Kawasaki Versys Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Şubat 2015, 23:38
Arkadaşlar zmoto ile görüştüm bu hafta versysler gelecekmiş. Ama gelen partidekilerin hepsi satılmış.
Yeni parti de fuar zamanı gelir diyorlar.
Orjinal topcase ve yan çantalar için aparat takmaya gerek duymuyor. Fakat bayiler orj aksesuarlar hakkında bir bilgi veremiyorlar.
Çok pahalı olacak diye tahmin ediyorum.
Bende alacam inş. ama ön sipariş vermedim. Bayiye gelsin hele.
Renk olarak beyaz içime sinmedi. Siyah modeli göstermiyo. Sarı iyi gibi ama tam da budur diyemiyorsun. Keşke turuncu olsaydı.
Reklamlar
-
01 Şubat 2015, 23:39
Beyaz polis motoru kamuflaj i için ideal. Ancak sarı tam bir arı. Farlara uygun makyajla çok dikkat çekici olabilir.
-
01 Şubat 2015, 23:45
arkadaşlar bana kalırsa sıyahı tercıh edın cunku sıyahın bı asaletı var keşke yeşili gelseydi ozaman alınırdı
-
03 Şubat 2015, 16:46
Herkese selamlar. Arkadaşımdan aldığım 2014 Versys ile aranıza katıldım. Arkadaşım da 2015 model siparişi verdi, bekliyor. Sanırım bu motor benim ve arkadaşım gibi görenleri ve deneme şansı bulanları kendine aşık ediyor. Hepinizin tekeri düz bassın.
DRagon38 adlı üyeden alıntı
174 boy 79 cm iç bacak ölçüsü ile Versys 650 kullanırken sıkıntı yaşanır mı? Yaklaşık bu ölçülerde ben rahatça kullanıyorum diyen var mı? İlk büyük motor olarak almayı düşünüyorum. Ordu'da yaşıyorum ve gidip deneyebileceğim bir yer yok maalesef. Çok araştırdım ve kararsız kaldım. Işıkta durduğumda artçımla birlikte rahatça dengede tutabilmek isterim motoru. Benim ölçülerime göre şekilbu oluyor eğer böyleyse çok sorun yaşamam gibi geliyor fakat emin olamadım. Burda 845 mm diyor sele yüksekliğine fakat kawasaki sitesinde 840 mm.
http://imgim.com/04wm1290hgs9juyuyuyuyuy0n1.png
Boyum 167 cm ve biraz kiloluyum. Buna rağmen motoru kullanabiliyorum. Her iki ayağımın ucu aynı anda yere değebiliyor. Sürüş sırasında zaten sıkıntı yok ancak bazen durduğumda hafif bir denge problemi yaşıyorum. Yüksek motor kullanan arkadaşlarımın ve motorun üzerindeki duruşuma bakan yetkili servis ustamın görüşü boyumun yeterli olduğu yönünde. Alışamazsam alçaltma kiti deneyeceğim ama alışacağımı zannediyorum.
-
03 Şubat 2015, 18:15
centil40 adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar. Arkadaşımdan aldığım 2014 Versys ile aranıza katıldım. Arkadaşım da 2015 model siparişi verdi, bekliyor. Sanırım bu motor benim ve arkadaşım gibi görenleri ve deneme şansı bulanları kendine aşık ediyor. Hepinizin tekeri düz bassın.
Boyum 167 cm ve biraz kiloluyum. Buna rağmen motoru kullanabiliyorum. Her iki ayağımın ucu aynı anda yere değebiliyor. Sürüş sırasında zaten sıkıntı yok ancak bazen durduğumda hafif bir denge problemi yaşıyorum. Yüksek motor kullanan arkadaşlarımın ve motorun üzerindeki duruşuma bakan yetkili servis ustamın görüşü boyumun yeterli olduğu yönünde. Alışamazsam alçaltma kiti deneyeceğim ama alışacağımı zannediyorum.
tşk ederim bilgiler için. Şu motor gelsede artık bir an önce biz de test edebilsek. Bugün Kocaeli bayii ile görüştüm tekrar motorların ne zaman geleceği konusunda net bir gün yok fakat en geç fuar sonu dediler.
