gapgara olursa olur heralde..
gapgara olursa olur heralde..
MoToCroSS RuLeZZ
sen bilin fırat garacawacı didik barımıza bastık...
MoToCroSS RuLeZZ
alp bi arkadaşım bende var demişti 2002 model 4 zamanlıymış.market piyangosundan motorla alakası olmayan birine çıkmıştı,arkadaşım ondan almıştı daha sonra unuttum gitti,geçenlerde bmw 1150 gs olan başka bir arkadaşım o motorun kendisinde olduğunu dükkanda durduğunu söyledi.251 mi 301 mi onu tam
bilmiyorum yazılayımmı motora kaça kadar alınabilir,huyu suyu nedir
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
4 zamanlı mz türkiyeye gelmedi....251 veya 301 se seyhandır....Onlarda güzel motordurlar.2 zamanlıdırlar.....Alınabilir....Dayanıklıdırlar... .Yağını eksik etme uzun süre bin...Sadece yapımı biraz daha almanlara göre kalitesi düşüktür....
Fiyat ne düşünüyorlar?....Fiyat ta önemli
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Alınabilir motor...O paraya (1000-2000 ytl)alınabilecek en iyi motor diyebilirim....
hafta içi hem motorun durumuna bakayım hemde bir nabız yoklayayım.eğer kafama takılan bir şey olursa veya teknik bir anlaşmazlığımız olursa sana bildiririm
Sorularınız için burdayım.....
Parça konusunda tereddüt etmeyin...Hem çok hem ucuz....Tabiri caizse kum gibi derler ya....
251 MZ sahip olmak istediğim motorlardan.
klasik naked tipli motorlar içinde stili güzel modellerden. özellikle hava soğutma kanallarının geniş olması çok hoşuma gidiyor. şimdiki motorlarda bu kadar geniş soğutma kanalları yok
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Alman modellerle kanunileri ayıran en büyük özellik bu zaten....Almanlarda Altta şanzuman soğutma kanalları var...Bu sebepten şanzuman kilitleme olayları yaşanmıyor....
Kanunilerde (Seyhan 251) tek sorun uzun yolda biraz sıkıştırırsanız şanzumanı kilitleme olayı oluyor.....
Biraz da resim koyalım....Ev sahibi olmak kolay diil....
dur bende garacava goyum.....
Üniversiteye gitmeden önce 1997 model 125cc MZ Fırat motosikletim vardı.Ne gezerdim onunla Ama 251 MZ hevesini hiç atamadım, sahip olmak kısmet olmadı artık olacağınıda sanmıyorum.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)