Arkadaşlar size bir sorum olck bende bi tane mz 150 war motor bloğunu deiştirmek istiyorum fakat üstündeki motor numarası benimkinle farklı bunun bir yolu yordamı warmıdır?
Sorun felan çıkarmı acaba? Cevaplarınız için şimdiden tşkr ederim.
Değikliği ruhsata işletmek zorundasın.Sorun çıkmaz kim diyebilirki.Çıkarmı çıkar.Merak ettim bloğu niye değiştiriyorsun?
tmm krdsm saolsn yardımın için. peki ruhsatta değişikliği yaptığım zmn masrafı ne kadar olblr acaba bilgilendirirsen seviririm krdsm.
Motor bloğu çok ezilmiş bazı yerleri flnda kırılmış artık nasıl olmuş bilmiyorum birde Krank Bilyeleri olduğu yerde bilyeyi takınca yuvaya boşluk oluyor yani bilye fln çok oynuor.
Motorlu araç tescil 66,50+Motorlu araç trafik 89 +şof odası 20=175,5 +fenni muayene +motor bloğu ve faturası ..Hımmm imkansız gibi demi?Yeniden cevap veriyorum.Bloğu değiştir.Bismillah de bak işine...
Bu kadar uğraşmam saol.
Tüm arkadaşların Kandili mübarek olsun...
Herkese merhaba
Dayımın 125 MZ'i yıkadım bugün de, zinciri benzinle sildim,yıkadım, bazı yerleri wd40 ladım mis gibi oldu makine.
Yalnız bu mzler değişik bi motor sürdükçe süresi geliyor insanın.Ayrı bi zevki var, biraz titriyo ama inince anlıyosun uyuşmasından
98 ya da 99 model makine yalnız hiç binilmemiş alındığından beri yatıyodu geçen seneye kadar
facebook.com/SalcanoMotosiklet
Bu MZ lerde sağlam bir iskelet ve motora sahipler.Bizim millet hor kullandı MZ leri ayrı konu.
Motosiklet camiasının Ramazan Bayramlarını kutlar sağlık ve esenlikler dilerim.
Enes beyter kardeşim aynı mz' den bende var.4 zamanlı olmasından dolayı makine çok az yakıyor.Motor parçası olarak sorunu yok çünkü titan motor. Yalnız şase ve diğer aksamlarını bulamamıştım. Samandırada Mustafa beyi buldum . Kargo ile de hemen gönderdiler.Mzparçaları diye aratırsan hemen çıkıyor.Sirkeciyi tavaf edip bulamadıklarımı buldum.Bilginize...!
89 Model bende de var. Ön fren sizinki gibi balatalı. Ayrıca yağ pompası da yok. Yağı benzine karıştırıyorum. Sizinki boyanmış galiba. Çünkü benim ön ve arka çamurluklar siyah renkli. Diğer depo ve yan kısımlar metalik gri. Biraz bakıma ihtiyacı var. Yapmak istiyorum ama bir üşengeçlik var
mrb benım bır sorum olcak mz301seyhanvar 10 tl ye 48 km yapıyo normalmı yoksa cokmu yakıyo
1 lt benzin 5 tl ye 24 km bu da normal
doğrudur, eyvallah...!
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
Mz ci kardeşlerim bir arkadaş Mz' e kuyruk yapmış ve güzel bir ön çamurluk takmış oldukça etli...Bilen varmıdır neler uyuyor...? Birde fabrika dahil bulamadığım 125 sportstar modelinin (ki 4 zamanlıdır) sol grenaj kapağını nasıl bulabilirim.Özellikle Tarsus civarındaki arkadaşlardan yardım bekliyorum...
Herkese cümleten merhaba.. İş dolayısıyla fazla motorumla takılamamıştım.. Yarın muayenemiz var ve hazırlıklarımız bitmek üzere.. Zaten maşallah hiçbir şeyi yok arka lastik değişimi ve ön firen müşiri takılacak..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------
Merhaba Adana da camgöz motora bir sorun isterseniz numaraları
Tel:0 322 3513366 / 3521747 / 3513873
Bugün ustama gidince de bir danışırım sizin için
Listen to Your Heart
Eveet... Selamlar Mz ci kardeşlerim....
Nasıl gidiyor ?...
Herkese kazasız bol neşeli günler...
Kdz.Ereğli'den herkese selamlar saygılar, aranıza yeni katıldım, ama yeni motorcu değilim
buda benim efsane: http://imageshack.us/a/img203/4056/xqa2.jpg
Zonguldak düzce çevresinde iyi bir mz ustası arıyorum, aslında mz değilde usta olması yeterli
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)