-
03 Şubat 2015, 22:55
tşk ederim bilgiler için. Şu motor gelsede artık bir an önce biz de test edebilsek. Bugün Kocaeli bayii ile görüştüm tekrar motorların ne zaman geleceği konusunda net bir gün yok fakat en geç fuar sonu dediler.
Geçen yıl fuardan 1 hafta önce gelmiş motorlar. Ama nolur nolmaz fuar sonrası gelir diyorlar.
-
03 Şubat 2015, 23:19
Rüzgardan şikayeti olan varsa güzel oldu.
Puig. Turing cam. Ve rüzgar iticiyle.
http://hizliresim.com/Xy0LPD
http://i.hizliresim.com/GEBzMN.jpg
http://hizliresim.com/Xy04Zj
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------
Rüzgardan şikayeti olan varsa güzel oldu.
Puig. Turing cam. Ve rüzgar iticiyle.
http://hizliresim.com/Xy0LPD
http://i.hizliresim.com/GEBzMN.jpg
http://hizliresim.com/Xy04Zj
-
03 Şubat 2015, 23:26
Ruzgat iticiyi ilkkez gördüm ama yakismis makineye
-
04 Şubat 2015, 00:11
Neredeyse kaska bile rüzgar değmiyor.
Bulmak çok zor oldu. Maddi durum düzelince Bide motor koruma demiri aldıkmı tamam.
Bu deflektör denen zımbırtıdan. En iyi performans hangi açıdayken alınır...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
Bulmak çok zor oldu. Maddi durum düzelince Bide motor koruma demiri aldıkmı tamam.
-
04 Şubat 2015, 01:18
beyler bu motorun tenereye oranla arazi performansını kıyaslayabılecek olan var mı
-
04 Şubat 2015, 11:39
Orjinal lastikler asfalt lastiği. ön çamurluk tekere çok yakın. Kıyaslanmaz bence
-
04 Şubat 2015, 17:33
logan07 adlı üyeden alıntı
beyler bu motorun tenereye oranla arazi performansını kıyaslayabılecek olan var mı
Arazi olarak tenere her türlü üstün. Versys egzos altta old için yüksek yerlerden in çık yapmak tehlikeli. tenere ön teken inçi büyük. Lastiği bile ona göre. sadece Toprak yolda gideceksen versys işini görür.
-
04 Şubat 2015, 20:42
belen51 adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
aman diyim koruma demiri alma, cbf1000 yağ gibi motoruma taktım, sanırsın tek silindirli gibi titreşim yaptım, sonra araştırdım kı meğer demirden miş, şasi motor bloğana doğrudan bağlanıyor, tüm titreşim sana dayanıyor. bu titreşim versyslardada varmış. Koruma takozu al rahat ol
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
05 Şubat 2015, 10:51
Koruma takozu aynı işi görürmü. Bu işte ben çok acemiyimde.
Birde dün azınına kadar doldurduğum deponun 265km'de ekranda fuell yazdı acaba ne kadar
Benzin kalınca bu yazı çıkıyor. Depo 19lt . Benzin bu kilometre bitti sayarsak. Yaklaşık. 13-14 km arası 1 lt benzin ile.yada benzin 4.2lira 301kuru.. Duruma hakim olan lütfen açıklasın.
