Mz Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Kasım 2012, 13:15
Kocaeli İl Temsilcisi
bulbul adlı üyeden alıntı
sagolasin piyanist irf ark dun siparis ettim
anladım hayırlısı olsun parçaladığım mz motosikletimden işime yaramayacak parçaları ihtiyaç sahibi arkadaşlara ücretsiz verebilirim jantları şu an için küçük bir meblağ karşılığı verdim gibi bir şey , ama şasi ön takım depo yan kapaklar, şanzumandan çıkan vites dişlileri sekromeçler, km devir sayaçları vs. vs.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
03 Kasım 2012, 13:17
... çok az kaldıç... bi mz de bende var ve onu 10 sene sonra çıkarACAĞIM... şuan yıllanmış şarap gibi oldu...
bu arada bir tanede istanbulda uğraşmak için alsammı ne yaw.. sizin orlardan..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Kasım 2012, 00:12
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
anladım hayırlısı olsun parçaladığım mz motosikletimden işime yaramayacak parçaları ihtiyaç sahibi arkadaşlara ücretsiz verebilirim jantları şu an için küçük bir meblağ karşılığı verdim gibi bir şey , ama şasi ön takım depo yan kapaklar, şanzumandan çıkan vites dişlileri sekromeçler, km devir sayaçları vs. vs.
Arkadaşım merhaba yan kapakları ve km devir sayacın hala elinde duruyorsa benim işime yarıyabilir
-
04 Kasım 2012, 04:04
Kocaeli İl Temsilcisi
jtpla adlı üyeden alıntı
Arkadaşım merhaba yan kapakları ve km devir sayacın hala elinde duruyorsa benim işime yarıyabilir
devir sayacinin cami kirik ama calisiyor digerleri iyi durumda yan kapaklar saglam boya ister kargo adresini yolla bana en musait zamanda yollayayim
-
04 Kasım 2012, 09:35
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
devir sayacinin cami kirik ama calisiyor digerleri iyi durumda yan kapaklar saglam boya ister kargo adresini yolla bana en musait zamanda yollayayim
BU kadar iyi olma yaw... benden daha çok sevecekler sonra seni....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Kasım 2012, 16:26
Yok mu tertemiz fun 301 ini satan istanbuldan arkadaslar.. Ybr fiyati soylemeyin bana ve ozel mesajdan ulasin
-
04 Kasım 2012, 16:30
SoulForged adlı üyeden alıntı
Yok mu tertemiz fun 301 ini satan istanbuldan arkadaslar.. Ybr fiyati soylemeyin bana ve ozel mesajdan ulasin
hem temiz olsun hem bisiklet fiyatına olsun oldumu şimdi
-
04 Kasım 2012, 17:59
Orta karar olsun benim olsun o zaman
-
04 Kasım 2012, 19:22
Neyse inşallah bulursunda seninde aramızda görürüz
-
04 Kasım 2012, 20:34
Kocaeli İl Temsilcisi
eko29 adlı üyeden alıntı
hem temiz olsun hem bisiklet fiyatına olsun oldumu şimdi
Ali jantları sen istiyordun değilmi onlar dışında tamamını bu gün itibari ile yine siteye üye bir arkadaşımız aldı jantları ayırdım almayacaksan onlarıda vereceğim .
Bu arada daha önceki mesajlarımda özelden yada buradan ihtiyaç sahibi arkadaşlardan , adres istemiştim fakat herhangi bir kargo adresi verilmediği için bu gün itibari ile jantları hariç tamamını vermiş bulunmaktayım arkadaşlar bilginize .
-
04 Kasım 2012, 20:48
Yetişemedik yinede teşekkürler
-
04 Kasım 2012, 22:13
slm mz'ci arkadaşlar sayfaya yeni katıldım benim sizlere bisorum olucak bu mz lerin adam akıllı bi ustsı yokmu bu istanbuldaya usta diye geçinen üçkağıtçının birine gittim motorum tam 27 gün orda kaldı ve ondan sonrada güzelbi randuman alamadım bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirim ...
-
05 Kasım 2012, 10:30
Kocaeli İl Temsilcisi
egnkhrmn adlı üyeden alıntı
slm mz'ci arkadaşlar sayfaya yeni katıldım benim sizlere bisorum olucak bu mz lerin adam akıllı bi ustsı yokmu bu istanbuldaya usta diye geçinen üçkağıtçının birine gittim motorum tam 27 gün orda kaldı ve ondan sonrada güzelbi randuman alamadım bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirim ...
motorunun nesi var ?
-
05 Kasım 2012, 11:04
İrfan abi jantlar çelik janttı değilmi sormayı unuttum heralde kargoya ne zaman verirsin
-
05 Kasım 2012, 12:02
írfan abim karburotore hava cok fazla gelıyo gaz verdıgım zaman hemen almıyo kendını anı kalkıs yaparker asırı gaz verıp yarım debryajlazor toparlıyo cekısı dusuk
-
05 Kasım 2012, 21:19
Kocaeli İl Temsilcisi
eko29 adlı üyeden alıntı
İrfan abi jantlar çelik janttı değilmi sormayı unuttum heralde kargoya ne zaman verirsin
evet jantlar çelik jant , müsait olduğum zamanda veririm kargoya, şu bir kaç gün perşembeye kadar çok yoğunum .
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
írfan abim karburotore hava cok fazla gelıyo gaz verdıgım zaman hemen almıyo kendını anı kalkıs yaparker asırı gaz verıp yarım debryajlazor toparlıyo cekısı dusuk
2 zamanlı motorlarda dikkat edilecek yerler elektirik ve karbürötör olayıdır aslında o kadar zor olmasa gerek karbürötör ayarı , fakat içindeki parçalardan kaynaklı bir sıkıntı da olabilir tabi bu ayar tutmuyorsa , sormamdaki amaç getir ben yaparım babında değil ama istanbul gibi bir yerde bir karbürötöre ayar çekecek adam bulamadıysan demekki kocaeliye gelmene değer bir durum olsa gerek
bakarız bir hal çaresine yapacak adam konusunda çevrem vardır biraz
-
05 Kasım 2012, 22:36
-
05 Kasım 2012, 23:11
Elimizde bulunan bir kaç parçayı ücretsiz olarak vericez...
90 model km dişlisi, devir saati, arka jant, arka amortisör, arka kampanalar, sağ sol kütüklük...
İsteyen olursa yollayalım...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
06 Kasım 2012, 11:37
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Elimizde bulunan bir kaç parçayı ücretsiz olarak vericez...
90 model km dişlisi, devir saati, arka jant, arka amortisör, arka kampanalar, sağ sol kütüklük...
İsteyen olursa yollayalım...
u alp abi arka amortisörle sağ sol kütüklere talibim
-
06 Kasım 2012, 18:41
Kocaeli İl Temsilcisi
valla irfan abim piyasa okadar ustayım diye geçinen adamlar dolmuşki hiç sorma eli 17-18 anahtar tutan usta olmuş
2 zamanlı motordan hiç anlamadığı görmediği halde yaparım diyor
dediğin gibi ayar tutmadı herhalde içinde var sorun motor çok zorlanıyo zorlanmasa gelirim oraya
ama ufaktan bi ayarını yaptırayım gilirim yanına hemtanışır hemde bi kahveni içerim ;)
her zaman beklerim sıkıntı yok edeple gelen lutufla döner
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler