headhunter 251 ahmet kardeşimiz kaza yapmış buradanda acil şifalar diliyorum
headhunter 251 ahmet kardeşimiz kaza yapmış buradanda acil şifalar diliyorum
müzisyen agırsiklet şampiyon
Gecmis olsun acil sifalar...
evet acıl sıfalar dılıyorum
yolun dogru ıse herzaman savas
umarım çabuk iyileşirsin, ve umarım motosikletinin çok sorunu yoktur.
tekrar geçmiş olsun arkadaşım. artık tekrar geldiğinde okursun.
Evet ya bu topikle kardeşim ilgileniyordu. Allahtan bu sefer ucuz atlattık. Hepiniz kendinize dikkat edin n'olur
Selam arkadaşlar...
Mz Etz 150 acaba 100km'de kaç lt. yakıt tüketir?...
Acaba Etz150 mi Dylan 150 mi daha çok yakar...
Bir arkadaşımda Etz150 var merak ediyor dylanmı çok yakar etz150 mi*
valla öyle bi soru sordun ki.. hiç bilgim yok.
olmazsa sadece şu yakıt tüketim meselesi için bir başlık açsak..
haadhunter kardese acil sifalar diliyorum insallah yakin zamanda aramiza yeniden katilir selamlar
Merhaba arkadaşlar,
uzun süredir yatan motosikletime vakit ayırma imkanını buldum sonunda..
ve bu haftasonumu bizim ihtiyara ayırdım tamamen. malum yaz da geldi bulaşık detarjanı, gaz yağı, tekrar bulaşık detarjanı ile yıkadım. depoyu benzin ile tekrar sildim.
akü suyunu değiştirip şarj ettim. bujisini değiştirdim hava filtresini temizledim. karbüratörü temizledim ayarladım. tellerini yağladım. gittim bi benzinlikten biraz benzin aldım. çalıştırdım, biraz frenaj yapıp frenlerdeki pası döktüm, bi benzinliğe uğrayıp lastik havalarını ayarladım.
derken canavar gibi olunca atlayıp bahçeli 7 nin yolunu tuttum.
sinyallerde bi problem vardı, flaşörü çıkartıp çantaya attım. en azından sinyal verdiğim tarafın sürekli yanmasını sağladım. motorcu kardeşim gürsel ile mevsimin ilk pastahane buluşmasını gerçekleştirdim.
ve akşam dokuzda da paşa paşa evime geldim..
daha ne isteyeyim
İsim olarak hepinizi tanımadığım için direk kullanıcı adlarından sesleniyorum:
-MZ ci abilerim çok çok teşekkürlerimi sunarım sizlere.Allah'a şükür ben iyiyim ama Kocakurt pek iyi değil.İnş yakın zamanda onun için güzel planlarım var.Kendinize dikkat edin ve yaşadığınız her saniye için şükredin abilerim.yoksa yaradan öyle bir öğretiyo ki şükretmesini
Herkese iyi sürüşler dilerim.Karşı şeritten gelene daima dikkat edin,bu sadece bir tavsiyedir.(bazıları sizin şeridinize tecavüzde bulunabiliyor yani)
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
hoşgeldin arkadaşım, tekrar geçmiş olsun.
bu son kazan olsun bir daha allah sana kaza bela vermesin.
Dostum valla güzel bir gündü tekrar teşekkür ederim. Kusura bakmayasın çayın parasını ödemeyi unuttum eşşekliğime ver artık ne edelim. Saat 9 da eve gittiysen benden sonraki planı uygulamadınız demektir. Neyse umarım havar hep güzel giderde daha sık gezeriz. kendine iyi bakasın.
headhunter251 dostum sanada geçmiş olsun Allah beterinden korusun ne diyeyim. Umarım en kısa zamanda motoruna ve sağlığına kavuşursun.
Selam arkadaşlar...
Mz Etz 150 acaba 100km'de kaç lt. yakıt tüketir?...
Acaba Etz150 mi Dylan 150 mi daha çok yakar...
Bir arkadaşımda Etz150 var merak ediyor dylanmı çok yakar etz150 mi*
Dylan 4 zamanlı Mz iki zamanlı sence???
headhunter251 Geçmiş olsun tekrar benden de.......
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
ah gürsel ayıp ediyorsun gerçekten..
meraba arkadaslar yag pompasinin kapaginin yaninda 3 vidali bir kapak daha var vidalari cozdum kapagi cikartim vida deliklerin oldugu yerden yag akiyor yaginida 900 gr koymustum nerdeyse icinde damlaya damlaya yag bitecek bazi mz lerin sozunu ettigim kapaga monteli tel bagli ama 93 modellerde yok sade duz kapak var bilgisi olan arkadas varmi selamlar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)