motomz adlı üyeden alıntı
Bu Siyah deli tay'la (301 MZ/96) verdiğimiz uzun aradan sonra biraz gezelim, rüzgarımızı alalım dedim. Benzinine, yağ haznesine baktım...Birkaç kez çalıştırma kolunu kontağı açmadan hazırlık amacıyla bastırdım, tereddütle kontağı açtım elektrik canavar gibi, ya Allah deyip tek basmada çalıştı mübarek. Bıraktım öylece bir süre dinledim sesini, sanki az önce bırakmışım gibi aylar sonra tek basmada çalışmasına hayran kaldım, Abdulhamit'in saz heyeti gibi tın tın tın 5 dakikaya yakın saydı, bin bana gezdir yeter artık paslandım sıkıldım yatmaktan der gibiydi. Garajdan çıkardım, montumu, deri eldivenimi, kaskımı giydim, ön ve arka farı her zaman olduğu gibi yaktım, mahalle aralarından sonra çevre yoluna çıktım, yol kaymak gibi, benim deli tay adeta altımdan kaçacak, bas ne olursun şu gaza diyor. Dayanamadım daha fazla 1-2-3-4-5 ve sürat ibresi 130... 1 dakikada ışıklara varmışız haberimiz yok, sonra ana yoldan kaptırdık kaldığımız yerden şehirler arası yola. İkimizde özlemişiz birbirimizi, yolları, rüzgarı, tepeleri, inişleri. 70 Km.lik bir turdan sonra geldik evimize. Hele virajlı rampalar ömrümüze ömür kattı, nemli bezle bir güzel sildim parlattım ödüllendirdim nazlı can'ı. Yani sezonu açtık deli tay'ımla, gezdirdik birbirimizi, sonbahara kadar kısmetse çok yollar katederiz artık...
Hepinize kazasız gezmeler diliyorum, lütfen dikkati elden bırakmayalım arkadaşlar şaka götürmüyor bu 2 tekerliler...Saygıyla kalın...