baghira içimi yiyor benm yaaa. 1ooo SF de ayrı bi vukuat ama ne yapalım bizde bunların ataları var
baghira içimi yiyor benm yaaa. 1ooo SF de ayrı bi vukuat ama ne yapalım bizde bunların ataları var
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
slm millet bende mz ciyim aranıza katılmış bulunyorum 92 mdl mz sahibiyim canavar maaşallah
ha bu arada motoru biraz elden geçirmem lazım 4 sinyal arka stop (komple) koltuk döşeme km ve devir saati bana ne kadara mal olur en ekonomiğinden yardımcı olursanız sevinirim
km devir saati ikisi birden 100 lira filan sinyaller 10 lira koltuk kılıfı'da 5 lira olması lazım.Konya'daki fiyatları yaklaşık bunlar.
MoToCroSS RuLeZZ
usta bende mz var 92 model bi sorun var bu aralar ikici viteste boşa düşü yor
aleykumselam kardes o kapagi monte yapmak icin uc tane vida deliklari var oradan kaciriyor dedigin lastik saglam ogreneyim dedim proplemi nedir satacam 5 ci viteste 105 km yapiyom devir saati 5 motor catlayacak gibi oluyor ama 105 i gecmiyor yakit tuketimide cok fazla herkese hayirli surusler
brinci fotodaki mz fiyati 2004 model 1000 cc fiyati 9000 euro hollandada
killing_machine cevap için teşekkür ederim ben mersideyim burda ben de ufak bi araştırma yaptım fiyatlar hemen hemen aynı durumda
onun adı MZ; herkez bineMZ
arkadaşlar motoru satmaya karar verdim 92 model 60000 km de kırmızı avrupa etz 251 zinciri ve körüğü değişecek sizce fiyatı ne kadar olur satmam için tavsiye edeceğin bi fiyat varsa bilgilendirmenizi istiyorum
aslında hırpalanmış durumda biraz ama fazla da deil ben yine de 450-500 civarı veren olursa satmayı düşünüyorum çooooook acil para sıkıntım var 1 veya 2 ay içinde de yeni bi tane alırım sanırım :S
evet mz ciler sahibinden.com da markamız kanuniden ayrılmış valla benim hosuma gitti bu saatte hadi hayırlı olsun bakalım
Now the world is gone. Im just one.
mz kullanmak çok zevkliymiş.mz farkını hemen ortaya koyuyar diğer motorların yanında
bu arada fotolar şahane
Üstündeki Motora Bak BEe Motoru Bile Yetiyor Zaten
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
kendisi geçen gece 01.30 sularında köprü çıkışında yaptıgım kaza sonucu aramızdan ayrılmıştır. (pert) malesef artık yalnızım
cok ğeçmiş olsun sergeant dostum umarım sende bir şey yoktur cok cok geçmiş olsun
müzisyen agırsiklet şampiyon
sagol dostum.. iyiyim fazla koruma kullanmam ama o gün mont kask eldiven vardı havalar sogudugu için. ufak tefek sıyrıklarla atlattım. bellik yoktu beli sakatladık biraz. aklınızda olsun belliği dikkate alın 2 gündür yatıyorum işe gidemedim..
bize arkadan bindirdikleri için arka taraf pert zaten. şase hafif yamuldu ama yinede saglam makina 15-20 m sürüklendim on kafada o arada gitti. hala tek parca ama pertlik oldu. çin malı bi alet olsa kürekle toplardık ordan.
bu arada MZ alınır haberiniz olsun..
usta çok geçmis olsun hakikaten üzüldüm sana acil şifalar dilerim kendine çok iyi bak...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)