı lazım 650 lıkte böyle bır renk gelmıyo tr ye.ınfernox ne zaman alıyorsun versys
Evet 1000 lik çok daha heybetli duruyor. Ama 650 de az değil. 1.75 boyu olan arkadaş parmak ucunda anca basıyor.
@nisa hocam ben ilk partiyi kaçırdım. Allah kısmet ederse ikinci partiden alırız inş.
İnfernox'un kimliğini tespit ettim Demek fotoğraflarımı çalıp buralarda, 1.75 boyu var türlü türlü huyu var diye beni afişe edersin ha :D
Evet arkadaşlar Konya Ada Motor'da bu şahane motorların üstüne oturabildim sonunda. Cbf den vazgeçtim bu sayede diyebilirim.
Evet hocam yakaladın beni
Alıntı yapacaktım ama ismini vermeyim dedim
Bu resmi @ygzonair arkadaşımız çekmiştir telif hakkı ona aittir.
Ama boyu da Türkiye ortalamasının üstündedir. Ben Motorun heybetini götermek için örnek berdim kusura bakma :D
O zaman bir de soru sorayım. İkinci parti konyaya ne zaman gelir acep?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)