Mz Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Ekim 2012, 22:47
eko29 adlı üyeden alıntı
Aslında alman olanları makbul fakat milenyum serilerde yıl olarak daha genç elektronik ateşleme ve manyetolu yani aküsüz bile çalışabilir parça sıkıntısı diye bi şey ben yaşamadım piyasadaki çoğu sıfır motordan daha kolay parça bulabilirsin almanlar zaten tel jantlıdır kısaca temizini bul alman veya kanuni olması çokda mühim değil bence
Mz olsun kanuni olsun...
Alman daha kaliteli ama dediğimiz gibi Mz olsun çamurdan olsun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
29 Ekim 2012, 23:11
Peki 301 lerin hangi yillari alman?
Birde hyosung comet modeli var 250 ligi 301 gibi dayanikli midir, cekisleri hakkinda fikri olan var mi?
-
29 Ekim 2012, 23:22
oguz1327 adlı üyeden alıntı
Peki 301 lerin hangi yillari alman?
89-92 diye biliyorum 91 de olabilir birde alp abi ön amortisör keçelerinin sökme-takma işlemi çok uğraştırırmı
---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:18 ----------
Mz e lpg takma projem var parasını tamamlayınca size resimleri paylaşıcam
-
29 Ekim 2012, 23:45
98 91 . Modeller alman...
Ama bizim trafik birimlerinin işgüzarlı sonucu 92 ler de dahil olmuş...
Amortiör keçeleri uğraştırmaz...
Ama 2 tarafa da eşit yağ koyman gerek...
Çok hassas...
-
30 Ekim 2012, 00:23
alp abi 2 zamanlı günümüz motorlarında reed valve diye bi parça var bunu mz e uygulayabilirmiyiz olursa yakıt ve performans konusunda iyileşme yapacak gibi
-
30 Ekim 2012, 00:44
eko29 adlı üyeden alıntı
alp abi 2 zamanlı günümüz motorlarında reed valve diye bi parça var bunu mz e uygulayabilirmiyiz olursa yakıt ve performans konusunda iyileşme yapacak gibi
Mz de zaten var.. Ama adı değişik...
Kapış memesi ya da kısaca kapış diyorlar...
-
30 Ekim 2012, 00:54
Burda adam bu reed valf i mz racing e takmış karbiratörle silindir arası parça
-
30 Ekim 2012, 01:00
Bu bir nevi diyafram...
Benzinle havanın karışımını tam sağlayan parça...
Zaten Mz lerin karbüratöründe kapış dediğim şey gaz verdiğinde hava-benzin ayarını kendi ayarlayan piston var...
Buna neden ihtiyaç duymuş anlamadım
-
30 Ekim 2012, 01:04
abi bunun amacı pistonun emme zamanındaki vakumu bitip sıkıştırma basıncı başladığı sırada hava yakıt karışımının geri kaçmasını önlemek Benim amacım mz in motor teknolojisini daha iyi hale getirebilmek
-
30 Ekim 2012, 01:46
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92503868/detay arkadaslar linkteki mz ile ilgili yorumlarinizi alabilir miyim?
-
30 Ekim 2012, 01:53
borclu harclı motorlara yanaşma aklında bulunsun bende satıyorum motoru bu motora alp abide baksın onunda fikrini al
-
30 Ekim 2012, 04:19
Öncelikle selamlar. Uzunca bir süredir forumun takipçisiyim fakat ilk kez bugün üyelik alıp bir konu hakkında siz MZ'ci ustalarıma danışayım dedim.
Çocukluğumdan beri irili ufaklı bir kaç motor geçti elimden (mobilette, peugeot kırma, 67' jawa 250,rus Minsk 125 vs..) motorcu efe usta sayesinde kendisi çocukluktan beri arkadaşımdır.
Ve bir süre kendime ait bir alman MZ 251 kullandım fakat tam tadını alamadan elimden çıkarmam gerekti (çocuk yaşta çekilen mali krizler )
Şimdilerde yine bir MZ aşkı doğdu ve uzun araştırmalar sonucu olarak aşağıda vereceğim ilandaki makineye karar kıldım. Arkadaşım tavsiye etti hatta gider bakarız dedi ve Allah kısmet ederse bu sabah gidip bakacağız motora uygunsa alımı gerçekleştireceğiz. Sizce nasıl görünüyor ve siz olsanız başka alternatif düşünür müydünüz bu makineye?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1821418/detay/
-
30 Ekim 2012, 10:20
SoulForged adlı üyeden alıntı
Öncelikle selamlar. Uzunca bir süredir forumun takipçisiyim fakat ilk kez bugün üyelik alıp bir konu hakkında siz MZ'ci ustalarıma danışayım dedim.
Çocukluğumdan beri irili ufaklı bir kaç motor geçti elimden (mobilette, peugeot kırma, 67' jawa 250,rus Minsk 125 vs..) motorcu efe usta sayesinde kendisi çocukluktan beri arkadaşımdır.
Ve bir süre kendime ait bir alman MZ 251 kullandım fakat tam tadını alamadan elimden çıkarmam gerekti (çocuk yaşta çekilen mali krizler
)
Şimdilerde yine bir MZ aşkı doğdu ve uzun araştırmalar sonucu olarak aşağıda vereceğim ilandaki makineye karar kıldım. Arkadaşım tavsiye etti hatta gider bakarız dedi ve Allah kısmet ederse bu sabah gidip bakacağız motora uygunsa alımı gerçekleştireceğiz. Sizce nasıl görünüyor ve siz olsanız başka alternatif düşünür müydünüz bu makineye?
motor güzel inşallah seni üzmez kazası belasız binersin
-
30 Ekim 2012, 13:38
oguz1327 adlı üyeden alıntı
Motor diri duruyor ama hor kullanıldığı belli...
Ama bu fiyata böyle motor gayet iyi..
Motorun son durumuna bakın derim..
-
30 Ekim 2012, 13:39
eko29 adlı üyeden alıntı
borclu harclı motorlara yanaşma aklında bulunsun bende satıyorum motoru bu motora alp abide baksın onunda fikrini al
Ruhsat sahibi olup olmadigini sordum, muayene ile ilgili bir sikintisi var mi , vergi durumu nedir diye sordum cevap yok.
-
30 Ekim 2012, 13:40
SoulForged adlı üyeden alıntı
Ve bir süre kendime ait bir alman MZ 251 kullandım fakat tam tadını alamadan elimden çıkarmam gerekti (çocuk yaşta çekilen mali krizler
)
Vallaha nasıl alasım geldi....
Güzel motor...
Hayırlısı olur işallah..
-
30 Ekim 2012, 15:17
Cevaplarınız için çok teşekkürler. Çıkıyoruz birazdan yola motoru görmeye inşallah
-
30 Ekim 2012, 23:23
Çok şükür şuanda bütün sayfaları okuyup bitirdim 2zamanlılar hakkında anlayabildiğim kadar bilgi sahibi oldum.Takipteyim.
-
01 Kasım 2012, 04:49
Yetişemedim motora başkası almış arkadaşlar. Buradan biri mi aldı acaba ben ilanı koyduktan sonra
-
01 Kasım 2012, 06:48
Kocaeli İl Temsilcisi
Mz iyidir ama yakar azicik
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler