Mz Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Eylül 2008, 19:56
motoru rektefe yaptirsam daha fazla yakmazmi sekmanlari degistirdigimde o da bir yarim rektefe sayilirmi mz ci arkadas senin cevaplarin hepsi mantikli sen fikrini soyluyorsun demekki baska sen kadar motordan anlayan yok ilgilendigin icin tesekkur selamlar
Reklamlar
-
09 Eylül 2008, 14:41
bülbül arkadaşım piston üzerindeki sekman yuvaları cok fazla genişlemişse silindirde cizikler fazlalaşmıssa pistonda kırık varsa v.b durumlarda sekman atmanın bir faydası yoktur yani sekman kurtarmıyordur bu durumda komple piston atmak gerekiyor fakat kullanılan pistonun kalitesi rektefiyecinin yaptıgı işçilik tamircinin yaptıgı işçilik de cok önemli motorun sesinden ne olduğu anlaşılabilir fakat mz ile cok fazla ugraşan yok artık devri bitti birde orjinal yedek parcası yok denecek kadar az hep yan sanayi mz artık tamamen zevk işi oldu yada iyi anlamak gerekiyor eger ğüvendiğin bir tamircin yoksa bence rektefiye ettirme ğittiği yere kadar kullan boşa paranı harcama
müzisyen agırsiklet şampiyon
-
10 Eylül 2008, 00:58
oncelıkle hepınıze selamlar aranıza daha yenı katılmaktayım bu konu super olmus bılen bılmeyen herkese yardım cı olunuyo. bu tur yapılan yorum lar motorlarımızın omru ıcın cok ıyı gelcek dıye dusunuyorm bu arada murat1046nın motoru cok guselmıs kendısını kutluyorm ınsallah bnm 301de bole olcak
-
10 Eylül 2008, 19:30
Mzler Uzun Yolda Yoruyor
slm 80km+80KM yol uzun yola cıktım sabah cıktım eldivenim olmasaydı elim donacaktı rüzgar felaket vuruyor ciğerime işledi hız olarak 80 i gecemedim 160 yaptım diyenler otoyolda yapmıstır benim yolum cakıllı asfalttı.yani anladımki uzun yol içn degil kısa sehir içi içn ideal motor.ALLAH korusun uzun yol gidilmezmiş rüzgar mahv etti .motorum 98 301 FUN
-
10 Eylül 2008, 20:30
ender kardes bu sartlarda hangı motorla yola cıkılır sadece senn motor ıcın gecerlı degıl yanı o ruzgarda hıc bı motor rahatca gıtmez
tek kelıme ıle MZ :pr: ıkı kelıme MZ 301 :cherry:
-
11 Eylül 2008, 02:59
ender26 adlı üyeden alıntı
slm 80km+80KM yol uzun yola cıktım sabah cıktım eldivenim olmasaydı elim donacaktı rüzgar felaket vuruyor ciğerime işledi hız olarak 80 i gecemedim 160 yaptım diyenler otoyolda yapmıstır benim yolum cakıllı asfalttı.yani anladımki uzun yol içn degil kısa sehir içi içn ideal motor.ALLAH korusun uzun yol gidilmezmiş rüzgar mahv etti .motorum 98 301 FUN
kardes fun kadar büyük gorunen ama hafif şaseli motor yoktur ama alısırsan problem yapmaz ben hergün bogaz koprusunden geciyorum daha once hiç gecmediysen nasıl bir rüzgar oldugunu tahmin bile edemezsin ama alıstıktan sonra 110-120 dayarsın ki hergün yaptıgım yol. yinede funa tek kaybettiren hafif şasesidir bu kadar seri olmasaydı biraz daha agır olsaydı keske o yükseklikle ve grenajla rüzgarı daha cok yer gerci seninki 300lük benimkinden torkludur ama çokta farketmez. şileyede gittim geldim istanbuldan aralıksız 100km kadar baymaz mz ler üstünde rahat gidilir tabi motorun bitik olmaması lazım yinede dediğim gibi her kopruden gecisimde su motor biraz daha agır olsaydı derim..
Now the world is gone. Im just one.
-
13 Eylül 2008, 01:15
arkadaslar benım motor bakımdan yenı cıktı. 1 aydan berı motoru zorlamıyorum sılındır rektefe oldu , pıston sekman attırdım, debrıyaj balatası felan ... nese bu gun motoru bı deneyım dedım ama son gazda kesme yapıyor motor neden olabılır sımdıden tesekkurler.
-
13 Eylül 2008, 13:14
geveze mehme arkadaşım platinden meksefeden olabilir ateşleme bobininden de yapabilir buji den kalbüratörden
motoru açmak içinde uzun yola çık yüksek viteste düşük devirde iki kişi binmeden mümkünse serin havalarda kullan motoru dinlendir yag pompasının ayarını ac benzinden depoya da yag kat rodaj döneminde kolay ğelsin
-
15 Eylül 2008, 01:07
tesekkurler mzcı kardesım bu gun motorcuya gosterdım karburatorden oldugunu soledı. dedıgın gıbı :D bu motoru acmanında bu kadar zo0r olacagını dusunmuyodum ama gercektende zormus yane altında bole bı motor warken acana kadar kontrollu kullanmak cok zor uzun yol olarakta bugun 150 km yaptım zannedersem sole 500 km daha yapsam tam olacak ınsallah saglam bır sekılde acarım motoru herkese slm
-
15 Eylül 2008, 01:25
Hepinize slm olsun MZ ci arkadaşlarım abilerim bayadır takip edemiyordm sayfamızı nerelere gelmişz böle ya.Tam da sayfasına denk geldk heralde
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
-
17 Eylül 2008, 00:32
herkese slm arkadaslar benım orenmek ıstedıgım saglam bı mz ın vuracagı enson hız nedır. makıne acıldıgında denıyecemde
-
17 Eylül 2008, 00:52
geveze_mehme adlı üyeden alıntı
herkese slm arkadaslar benım orenmek ıstedıgım saglam bı mz ın vuracagı enson hız nedır. makıne acıldıgında denıyecemde
mz in vuracagı hızla duracagı mesafe belli olmaz kardes dikkat et
Now the world is gone. Im just one.
-
17 Eylül 2008, 01:39
Sergeant adlı üyeden alıntı
mz in vuracagı hızla duracagı mesafe belli olmaz kardes dikkat et
bılıyorum o bı gercek ; bende o hızı otoyolda yapmak ıstıyorm zaten , onerın ıcın sagol kardes
-
17 Eylül 2008, 10:17
160 170 i görür ama direksiyonu sıkı tut motora iyi yapış arka freni unut yada arkana birisini al ama tam acmadan deneme o süratta bir kitlerseeeeeeee
allah yardım etsin aklına ğelirse de debriyajı sık
-
18 Eylül 2008, 15:04
tesekkurler mzcı kardes tavsıyelerıne uyacagım ınsallah dedıgın kadar hız yapar:D
-
24 Eylül 2008, 21:20
arkadaslar nerdesınız ya kımseyı goremez oldum forumda
-
24 Eylül 2008, 21:30
form sahipsiz arkadaşım sadece ben ğünlük takip ediyorum formu mz kalmadı kullananda kalmadı o yüzden kimseler yok burada mz in zamanında internet olayı yoktu şu an internet var ama mz yok devir yamaha honda suzuki devri dogal olarak
-
25 Eylül 2008, 23:22
mz cı abı sen bana bı msn wersene bırbırımıze yardımcı oluruz
en azından sen bana yardımcı olursun
-
25 Eylül 2008, 23:31
Burdayız merajk etmeyin.... Eski ve sağlam mz ci olarak takipteyiz... Devamlı okuyorum... Gayet güzel götürüyorsunuz sorunları...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
25 Eylül 2008, 23:34
Jawa cılarda kardeşiniz oluyo dimi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler