ust pozisyon veya alt pozisyon aradaki fark yakit tuketiminde fark edermi acaba slm
ust pozisyon veya alt pozisyon aradaki fark yakit tuketiminde fark edermi acaba slm
akşam üstü düştüm caddede itin biri sıkıştırdı dövdüm elemanı ne tutanak tuttum para yine bize kaçtı ustalara çalışıyoruz Allahıma orta sehpa vites kolu iptal çok fena ayarlarım bozuldu
saolasın Ekrem
arka çamurluk ta metal plastik değil koltuğun da orjinal poşeti yırtık biraz
6 tane mz eskitmiş biri olarak kıymeti bil derim... elindeki karbüratör en çok yakan ve en çok kaçan sınıfına aittir.. birde platin meksefesinide bozmadıysan deyme keyfine.. ara sıra ayağı depip ağrıtıyorsa daha güzel.... sinyalleri piyasada çok az var... ön siperlik 2 adet sinyal hale saklamaktayım:..... yakında bende düşeş mz alıp arşivime ekleyeceğim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
saolasın çok seri dediğin gibi çok ta yakıyor makine ama keyifli tiinn tiinn sesini duyan 20 metreden bakıyor hele gençliğinde mz kullananlar yanlarından geçerken selam veriyor soruyorlar kaç model 0 mı diye soran var :D bakmaya çalışıyorum hiç bir masraftan kaçınmıyorum buji,akü değişti.karbüratörü ben temizledim ama olaydan sonra orta sehpa ile vites kolu ile uğraşmak gerekiyor olucak napalım bu işin tuzu biberi
gözüm kapalı sanzuman motorunu toplarım teknik yardım lazım olursa haber etmen yeterli..çıkma parçasınıda buluruz lazım olursa.... 2003 seyhanlar falan başkadır bunlar başka... bunların yan kapaklar demirdir... jantlar alüminyum... devir saati sanzumandan çıkar.. km göstergesi ise arka janttan gelir.. orta sehpa civata ile bağlı değildir geçmedir.. onuda kontrol et çıkmış olmasın....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
saolasın geçme demek bakayım ona ben yine geçen yan yattı yine kaynattım onu hiç dikkatimi çekmedi
bu arada ayaklığın orjinal değil.... yani orjianller demir ve senin resimlerindeki ayaklık alüminyum olan... seyhan ayaklığı... ön çamurluk arka çamurluk ve koltuk haricinde benden geçer not..üstelik vites koluda yeni galiba.. ön sperlik olsa tam alman görünecek... bu arada göstergelerin aktifmi....
göstergeler pek aktif değil eskilerden takılıyor ilerleyince devir iyi de km takılıyor biraz vites kolu orjinal
kırklareline geldiğimde yanına uğramak isterim... gökbora ekol lojistik yonca turizm istanbul seyahat ve metro ile zaman zaman oraklara seferlerim oluyor...
tabi her zaman haftasonları olursa ne demek haftaiçi başka bir ilçeye çalışmaya gidiyorum haftasonu olursa ben de buralarda olursam ne demek buyur çayımızı iç
alın size geri geri giden mz
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-nerdedir.html
benim ne zaman nerde olacağım belli olmaz............. geldiğimde olabilir ama..... ama önümüzdeki birkaç ay olmaz....
Geçmiş olsun user39 dikkat et kendine... Ramazan abi seni daha aktif görelim buralarda bilginden yararlanmak isteriz.. Sizin içinde bir mahsuru yoksa tabii ?
yok paşa zaten zaman buldukça yazıyorum buraya... kendimde ucuz bir mz arayışı içindeyim..kapımda iki tane motor var ama 2 motordan daha iyisi 3, motordur....
bu arada alman mz ler in peşine hiç bir seyhan gelemez... hele plantin meksefe ayarı marşta ayak depiyorsa devmeyin keyfine... ..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)