-
05 Şubat 2015, 11:04
Arkadaşlar merhabalar. Alacağım motor için karar vermeye çalışıyorum,bir türlü işin içinden çıkamıyorum. Aklım versys'e gitmiş durumda.Daha önce değişik tarzlarda scooter,commuter,supersport,cruiser motorlar kullandım. Yaşım 28 ve evliyim. Eşimin de arkamda konforlu olacağı rahat edebileceği,genellikle işe gidip gelmek için kullanacağım,İstanbul içinde gezeceğim ama müsait olduğumda Tekirdağ-Edirne-Bursa gibi yakın illere de seyahat edebileceğim,süspansiyonu supersport gibi sert olmayan, oturuş pozisyonu rahat olan, çok yakıt yakmayan bir motor almak istiyorum. Sıfır almayı düşünüyorum.Sizce yeni versys bu isteklerimi karşılarmı? İzlediğim inceleme videolarından gördüğüm kadarıyla tüm isteklerimi karşılıyor gibi duruyor.Beni en çok düşündüren konular ise hiç bu tarz motosiklet kullanmadığım için boyum yeterli olurmu?(1.76)Sele yüksekliği beni düşündürüyor. Birde daha önceki iki motosikletim de hondaydı ve hem servisinden hemde ikinci el satışından çok memnundum. Kawasaki markası Z moto beni biraz korkutuyor.Bu motor honda amblemli olsa bir dakika düşünmeyeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum. Herkese iyi sürüşler.
-
05 Şubat 2015, 14:17
Okan Mutaf adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhabalar. Alacağım motor için karar vermeye çalışıyorum,bir türlü işin içinden çıkamıyorum. Aklım versys'e gitmiş durumda.Daha önce değişik tarzlarda scooter,commuter,supersport,cruiser motorlar kullandım. Yaşım 28 ve evliyim. Eşimin de arkamda konforlu olacağı rahat edebileceği,genellikle işe gidip gelmek için kullanacağım,İstanbul içinde gezeceğim ama müsait olduğumda Tekirdağ-Edirne-Bursa gibi yakın illere de seyahat edebileceğim,süspansiyonu supersport gibi sert olmayan, oturuş pozisyonu rahat olan, çok yakıt yakmayan bir motor almak istiyorum. Sıfır almayı düşünüyorum.Sizce yeni versys bu isteklerimi karşılarmı? İzlediğim inceleme videolarından gördüğüm kadarıyla tüm isteklerimi karşılıyor gibi duruyor.Beni en çok düşündüren konular ise hiç bu tarz motosiklet kullanmadığım için boyum yeterli olurmu?(1.76)Sele yüksekliği beni düşündürüyor. Birde daha önceki iki motosikletim de hondaydı ve hem servisinden hemde ikinci el satışından çok memnundum. Kawasaki markası Z moto beni biraz korkutuyor.Bu motor honda amblemli olsa bir dakika düşünmeyeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum. Herkese iyi sürüşler.
Valla hocam bende senin gibiyim. Senin tüm isteklerini versys karşılıyor doğru yerdesin. Çok araştırdım ve çok düşündüm bende versys alacağım Allah nasip ederse. 2015 versys sele yüksekliğine bir bak birde iç bacak uzunluğunu ölç. Yeni modelde 2 cm yer yaklaşmıştı sele. Bence hiçbir sorun olmadan binersin. Ayrıca yeni modelin yakıtı 100 km de 4-4,5 Litre civarında. Yani O hondanın çok az yakan modeli var ya nc750x, onun gibi işte. Ayrıca 68 beygir. zmotoyu bilmem tanımam ama kesinilkle honda nc750x e o kadar para verme.
-
05 Şubat 2015, 15:39
infernox adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar zmoto ile görüştüm bu hafta versysler gelecekmiş.
Yeni bir haber var mı zmoto dan?
-
05 Şubat 2015, 17:55
testler başladı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------
-
05 Şubat 2015, 18:15
Yeni bir haber var mı zmoto dan?
Daha aramadım hocam. Ben istanbuldan almayacam. Hem indirim yapmıyorlar istanbuldakiler.
Ama büyük ihtimal gelmedi, bir arkadaşım istanbuldan sipariş verdi daha ses yok.
-
05 Şubat 2015, 21:51
motorlar gelmiş arkadaşlar haftasonu teslim alacağım ben kısmetse.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler