geçmiş olsun
arkadaslar mz im için bir tane yağ pompası buldum onu takdırdıktan sonra buji yağlama sorunundan kurtulurmuyum??
geçmiş olsun
arkadaslar mz im için bir tane yağ pompası buldum onu takdırdıktan sonra buji yağlama sorunundan kurtulurmuyum??
tesekkürler
al bir mz dünyayı gez
evet kurtulursun
arkadaşlar 251 mz saatte kaç km hız yapıyor
abi bu adamlar niye paso bize vuruyo
geçmiş olsun
Kolpa Adamları
Çok çok geçmiş olsun kaza olayı çok kötü birşey Allah kimsenin başına vermesn, sizin bişeyiniz yoksa malın önemi olmuyor o zamanla yerine geliyor
tekrar geçmş olsun
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
arkadaşlar yeni bi site açtım.
hepinizin katkılarınızı bekliyorum.
www.kayamz.com
arkadaşım siten hayırlı ugurlu olsun
müzisyen agırsiklet şampiyon
sağolasın, teşekkür ederim
beyler geçende karbüratör iğnem kırıldı. küçükçekmecede bir tamirciden bir liraya aldım kendim taktım. ama iki hafta sonra yeniden kırılınca tekrar o ustanın yanına gittim. beni enayi sandı ya... bu sefer iğneye beş lira çekti... ben de sinirlendim al bu iğneyi........ dedim. daha sonra gittim bir balık ızgarası, bir zımpara kağıdı ve bir tane de eğe aldım. inanmayacaksınız ama kendi iğnemi kendim yapıp taktım karbüratörüme... arkadaşlar böyle dolandırıcılara prim vermeyin lütfen...
iyi iş çıkarmıssın usta. her tamirciye lafımız yok ama malesef bazı tamirciler bu işi dolandırıcılığa çevirmiş durumda sen zamanında farkına varmışsın ama çoğumuz iş işten geçtikten sonra farkına varıyoruz..
şimdi burdan ne dolandırıcı isimleri verirdimde çok gidip gelmişliğimiz var ayıp olur. eski ustalar biraz bokunu cıkarmaya basladı malesef..
Now the world is gone. Im just one.
bokunu çıkarmak dedinde aklıma geldi adam sağlam motoru tamir ediyormuş gibi yapıp bozuyor üstüne birde para alıyor
aynen öyle
arkadaslar mars kolunununa bagli icindeki yay kirildi galiba mars koluna basiyorum ama geri atmiyor acaba kendim degistirebilirmiyim selamlar
ARKADAŞLAR elinizde satılık mz varsa ben değerlendirebilirim.yürüründe bişey olmasın yeter. her türlü teklif değerlendirilir. edirne 92 alman etz 301
( 54 BSA )
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)