Mz Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Haziran 2012, 01:58
Reklamlar
-
18 Haziran 2012, 08:29
ilk önce yağ kaçıran keçeyi söküp yenisini takman lazım. Hatta tek satılmaz ikisini bir değiştir. Ne şırınganan çekçen? Sök boruları tepesindeki vidaları aç,ters çevir aksın. Zaten keçeleri değiştireceksen boruları sökmen lazım. Otomatikman boşalacaktır. 30 cc ye çıkarttım hatrın kırılmasın eksik gelirse tepedeki vidaları sök 5er cc ekleme yap. Taki orta ayarı bulana kadar
-
19 Haziran 2012, 05:43
-
19 Haziran 2012, 06:01
-
19 Haziran 2012, 06:25
-
19 Haziran 2012, 06:42
-
22 Haziran 2012, 00:41
benzin aldım yağı depodan dolduruyorum çok ekledim galiba değişik değişik hareketler yaptı bolca beyaz duman benzini boşalttım yeni benzin koydum sorun hala devam ediyor ama eskiye dönüş sinyalleri var nasıl düzelticem bunu yardım eder misiniz karbüratör mü nedir olay çok ısınıyor motor patlar gibi öne atlıyor
-
22 Haziran 2012, 03:02
Abi buji yağlanmıştir bi bak gerekirse değiştir dumanı ısınana kadar atması normal yağınıda iyimbi marka al castrolun 1l si 8tl ben gayet memnunum yağdan
-
23 Haziran 2012, 19:51
sağolasın eko sorun meksefe ya öldürdü beni ikinciye değiştirdim hep sorun elektronik yapıcam sistemi gereken parççaları nereden alalım var mı bir bilgisi olan 2 tane parça gerekiyormuş galiba
-
23 Haziran 2012, 20:07
abi sen araştırda senin motoru komle elektroniğe çevir bizimkiler gibi olsun aküsüz bile çalışır
-
24 Haziran 2012, 00:21
The man who knows everything chooses to know nothing...
-
24 Haziran 2012, 14:21
Bence elektronik beyinli yapma verimi düşer motorun... Zevk dahi almazsın motordan, bu arada satılığa çıkarmışsın motoru... Neden satıyorsun böyle güzel bir motoru ?
-
24 Haziran 2012, 17:10
Bencede satma.motor temiz, eski motorların illaki bakımı olacak, hatta bazen bezdirecek.mzler güzel bir hobi motoru klasikte değil yenide değil ortada.parçada bulunuyor.elektronik beyine gelince bu milenyum kasa türk mz leri elektronik, kullananlara sormak lazım.acaba elektronik ateşlemenin motorsiklete bir zaraı var mı?
-
24 Haziran 2012, 19:54
kelepir kawasaki 750 r buldum bir tane alıcam onu para lazım değerini veren olursa satıcam motor böyle temiz kalırsa 10 yıl sonra klasik olur zaten aslında bekletmek lazım ama para da lazım
-
24 Haziran 2012, 21:25
Arkadaşlar size birşey danışayım benim motor aldığım günden belli bir kez olsun stop etmedi rölanti saat gibi maşallah ama aklıma takılan bişey var tüm viteslerde 7000 devirden sonra isteksiz acaba diyorum hava yarında sıkıntımı var yada karbüratörde orjinal karbüratör ayarını bilen dökümanı olan varmı birde güncel yakıt tüketimleriniz nedir benim 20 tl 4.4 litre benzinle 85-95 arası gidiyor
birde ön dişliyi sökemedim vitese felan taktım nasıl sökerim
-
26 Haziran 2012, 04:11
arkadaslar merhaba oncelikle hepinize cok tesekkurler, burda paylastiginiz degerli bilgilerden cok sey ogrendim ve ogrenmeye de devam ediyorum, sizden bir ricam olucak eskisehirden bir etz 251 alicam motor oldukca temiz guzel gorunuyor ancak yinede emin olamiyorum, eskisehirde bildiginiz tanidiginiz guvenilir bir usta varmidir motoru gosterebilecegim......bu arada ben ankarada yim....simdiden tesekkurler.
-
26 Haziran 2012, 17:36
Arkadaşla yeni başlık açmayı bilmediğim için buraya yazıyorum;
1)Plakası mavi tr olmayan yani eski plaka olan
2)Ruhsatı eski
3)muayene yok
4)sigorta yok
böyle bir motorsikletin devir işlemleri ne tutar?
Benimbildiğim noterden devir yapılır, sigorta yapılır traafikten işlemler yapılır sonra muayene yapılır.yalnız muayene satışa engel olmazdı şimdi ise trafik muyeneye yolluyormuş doğrumudur.yani ruhsatı çıkarıp gönder miyorlarmı.benim derdim motoru üzerime alıp muaynesini bir başka zaman yaptırmak.
Yardımlarınızı bekliyorum.
-
26 Haziran 2012, 23:19
585858 adlı üyeden alıntı
Arkadaşla yeni başlık açmayı bilmediğim için buraya yazıyorum;
1)Plakası mavi tr olmayan yani eski plaka olan
2)Ruhsatı eski
3)muayene yok
4)sigorta yok
böyle bir motorsikletin devir işlemleri ne tutar?
Benimbildiğim noterden devir yapılır, sigorta yapılır traafikten işlemler yapılır sonra muayene yapılır.yalnız muayene satışa engel olmazdı şimdi ise trafik muyeneye yolluyormuş doğrumudur.yani ruhsatı çıkarıp gönder miyorlarmı.benim derdim motoru üzerime alıp muaynesini bir başka zaman yaptırmak.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Satış için engel yok..
Noterden satışı aldıktan sonra emniyete gidiceksin...
Ordan ek1 ve ek2 belgesini alıcaksın...
biri ile muayeneye
Biri ile de ruhsatını değiştireceksin...
Sigorta yapmadan hiç bir iş yapamassın..
Noterden direk sigortaya git... Ordan emniyete...
Muayene yaptırmadan sana yeni ruhsat vermezler....
Yani önce motoru emniyetten üzerime alayım muayeneyi sonra yaptırayım yok... Olmaz
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
27 Haziran 2012, 02:33
Öncelikle ilgi alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim.benimde niyetim masraflar çok olacağından dolayı muayneyi sonra yaptırmaktı, ama olmuyormuş artık yapacak birşey yok.acaba devir, plakayı mavi tr yaptırma, ruhsat nüshalarını yenileme sigortayla beraber kç tl tutar ortalama?muayene borcunu saymassak.
-
27 Haziran 2012, 02:38
585858 adlı üyeden alıntı
Öncelikle ilgi alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim.benimde niyetim masraflar çok olacağından dolayı muayneyi sonra yaptırmaktı, ama olmuyormuş artık yapacak birşey yok.acaba devir, plakayı mavi tr yaptırma, ruhsat nüshalarını yenileme sigortayla beraber kç tl tutar ortalama?muayene borcunu saymassak.
Devir 70 lira..
Sigorta 50 ile 100 lira arasında değişir bulunduğun ile göre...
Plaka 35 lira
e1v ek2 belgesi 20 lira
onları doldurması 10 lira
ruhsat sayfaları 50 şerden 100
en az 10 lirada TŞFD bağış...
Muayene hariç bu fiyatlara..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler