Buram buram kalite kokusu yayılmakta ...
Bilmezmiyim canımmm, bende de aynısı var
Sadece değiştirilen parçaları sormak istemiştim, benzin kapağı, ön zincir muhafaza, arka stop lambası ve plakalık, egzos üstü ve ön fren yağının olduğu kaptaki baghira amblemi, gidon, ve bir kaç parça daha
Nesim kac paraya aldın baghirayı ,?
MZ baghira resimlerini http://www.mz-baghiraforum.de/forum/ bu siteden almıştım
herşeyi güzel motorun ama yolda kilitledimi insanın hayatı gözünün önünden geçiyor yasadım o duyguyu ama benzini yaglı kattınmı kilitleme olayı olmuyor arkadslar 97 yaglı benzin katın tavsiyem motor daha saglam oluyor
Mz lerin yağlama deposuna güven olmaz kendin koyucan yağını bişe olmaz :D bnm mz'de yağlama deposunu iptal ettim
birşey değil ne demek
vermiş olduğum link http://www.mz-baghira.de/index1.htm bu sitenin forum kısmı eğer bu linkten bakarsan başka bölümleride görebilirsin. bu arada sen deki baghira kaç model ne kadar zamandır kullanıyorsun? Aslında ben de bir baghira sahibi olmak istiyorum ama Türkiye ye az sayıda geldi diye biliyorum temiz ve orjinal bulabilmek de çok zor olur diye düşünüyorum.
yani böyle olsun istiyorum ama nerdeee, geç kaldık anlayacağın
temize benziyo http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29419663/detay
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
arkadaşlar mzlerın 301 lerin yakıt tüketini bilen var mı ve bu motorların diğer motorlardan farkı nedir dış görünümü pek iç açıcı deilde tercih edilmesinin bi sebebi olmalı
bi tane 2004 model mz buldumda duruma göre alıcam
mz'in 660cc lik eski tenere motoru kullanan baghira gibi modelleri, ureticiyi malezyali bir firma satin aldiktan sonra cikti, su an Almanyadaki fabrika kapali hatta gece klubu oldu, yedek parcalari hala yurt disindan temin edilebiliyor, uygun fiyatli olursa alinabilir, wp amortusorlu motor isterseniz bunlar disinda tek alternatifiniz KTM'ler.
mettoxin kardeşim valla bende 2003 251 var kmde 0,24-0,25 falan yakıyodu.karbüratör,hava filtresi,buji falan değiştim nihayet 0,16 ya düşürdüm şehir içi.301 lerde heralde bi 20 kuruş fazla yakar.
unutma herşey 1 saniye içinde olur.
Doğru MZ bağlılık yapan bir motor.Sağlamlığı,basit gibi görünen tasarımının altında yatan mühendisliği,düşünsenize aynı tarz makine silsilesi1960 lardan beri kullanımda ki bu kanıtlanmışlığının göstergesidir.Bu tarz en son kullandığımız modellere kadar ulaşmıştır.Hızı yol tutuşu ,motosikletin neredeyse tamamında kullanılan alüminyum verdiği hafiflik ,sağlamlık ,paslanmazlık,seriliği,benzin deposu(bu benim kişisel tercihim) bu motorun tercih sebepleri.Her ne kadar 2 zamanlı olup biraz yağ ve duman dışarı çıkarsada ,elektronik marşı olmayıp geri tepsede bilenin bildiği vazgeçemediği kolay öldürülemez makine MZ ler....
fiyat olarak pahalı bence
http://motoron.com.tr/1196-mz-yasiyor!.aspx
gece klubu olduğu dediğin fabrika uzun zamandır kapalı zaten malezyalı şirketten sonra Zschopau -Hohndorf ta üretim yapmaya başladı. Kişisel fikrim MZ artık son kozlarını oynuyor..
sesi sesiiiiiiii hele gazlayınca hafif dişli tıkırtısıyla beraber motorun o ince metalik sesi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ----------
"gece klubu olduğu dediğin fabrika uzun zamandır kapalı zaten malezyalı şirketten sonra Zschopau -Hohndorf ta üretim yapmaya başladı. Kişisel fikrim MZ artık son kozlarını oynuyor.. "
MZ fabrikasıyla ilgili yorum yapmam hata olur tabiki özellikle de geleceği ile ilgili ama eski şaşalı günlerinde olmadığıda bir gerçek.İki Almanya nın birleşmesinden sonra kalkan devlet desteği neticesinde dünya ölçütünde rekabet edemediği de ...Ama yıllar yılı geniş halk kesimleri için üretim yaptı MZ .Belkide en çok sevilme nedenlerinden biride bu.Ona binenler pahalı makinedaşlarına binenlerden pekde geri kalmadı doğrusu.
S.a Millet Mz in Şanzuman vidaları acılmıo tornavidanın en iyisini aldım gene acamadım vidalar Nasıl Acılcak Yawwwww tamirciyede para vermek istemiom Bi vidaları Acamadım KALDI
affola ama şanzıman vidalarında bu problemin olmaması gerekir(yağın içindeler çünkü) bahse konu olan sol kapak mı acaba?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)