Mz Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Reklamlar
-
merak etme abi, daha gidecek çok yolu var onun
-
bu pazar vakit olursa mz imi cıkartacağım bakımları yapacağım 6 ay oldu yanına varamadım yogunluktan cok özledim aşkımı birde fotograflarını cekip ekleyeceğim ama nasıl ekleniyor bir tarif ederseniz sevinirim
-
arkadaşlar Hastasıyım Ne Demişler Mz Dünyayı Gez,mz Canından Bez
-
arkadaşlar aşkıma kavuşmama az kaldı yarın bir aksilik olmazsa mz imi cıkarıyorum cok özledim aşkımı buğün birisinde ğördüm kahroldum arkasından bakakaldım yarına kesin cıkartacağım resim eklerim
müzisyen agırsiklet şampiyon
-
Bende jawa 250 var sizden sayılırım dimi
-
yaf buraya motorumun resmını koymak ıstıyorum ama bı turlu bulamadım bana kopya verecek bırısı var mı
yolun dogru ıse herzaman savas
-
valla ben de bilmiyorum bilsem koyacağım ama
-
selam
yeni katılma fırsatım oldu bütün mz ci lere selam
mz251 fun kırmızı 99model (bmw logolu f650 gorunumlu)
Now the world is gone. Im just one.
-
eee ozman bi resmini koyda nslmıs baqalım
Merak ettik simdi...
-
-
kardes gercekten guzel motorun var kullan saglicakla bence mezi bir mezci gibi kullanmaliyiz vidyolarda goruyorum on kaldirmalar patinaj yapmalar bunlar gerekli degil motora zarar verir motorlarimizin kiymetini bilelim
-
beyler cep telefonuyla cekılen resım bu kadar olur guzel bı fotograf makınasıyla tekrar resm cekıcem onları koyucam
yenı cekıcegım ve koyucam resımlerde artık daha detaylı bı sekılde benım motoru gorursunuz
-
bugun arka koruma demirlerini söktürdüm canavarın 2güne kadar koyarım resimlerini yalnız dertliyim biraz gaz yememe problemi var götürdüğüm usta 50tane şeye baglıyor 300-400 masraf cıkardı bazen istemeden kafa dikmeden kaldıramıyorum kalktıktan sonrada kaptırdımı ucuyor alet ama şu düşük devirde bogulması cok canımı sıkmaya basladı mekanikten iyi anlayan arkadaslar var sanırım aramızda fikir verecek aradaşlara şimdiden teşekkürler
-
buji kalbüratör veya hava filtresinden yapıyordur bunları temizle bujiyi değiştir düzelir 300 400 senin usta ucmuş yada seni saf ğörmüş galiba en iyisi ustayı değiştir en cok on beş yirmi tutar 300 400 e motoru rektöfe yaptırırsın :
-
doğrudur hocam sagolasın bende kimseye güvenemiyorum zaten bu motorun kullanım kılavuzu şeması vs. varmı kendim ugrasıp yapam bari
bu arada nasıl resim koyuyoruz sabah büyük bi hevesle resimleri cektim elimde kaldı hepsi su an
-
-
şu resimleri bide nasıl koydugunu anlatsan
-
kardes bende yenı ogrendım ve sızınle paylasıyorum
www.imagehack.com a giriyorsun.
oradan Browse a tıklayıp bilgisayarındaki resmi seçip upload ediyorsun. Sonra Resmin o siteye yükleninca sana alt tarafta bir kod veriyor o kodu al foruma yazı yazdığın yere yapıştır o kadar
-
arkadaş motor cok temiz acaba boyası orjinalmi bir de rektöfe yapıldımı hiç yoksa tamamen orjinalmi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler